2019. Jķlius 17. 13:15
NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· Let√∂lt√©sek
· F√≥rum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelv√©tel
· Gal√©ria
· Keres√©s
· Hallgasd!
· ARCH√ćV 2013 03. 15 H√ďHELYZET
· Oktat√°s
Az elektronikus pénz Stk.
A K√ČPRE KATTINTVA REGISZTR√ĀLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g
TEMPO archív
MAG-H√ćRDET√ē
Rťszvťny igťnylťs
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelv√Ľ leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.B√©la Lovagrend,(TITKOS T√ĀRSAS√ĀG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORB√ČLY J√ďZSEFET A B√ćR√ď LETART√ďZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tett√ľnk"? Tiszta vizet a poh√°rba! Magyarorsz√°g √©s becsapott polg√°rai ellopott " rendszerv√°lt√°sa".

8. 509.)Rajtatok m√ļlik! Feljelent√©s csatlakoz√°s, k√∂zlem√©ny!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP √°bra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyon√°t!

12. 196.)TIG√ĀZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felh√≠v√°s √©s t√°j√©koztat√°s!/Hajd√ļ-B√©t + T√ĀBL√ĀZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIR√ĀLYS√ĀG KEZ√ČBEN

18. 75.)POLIP/B√Ľnszervezeti √°bra XII.(√öJ)

19. 74.)Komment√°r n√©lk√ľl

20. 65.)ITT A MEGOLD√ĀS Ptk.484. ¬ß..MAGAD URAM, HA SZOLG√ĀD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
RSS - Tv HunSzkita
RSS - Magyar Valós Hírek
RSS - Hun Unio
RSS - Tempo News Tv
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
789.)Már ezer éve...

A term√©szetes agyagb√≥l, szalm√°b√≥l √©s f√°b√≥l k√©sz√ľlt sz√©lmalmok becsl√©se szerint 1000 √©ve √Ķrlik a gabon√°t lisztt√©. A f√ľgg√Ķleges tengely kialak√≠t√°sa val√≥sz√≠n√Ľleg hasonl√≠t a perzs√°k √°ltal az id√Ķsz√°m√≠t√°sunk szerint 500 k√∂r√ľl kifejlesztett sz√©lmalmok√©hoz, ami egy olyan szerkezet, amely lassan elterjedt az eg√©sz vil√°gon, √©s amelyet k√©s√Ķbb a hollandok √©s m√°sok is alkalmaztak.Forr√°s: A teljes cikk
788.)Miheztartás végett
Segítségére voltam a kecskeméti járásbíróknak a jogszabályok helyes értelmezésében

787.)Senkinek nem kell visszafizetnie a felvett hiteleket
A Ptk. 312.¬ß (3.) bekezd√©se, a p√©nz√ľgyi k√∂telmek eset√©n is alkalmazand√≥, mivel a jogosultaknak, azaz a bankoknak felr√≥hat√≥an lehetetlen√ľltek el az √°llampolg√°rok a szerz√Ķd√©s teljes√≠t√©s√©vel, azaz a visszafizet√©ssel. A bankoknak egyed√ľl Rog√°n Antalt nem siker√ľlt ellehetetlen√≠teni, rajta √©s b√Ľnt√°rsain k√≠v√ľl mindenkit.

786.)Innen sz√©p a gy√Ķzelem

Innen sz√©p a gy√Ķzelem, mivel a mai a gy√Ķzelem napja nemcsak az oroszokn√°l, hanem n√°lunk is most m√°r

Végre eljött a valódi kommunizmus, azaz az Apostoli Magyar és lassan a Világ Királyság ideje is az Aranykor.

Magyarorsz√°gon a tegnapi nappal vil√°goss√° v√°lhatott minden √©rtelmes ember sz√°m√°ra, hogy itt a v√©ge. A 4 Orb√°n korm√°ny tejhatalm√°t a parlamenti "ellenz√©k" semmilyen m√≥don sem vesz√©lyezteti, s√Ķt kifejezetten egy√ľtt m√Ľk√∂dik a korm√°nyz√≥ p√°rttal. Minden √°tver√©s volt az ellenz√©k r√©sz√©r√Ķl a mostani t√ľntet√©sek is, a j√©gver√©s pedig Istenver√©s, hogy a n√©pnek, ha nincs annyi esze, hogy ne menjen az utc√°ra, akkor a Teremt√Ķ vissza parancsol mindenkit.

