157.)Felhívás és tájékoztatás!/Hajdú-Bét + TÁBLÁZAT
Írta: - Dátum: 2011.06.12. 01:23:13
A Ptk.484. és a 486.§ alapján a TEMPO párt által megbízás nélküli ügyvitelként megjelenített Hajdú-Bét Rt. károsultjai részére.


...Miközben most és 2009-ben is hírszenzációnak számít(ott) a gyanú szerint disznótorral megvesztegett nyíregyházi bíró, illetve az ítéleteket utólag átírt Rádi Andrea fõvárosi bírónõ súlyos következményekkel járó esete, addig a táblázatos kimutatásban a bírók és felszámoló cégek érintett eljárói, tulajdonosai által bûnszövtségben, üzletszerûen és folytatólagosan bizonyítottan több tízmilliós vagyoni elõnyért hivatalos személyek által végrehajtott és teljesen felgöngyölített bûncselekménysorozatot még mindig el akarják tussolni a véd- és dacszövetségbe tömörült korábbi és jelenlegi vezetõ politikusok, igazságszolgáltatási vezetõk, beosztottak, miközben köztudomású tény, hogy a Hajdú-Bét ügy eddig már kilenc emberéltet követelt és több ezer személynek milliárdos vagyoni kárt okozott, nem beszélve a hazai jogrend nyílt szembeköpésérõl a hivatalból eljárásra kötelezett ügyészek, bírák, politikusok, köztársasági elnök részérõl....
Teljes hír
Felhívás és tájékoztatás!

A Ptk.484. és a 486.§ alapján a TEMPO párt által megbízás nélküli ügyvitelként megjelenített

Hajdú-Bét Rt. károsultjai részére
.


Link
LinkMiközben most és 2009-ben is hírszenzációnak számít(ott) a gyanú szerint disznótorral megvesztegett nyíregyházi bíró, illetve az ítéleteket utólag átírt Rádi Andrea fõvárosi bírónõ súlyos következményekkel járó esete, addig a táblázatos kimutatásban a bírók és felszámoló cégek érintett eljárói, tulajdonosai által bûnszövtségben, üzletszerûen és folytatólagosan bizonyítottan több tízmilliós vagyoni elõnyért hivatalos személyek által végrehajtott és teljesen felgöngyölített bûncselekménysorozatot még mindig el akarják tussolni a véd- és dacszövetségbe tömörült korábbi és jelenlegi vezetõ politikusok, igazságszolgáltatási vezetõk, beosztottak, miközben köztudomású tény, hogy a Hajdú-Bét ügy eddig már kilenc emberéltet követelt és több ezer személynek milliárdos vagyoni kárt okozott, nem beszélve a hazai jogrend nyílt szembeköpésérõl a hivatalból eljárásra kötelezett ügyészek, bírák, politikusok, köztársasági elnök részérõl.

Automatikusan merül fel a kérdés, hogy a Hajdú-Bét Rt. csalás-sorozatban érintett és intézkedésre hivatalból kötelezett diplomás hivatalos személyei (Btk. 137. §), az érintett diplomás bankárok, összefogtak a szinte proli számba sem vett kétkezi munkával megélhetésüket keresõ állampolágrok ellen?

A tények ismeretében az vitán felül áll, hogy ezt csak addig tehetik, amíg ezt a Hajdú-Bét ügyben és más feltárt ügyekkel (pl.: a fantom felszámolók útján az APEH-el történt elszámolás nélkül azonos kör által eltûntetett a több ezer cég estei) kifosztott sértett károsuktak hagyják, illetve hagyjáka sértettek szétforgácsolását.

Fellépni a további kifoosztással, a korábbi feltárt ügyek eltussolásával fenntartott jogellenese állapottal szemben eredménnyel azonban csak összefogva, és kizárólag jogi úton szabad és lehet!

Táblázat:


Eredeti levél :
/2011dok/110611/Esemenyvazlat HajduBet Elso reszlet 110611..pdf