637.)BORBÉLY JÓZSEFET A BÍRÓ LETARTÓZTATTA!
Írta: - Dátum: 2012.12.07. 10:52:04
BORBÉLY JÓZSEFET SZABADLÁBRA BOCSÁTOTTÁK

2013. 01. 11. 17:00-ÓRAKOR!

ELMÉJE TISZTA ÁLLAPOTA A KÖRÜLMÉNYEKHEZ KÉPEST KIVÁLÓ !

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT MÁR A KORMÁNYZÓ ADJA MAJD!!

ÜZENI MINDENKINEK AKI SEGÍTETT A KISZABADÍTÁSÁBAN, HOGY

"KÖSZÖNI SZÉPEN MINDENKINEK!"


ÉLJEN AZ APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG!


ÉLJEN AZ APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG!


ÉLJEN AZ APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG!A valósággal nem egyező okokra hivatkozva csukták le Borbély Józsefet!A mai tárgyaláson ami 2012 December 07.én 8:30 -ra lett kitűzve, a bíró - Kajtor Gergely zugbíró-"aki tárgyalta volna a közvádra áttett rágalmazási, Kossuth Holdingos maffia pert , tárgyalás nélkül azonnal előzetes letartoztatásba helyeztette Borbély József Kormányzót.
Azért tette a bíró,- indokolta - hogy elmeállapotát vizsgálják, 30 napon keresztül.
Félő, hogy mint a Mindszenti Bíboros ellen alkalmazott Rákosista erőszakot és kényszert alkalmaznak a Kormányzó ellen a maffia érdekében.
A hivatalos szervek nem tudják (vagy nem akarják) hová vitték be a Borbély Józsefet

Teljes hír
BORBÉLY JÓZSEFET SZABADLÁBRA BOCSÁTOTTÁK

2013. 01. 11. 17:00-ÓRAKOR!

ELMÉJE TISZTA ÁLLAPOTA A KÖRÜLMÉNYEKHEZ KÉPEST KIVÁLÓ !

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKAT MÁR A KORMÁNYZÓ ADJA MAJD!!

ÜZENI MINDENKINEK AKI SEGÍTETT A KISZABADÍTÁSÁBAN, HOGY

"KÖSZÖNI SZÉPEN MINDENKINEK!"


ÉLJEN AZ APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG!


ÉLJEN AZ APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG!


ÉLJEN AZ APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG!
A valósággal nem egyező okokra hivatkozva csukták le
Borbély Józsefet!
A mai tárgyaláson ami 2012 December 07.én 8:30 -ra lett kitűzve, a bíró - Kajtor Gergely zugbíró-"aki tárgyalta volna a közvádra áttett rágalmazási, Kossuth Holdingos maffia pert , tárgyalás nélkül azonnal előzetes letartoztatásba helyeztette Borbély József Kormányzót.
Azért tette a bíró,- indokolta - hogy elmeállapotát vizsgálják, 30 napon keresztül.
Félő, hogy mint a Mindszenti Bíboros ellen alkalmazott Rákosista erőszakot és kényszert alkalmaznak a Kormányzó ellen a maffia érdekében.
A hivatalos szervek nem tudják (vagy nem akarják) hová vitték be a Borbély Józsefet<
BORBÉLY JÓZSEF AGYVÉRZÉST KAPOTT A MEGFIGYELÉS ALATT , ELLÁTÁSBAN NEM RÉSZESÍTETTE AZ IMEI!

Borbély József agyvérzése és az IMEI álláspontja - Lippai László ügyvéd

____________________________________________________________________________________________
Frissítések :

____________________________________________________________________________________________

2013 01. 11. 11:07

Néhány keresetlen szó azoknak, akik valóban nem tesznek semmit, de a szájuk igen nagy.

_________________________________________________________________________________________


2013 01. 10. 12:07

Fél órával ezelőtt, Dr. Lippai László ügyvéd úr, azt a hivatalos tájékoztatást adta, Szabó Attilának, hogy tudomására jutott:

"A Másodfokú Bíróság döntése szerint,tegnap helyben hagyta az elsőfokú bíró döntését.”2013 01. 10.

