670.)Fotel Forradalom
Írta: - Dátum: 2013.03.06. 01:16:22


Magyarországon az illegitim 3. Magyar köztársaság regnáló vezetõi, illetve a politikai pártok parlamenti képviselõi nem ismerik hazánk kincseit, valódi erõforrásait, a fentebb hivatkozott ásványi vagyont, vagy akár a Szent Korona Bank alapítólevelében fedezetként megjelölt termõföld valódi értékét, vagy például a kimeríthetetlen édesvíz készleteinket, ezért országunkat szegény országként mutatják be, illetve képviselik itthon és külföldön egyaránt, mélyszegénységbe taszítva ezáltal honfitársaink millióit.

Ezen okok miatt kellett a valódi államot megjelenítenünk, és az új pénzügyi rendszert létrehoznunk, mellyel honfitársainkat majd késõbb az egész világot megszabadítjuk az adósrabszolgaságtól.(...)

TOVÁBB >> A "RÉSZLETEKBEN"

Teljes hír


Magyarországon az illegitim 3. Magyar köztársaság regnáló vezetõi, illetve a politikai pártok parlamenti képviselõi nem ismerik hazánk kincseit, valódi erõforrásait, a fentebb hivatkozott ásványi vagyont, vagy akár a Szent Korona Bank alapítólevelében fedezetként megjelölt termõföld valódi értékét, vagy például a kimeríthetetlen édesvíz készleteinket, ezért országunkat szegény országként mutatják be, illetve képviselik itthon és külföldön egyaránt, mély-szegénységbe taszítva ezáltal honfitársaink millióit.

Ezen okok miatt kellett a valódi államot megjelenítenünk, és az új pénzügyi rendszert létrehoznunk, mellyel honfitársainkat majd késõbb az egész világot megszabadítjuk az adósrabszolgaságtól.

Korábbi írásainkban sem rejtettük véka alá felismeréseinket a regnáló köztársaság vezetõivel, illetve a hatalmi elittel szemben, legutóbb az Orbán, az országpusztító Link illetve a DekonspirációLink címû írásunkban mutattunk rá a jelenlegi parlamenti pártok egy gyökerûségére, népirtó tevékenységükre.

Sajnos a bûnüldözési tevékenységünk eredményességének felgyorsulása illetve az új tiszta elektronikus fizetõeszköz, a Szentkorona kibocsátása egyúttal azt is eredményezi, hogy a regnáló hatalom is fokozza a TEMPO-t hatalmának megtartása érdekében, nem riadva vissza már semmilyen eszköztõl, például az utcai politizálástól sem – holott erre semmilyen szüksége sincs a kormánypártnak, de még a többi parlamenti pártnak sem, hiszen a teljes Magyarországi média a rendelkezésükre áll álláspontjaik kifejtésére –, aminek nincs más célja, mint a polgárháború kirobbantása Link, hogy a rendkívüli állapot bevezetésével a jogérvényesítésünket megakadályozzák, és a törvénysértõ vagyonszerzésüket majd legalizálni tudják. Ezért Fotel Forradalmat hirdetünk, kérve, hogy a lakosság maradjon otthon.

Jelenleg jogaikat érvényesíteni leginkább a fotelból tudják egy androidos telefonkészülékkel, a Szent Korona Bankhoz történõ regisztrációval. A pártok tagsága felé is ez a kérésünk. Hazaáruló vezetõik egymással nézzenek farkasszemet, vezér hívja ki a vezért, vívjanak párbajt, de õk is inkább fakarddal és fapuskával, mint akár paprika vagy könnygázgránáttal vagy gumilövedékkel, esetleg viperával. ’56-ban is provokátorok vitték az embereket az utcára.
(Kattints a" Expand" feliratra és lapozhatod a dokumentumot, az oldalt kis háromszögre kattintva. A dokumentumba belépve, a fenti elõugró menübõl a "csúszka", vagy az egér görgõje segítségével nagyítható és kicsinyíthetõ az irat)