Ezek a parlamenti k√©pvisel√Ķk m√°r 29 √©ve j√°tszanak √∂ssze, hogy √°tverjenek benn√ľnket a demokr√°ci√°ra hivatkozva, tolvajok √Ķk mind p√°rt√°ll√°sra tekintet n√©lk√ľl.

A fentiek vonatkoznak szinte az √∂sszes civil √©s szakszervezetekre, egyh√°zakra kiv√©tel n√©lk√ľl. A parlamenten k√≠v√ľli √ļgynevezett nemzeti oldalra is, egyed√ľl az AMK az egyetlen tiszta szervezet, melyb√Ķl is van kett√Ķ, mivel a korm√°ny "j√≥" szok√°sa szerint be√©p√≠tett mell√©nk secus elvt√°rsakat, akik ellopt√°k az √°ltalam alap√≠tott Szent Korona Bank els√Ķ szoftver√©t, √©s most koronatan√°cs n√©ven tetszelegnek, nyilv√°n a tan√°cskir√°lys√°g ugyan√ļgy nem legitim, mint a rossz eml√©k√Ľ tan√°csk√∂zt√°rsas√°g.

Az elm√ļlt napok esem√©nyei mindny√°junk sz√°m√°ra vil√°goss√° tette, hogy mindenki √°tbaszott benn√ľnket aki a hatalom gyakorl√°sban, illetve a v√°laszt√°si "k√ľzdelmekben" r√©szt vett b√°rmikor is. Orb√°n k√∂nnyen betartja √≠g√©ret√©t, mivel √Ķ m√°r nem √≠g√©rt senkinek semmit, tov√°bbra is mag√°√©nak tekinti a teljes nemzeti vagyont, a Parlamenti "ellenz√©k" pedig az egyharmaddal semmilyen √≠g√©ret√©t nem tudja tartani, de nem is akarja, mert most m√°r √Ķk is Orb√°nt√≥l kapj√°k a g√°zsit.

Adjunk h√°l√°t a Teremt√Ķnek, hogy a fidesznek siker√ľlt elcsalniuk a v√°laszt√°st, √≠gy elmaradt a polg√°rh√°bor√ļ, mivel a lopott vagyont √∂nk√©nt nem adt√°k volna vissza.

Most jön az, hogy de akkor mi a megoldás?

Megold√°s mindig van, a f√∂ld√∂n keletkezett probl√©m√°kat a f√∂ld√∂n kell megoldani, de Isteni seg√≠ts√©ggel, az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g fels√Ķbb hatalom, azaz Isteni Hatalom, aki √°ltal seg√≠tve tudtam felvenni meger√Ķs√≠t√©s√ľl √ēseink nev√©t szakr√°lis kir√°lyk√©nt I J√≥zsef Nimr√≥d B√°tor Atilla Apostoli Magyar √©s Vil√°g Kir√°ly, √≠gy volt ez az √ē idej√ľkben is, ez√©rt van az, hogy a magyar kir√°ly mindig a r√≥mai p√°pa f√∂l√∂tt √°llt √©s √°ll.

A hatalom gyakorl√°s m√≥dja abszol√ļt monarchia, egyszem√©lyi vezet√©s, mely gyakorlatban a k√∂vetkez√Ķ k√©pen n√©z ki:

A kir√°ly a term√Ķf√∂ldeket √©s termel√Ķ berendez√©seket √°llami tulajdonba veszi, √©s felt√©tel n√©lk√ľli havi alapj√∂vedelmet foly√≥s√≠t minden ember sz√°m√°ra.

Megszervezi a tökéletes közellátást, megtöri a kiskirályok hatalmát.

Ennek megval√≥s√≠t√°sa most tud √©rdemben elkezd√Ķdni, mivel mostanra v√°lt egy√©rtelm√Ľv√© mindenki sz√°m√°ra, hogy az illegitim 3 Magyar k√∂zt√°rsas√°g nem k√≠n√°l semmilyen megold√°st sem a sz√°munkra.