Az OBDK levelét továbbítottuk a megfelelő helyekre. Az OBDK kötelezettsége lenne, hogy a törvényben előírtakat, miszerint a "beteget" az első pillanatban tájékoztatni kell arról a BV intézetekben, hogy ha panasza van, akkor azt jelentheti amit az ő kérése alapján ki kell vizsgálnia az OBDK-nak.

Az alábbi levélből ez egyáltalán nem derül ki, hogy akár erre nézve egyáltalán vizsgálta -e az ügyet az OBDK, hiszen minimum ez lett volna az első lépés! Tehát az alábbi kérése az OBDK- nak arra utal, hogy ki és mikor tehet panaszt és kinek a panaszára indulhat meg vizsgálat, hogy ezt a kérdést meg sem vizsgálták, csupán egy mondvacsinált vizsgálódást tettek , hogy ne legyen az mondható, hogy nem mozdultak meg.
Amióta ez az ügy folyik már a honlapja sem érhető el az OBDK-nak.
__________________________________________________________________________________________________

2013 01.09. 12:56
(kuruc)
Morvai és Gaudi levele a legfőbb ügyészhez Borbély József ügyében

Legfőbb Ügyészség
Dr. Polt Péter legfőbb ügyész úr részére
Budapest

Tisztelt Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész Úr!

Mint emberi jogok védelmével foglalkozó nemzeti jogvédők és európai parlamenti, illetve országgyűlési képviselők, kötelességünknek érezzük, hogy felhívjuk a közvélemény és az ügyben érintett döntéshozók és szervek, így a T. Legfőbb Ügyész Úr figyelmét is a Borbély Józseffel, a TEMPO Párt elnökével szembeni kirívó eljárási jogsértésekre, amelyek haladéktalan megszüntetése feltétlenül indokolt. (...) tovább >> Link

_____________________________________________________________________________-


13:27
Zagyva Gyula mint megtudta, a másodfokú bírósági döntés, a holnapi napon lesz.2013 01.08. 13:19

A mai napon Zagyva Gyula Képviselő Úr bement személyesen a Tököli rabkórházat. Beszámolt róla, hogy valós a hír valóban a Tököli rabkórházban van Borbély József , de nagyon rossz az állapota. A személyes holmija nincs vele , nem küldték utána az IMEI.ből.____________________________________________________________________________________________
2013 01.07. 08:16

dr. Lippai László ügyvéd Úr, Borbély József feleségét, arról tájékoztatta, hogy Borbély Józsefet a Tököli rab-kórházba szállították a hétvégén, de sajnos meglátogatni nem tudja a holnapi nap folyamán, egyéb tárgyalásai miatt. Mivel személyesen sem az IMEI -ben, sem a Tököli rab-kórházban nem volt ma, -csak telefonon tudott érdeklődni- ezért a hírt annak megfelelően kell kezelni, monda.
dr. B Levente ügyvéd Úr ma egy beadványt tett, miszerint Borbély József ügyét halaszthatatlanul tárgyalják másodfokon - az egyébként is kétes intézkedés miatt- az azóta történt súlyos egészség károsodását , valamint a már korábban lezárt vizsgálatot figyelembe véve, hiszen innentől okafogyottá vált a fogva tartása (ami amúgy sem volt törvényes).
Mivel rengeteg megkeresést intéztünk a képviselő urak felé, ezért ma már megmozdultak többen az ügyben, de elsősorban ami biztató az Zagyva Gyula Képviselő úr tevékenysége, ma több helyen érdeklődött és a holnapi nap személyesen keresi fel Borbély Józsefet egyéb cselekvési tervvel a "zsebében".2013 01.07.12:31

A harminc nap megfeszített munkánknak köszönhetően, ma reggel az Országos Betegjogi, Ellátott jogi, Gyermekjogi és Dokumentációs Központ  (OBDK) vezetője dr. Novák Krisztina telefonon tájékoztatott minket, hogy a feléjük személyesen benyújtott közérdekű bejelentést és a bejelentés kiegészítést, kivizsgálják az IMEI-nél személyesen még ma .
A fejleményekről később hivatalos tájékoztatást adnak ki részünkre.
2013 01.07. 07:48

Nem várunk csodát egyik képviselőtől sem, de amit emberileg meglehetne tenni azt meg kellene tegyék, mint ember és mint képviselők. Most már nem csak kapcsolatainkon keresztül, hanem hivatalos levélben is értesíttetünk képviselőket, a teljesség igénye nélkül dr. Ángyán József, dr. Vona Gábor stb.
Az, hogy a pártokráciáról' mi a véleményünk, az ebben a súlyos életveszélyes ügyben, a legkevésbé sem számít, hiszen nem pártról, hanem emberéletről van szó és ha ebben az ügyben a segítség ezen múlik az nem túl biztató dolog
._____________________________________________________________________________________


2013 01. 06. 16:34

Az idáig megkeresett Jobbikos képviselők sem mernek mozdulni, pedig nekik be lehetne menni jogilag !

Most kaptuk a hírt, hogy a külföldi diplomáciát sem engedik be az IMEI-be !2013 01.06. 13:52

Aggasztó információkról lett tudomásunk, ezért az egyéb cselekvés mellett, az dr. Lippai László ügyvéd úr próbált kapcsolatba lépni az IMEI-vel

dr. Lippai László felhívta telefonon 2013 01. 06.-án 13:40-kor az IMEI-t beszélt az ottani ügyeletes kezelőorvosal dr. Nóga Imrével aki azt a felvilágosítást adta az Ügyvédúrnak , hogy Borbély JÓzsefről semmilyen információt nem adhat még a megbízott ügyvédnek sem sőt Ő maga AZ ÜGYELETES ORVOS sem nézheti meg Borbély József állapotát. A mai napon pedig a személyes kapcsolat felvételre sem kerülhet sor! (AKKOR MILYEN ORVOS VIGYÁZ RÁ , HA A KEZELŐ ORVOS SEM LÁTHATJA?)

E közben az ORFK ügyeletét is hívtuk és életveszély elhárításában kértük a segítséget , az ügyeletes tiszt segítséget ígért. Tapasztalatunk szerint 107-es telefon hívása után egy ügyeletes nő vette fel a telefont és igen arrogáns módon és ordítva kérte az adatainkat, - amit neki nem akartunk megadni , (csak az ORFK-nak) nem is adtuk meg!- nagy nehezen kapcsolta csak az ORFK ügyeletét, ezért külön panasszal élünk!

Majd meglátjuk !______________________________________________________________________________________________


2013 01. 05. 21:10

Jelenleg az ügyön 2 ügyvéd dolgozik . Alább olvashatjátok az e-mail-ben hivatalosan benyújtott panaszt és tájékoztatás kérést.

2013 01. 05. 20:31

Sajnos hibásan megírt dátummal és elírt névvel, ("biztos véletlen") de ma már átszakad még egy médium fala, helyreigazítást kértünk! !Nyilván a nyomás egyre nagyobb !
(hvg)
Ügyvédje szerint agyvérzést kapott Borbély József a börtönben >>
Link2013 01.05. 17:15

Borbély József agyvérzése és az IMEI álláspontja - Lippai László ügyvéd2013 01. 05. 13:48
2013 01. 05. 13:48

FELHÍVÁS!

_____________________________________________________________________________________________________

2013 01.04. 23:02

A mentő központi számát hívtuk - ma már nem először- és kértük a szolgálatvezető főorvost. A hívást vette 21:42 –kor. Bejelentettük a tudomásunkra jutott életveszélyes helyzetet, közölve vele, hogy az IMEI-ben levő Borbély József agyvérzést kapott, mint megtudtuk azt az őt meglátogató ügyvédtől.
A Főorvos a mentést elutasította annak ellenére, hogy az törvényi kötelezettsége lenne, vagyis megtagadta a mentést, amivel a törvény előtt számolnia kell majd, mert az eset kivizsgálásában sem volt hajlandó részt venni és nem győződött meg a valódi helyzetről.

Közben kaptunk telefonhívást egy másik ügyvédtől, aki figyelemmel kísérte az eseményeket az előzetes elrendelésének pillanatától megalapozott véleménye, hogy az azóta eltelt időben megtörtént események illetve a jelenlegi állapot egyértelműen a Borbély József likvidálására utal.(az előző ügyvédi véleményt ez megerősítette)
Mégpedig a következőképpen, „a letartóztatása óta nem engedték a közelébe a családot, ezzel feszültség alatt tartva Őt és feltehetően egyéb szerek és módszerek alkalmazásával előidézték az agyvérzést, majd megtagadták tőle az orvosi ellátást, így biztosítva a tartós egészségromlását illetve a külső orvosi segítséget szándékosan távol tartják ezzel azt okozva, hogy független orvos láthassa, azelőtt amíg segíteni lehetne, ha nem kap segítséget azonnal, halállal is végződhet.”


BÁRKI, AKI EZEN SZAKTERÜLETEN DOLGOZIK ÉS RÁHATÁSA VAN ILLETVE AZONNAL KITUDJA ONNAN HOZNI MEGFELEŐ ORVOSI ELLÁTÁSRA AZ AZONNAL CSELEKEDJEN!
A FELELŐSSÉG MINDEN EDDIGI HIVATALI ÉS HATÓSÁGI SZEMÉLYT TERHELI, AKIK AZ ÜGYBEN KÖZREMŰKÖDTEK ÉS KZREMŰKÖDNEK AKÁR A PASSZIVITÁSUKKAL IS!

MÉG EGY HÍR JÖTT, AZT ÜZENTÉK AZ ÜGYVÉDEKNEK, HOGY AKI EBBE AZ ÜGYBE BELENYÚL AZ KIVÁGJÁK AZ ÜGYVÉDI KAMARÁBÓL!NA HOL AZ A NEMZET JOGÁSZA AKI ETTŐL SEM FÉL!!!!???
2013 01.04. 22:18

Most kaptunk egy telefonszámot egy neves jogászhoz, akit azonnal felhívtunk (neve elhallgatását kéri). Elmondtuk neki a helyzetet. Azt mondta" HA SENKI NEM MOZDULT MEG AZ ÜGYRE AKKOR SAJNOS AZ A HELYZET, HOGY JÓZSIT LIKVIDÁLNI AKARJÁK, ÉS ITT AZ IMA ÉS VALAMI CSODA AZ AMI SEGÍTENI TUD"

Nos gyerekek nem tudok erre mit mondani , ez nem történhet meg !2013 01.04. 21:25

Újabb részleteket ismerhettek meg a fogolyként agyvérzésen átesett Borbély József állapotáról. A beszélgetésből kiderül, hogy befejeződött a vizsgálata, már a zárójelentést adták volna ki neki, amikor megtörtént a baj.
A videó végén Pintér Sándort szólítjuk meg.Link
(...)a fogvatartottak egészségügyi ellátásáról(...) 5/1998. (III. 6.) IM rendelet


2013. 01.04 14:33


Rossz hír!(Kattints a" Expand" feliratra és lapozhatod a dokumentumot, az oldalt kis háromszögre kattintva. A dokumentumba belépve, a fenti előugró menüből a "csúszka", vagy az egér görgője segítségével nagyítható és kicsinyíthető az irat)

_____________________________________________________________________________


2013 01. 03 14:55
(MTI)
Budapest, 2013. január 2., szerda (OS) - 2013 01. 02.
(...) letartóztatott még a családjával sem tarthat kapcsolatot,(...)
Link2013 01. 03. 13:35

Városjáró ügyintézés Borbély József érdekében (vágatlan - 2013.01.02)
Alapjogi Hivatal, Betegjogi Biztos, Főügyészség, Katonai Ügyészség, IMEI.
____________________________________________________________________________________

2013 01. 02. 18:02

Alapjogi Hivatal, Betegjogi Biztos, Főügyészség, Katonai Ügyészség, IMEI. Tauzin Krisztinával és Szabó Attilával ma végigjártuk ezeket a fogolyként sínylődő Borbély József érdekében.

66 másodperces összefoglaló. Hosszabb videó később.2013 01. 02. 15:11

Egy előkészített munka, cselekvés részét hajtottuk ma végre!

Alapjogi Biztos(OMBUCMAN), Betegjogi Hivatal(OBDK), Főügyészség, Katonai Ügyészség és nem utolsó sorban, személyesen voltunk az IMEI-ben, ahol a Főigazgatónak iratokat adtunk át, érkeztette, aláírta személyesen!
Videó hamarosan.

"MAGAD URAM HA SZOLGÁD NINCSEN"

2013 01 02. 12:14 (ESEMÉNY KB. 10:50)

Itt vagyunk a Legfelsőbb Ügyészségnél. Borbély József ügyében intézkedünk. Részletek később. Vittünk egy kis "csomagot" , átvették.
2013 01.02 12:03

NOCSAK AZ INDEX IS RÁMOZDULT AZ ÜGYRE 1000' E-MAIL ÉS HOZZÁSZÓLÁS UTÁN, VAGY AHOGY AZ EGYIK PÁRTOLÓ TAGUNK MONDTA, "AZ INDEX KITETTE AZ INDEXET" ?! Link


2013 01. 02. 10:25

(atlatszo.hu)
(...) December 7-én egy magánvádasnak indult rágalmazási ügy tárgyalásán az eljáró bíró mindenki számára váratlanul előzetes letartóztatásba helyezte, és elmekórtani kényszermegfigyelésre utalta be Borbély Józsefet, a Tempo Párt elnökét, önjelölt “kormányzót”, egykori gyáriparost, rögeszmés igazságkeresőt. A terembe három csuklyás kommandós lépett be, közrefogták és megbilincselték Borbélyt, aki eközben arra szólította föl az ügyészt, hogy „a törvényes állapotot állítsa helyre, és a zugbírót tartóztassa le”. A letartóztatott még a családjával sem tarthat kapcsolatot, és akár egy évig is húzódhat a fogvatartása egy olyan cselekményért, amiért még bűnössége esetén is valószínűleg csak pénzbüntetést kapna.(...)

TOVÁBB A CIKHEZ >> Link


___________________________________________________________________________________________________________

2013
___________________________________________________________________________________________________________

Úr - Öregisten - Újvilágunk 3. éve

ÉLJEN AZ APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG!

ÉLJEN AZ APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG!

ÉLJEN AZ APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG!

Szabadságot Borbély Józsefnek, a Himnusz érte szólt.


____________________________________________________________________________

2012 12.31. 21:21

‎(...) "A világban szempillantás alatt Változás Jon, a MAG értelmében Lat, a tudatlan félelmében Csák Nez, es sivít, hogy Báb mivoltából kikeltették ES mégsem Pillangó O, hanem EGY Moly. Ki a molyok között szentségben Erto lészen, annak fakad forrás virágnak kelyhéből, de ki a Fény varázsába száll annak szárnyait MEG perkeli a Nagy igyekezet.
kalap ne a Fel-elem AZ mivel működsz Te, félálomban Jaro holdat bámuló álmodó, hanem EGY-s-ÉG-ben. MAG-ad-dal !"(...)________________________________________________________________________________

2012 12. 31 14:55
>Nagyon boldog új világot!

Alkossunk a szépnek,
ami bú volt idáig,
vígan engedjétek,

valósuljon bennetek
tudatosult álom,
legjobbat mindenkinek,
szívünkből kívánom!


Open publication - Free publishing - More borbelyjozsej

_______________________________________________________________________-


2012 12. 28. 18:15

Törvény szolgák a törvénytelenség útján….

IdőRend :

Open publication - Free publishing - More borbelyjozsef


(Kattints a" Expand" feliratra és lapozhatod a dokumentumot, az oldalt kis háromszögre kattintva. A dokumentumba belépve, a fenti előugró menüből a "csúszka", vagy az egér görgője segítségével nagyítható és kicsinyíthető az irat)
__________________________________________________________________________

2012 12.07- 27-ig alábbi linken

A "637.)BORBÉLY JÓZSEFET A BÍRÓ LETARTÓZTATTA! "
cikket ARCHIVÁLTUK mivel ide már nem fért be több hír.
Elérhető2012 12.07. -27-ig a hírfolyam >>>Link