Sokan tudtak r√≥lunk m√°r id√°ig is, de azt hihett√©k, hogy ez egy ut√≥pisztikus √°lom marad csup√°n, illetve azt hihett√©k, hogy valamelyik ellenz√©ki p√°rt betartja majd a v√°laszt√°si √≠g√©ret√©t, √©s hanem is lesz minden hepi, de az√©rt valahogy csak ellesz√ľnk, de sajnos mint ahogyan a p√©lda mutatja, itt sz√°munkra a NER rendszer√©ben m√°r nem jut se hely se keny√©r se megbecs√ľl√©s. Rem√©nyeink szerint egyre kevesebb ember veszi be ezt a demag√≥giai korm√°nyzati maszlagot, √©s kezdi el keresni a megold√°st, √©s √≠gy el√Ķbb ut√≥bb r√°nk tal√°l, ami√©rt persze mi is megtesz√ľnk mindent.

Ha Isten vel√ľnk, ki ellen√ľnk.


Kelt: Kecskeméten, 2018.05.09.


Borbély József
kormányzó


785.)Nálunk van a Bölcsek köve

Mindenben és mindenkiben csalódott honfitársaim!

Senki de senki ne merje feladni, mert a haza m√°st v√°r el t√Ķl√ľnk.

M√°st, mert elevenen nem megy√ľnk a s√°rga f√∂ld al√°, √∂nk√©nt nem adjuk oda az otthonainkat a hi√©n√°knak, a v√©grehajt√≥knak a m√∂g√∂tt√ľk √°ll√≥ uzsor√°soknak √©s politikusoknak. A politikusok „alkott√°k” meg a v√©grehajt√°si t√∂rv√©nyt, mely√©rt j√≥l megfizetik √Ķket a p√©nzemberek, illetve mi, az √°llam √°ltalunk megtermelt k√∂zp√©nzb√Ķl. A Gy√°rf√°sok ideje letelt, √≠gy az Orb√°nok, Gyurcs√°nyok, Von√°k √©s a Schifferek ideje is.

A v√°laszt√°sok v√©lhet√Ķen csak 2022-ben ker√ľlnek „megism√©tl√©sre”, √©s a t√ľntet√©sek hat√°s√°ra se mond le a fidesz maffia. Na persze nem ezen meg√°llap√≠t√°sokt√≥l vagyunk mi a legokosabbak, hanem att√≥l, hogy tudjuk a megold√°st.

A MEGOLD√ĀS

A megold√°s a jogi √ļt, amely ugyan √©sz j√°t√©k, de nem gy√Ķzz√ľk hangs√ļlyozni, hogy t√∂bbet √©sszel mint er√Ķvel. (Nem lehet a megold√°s az utcai harc, mert a n√©p nincs nincsen kik√©pezve, √©s felfegyverezve sem, tegy√ľk hozz√° h√°la Istennek.) Ett√Ķl retteg a hatalom, ett√Ķl rettegnek Orb√°n√©k oligarch√°i is. A TEMPO P√°rt –¬†mely arra j√∂tt l√©tre, hogy mag√°val egy√ľtt az √∂sszes t√∂bbi p√°rtot √©s egyh√°zat, valamint az emberek √°tver√©s√©re l√©trehozott civil szervezetet is megsz√ľntesse – titk√°ra √©s a korm√°nyz√≥, valamint az √°ltala f√Ķv√©dn√∂k√∂lt jogseg√©lyszolg√°lat vezet√Ķje egy√ľttesen el√©rt√ľk jogi √ļton, hogy Magyarorsz√°gon m√°r senkinek nem kell visszafizetni a felvett hitel√©t, aki hozz√°nk fordul, ha id√Ķben keresnek meg benn√ľnket, jogi √ļton fel tudjuk f√ľggesztetni a v√©grehajt√°si elj√°r√°saikat, majd t√∂r√∂ltetj√ľk szint√©n jogi √ļton a tartoz√°saikat.

A fentiek alapj√°n v√©g√ľl a politikus √©s bank maffia –¬†Vatik√°n – h√ļzza a r√∂videbbet. Ez vonatkozik a p√°rtokra is, ha r√°nk hallgattok. Orb√°n√©kat az „ellenz√©k√ľkkel” egy√ľtt kell lev√°ltani, mert Orb√°nnak a val√≥di ellenz√©ke nem az mszp, vagy a Simicska, hanem a val√≥di Magyar √°llam az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g √©s a korm√°nyz√≥ja, mert Orb√°n√©k egy kamu √°llamot az illegitim 3 Magyar k√∂zt√°rsas√°got vezetik, mely csak ugyan annyira legitim mint az √ļgynevezett Korona Tan√°cs, a Szent Koron√°nak nincsen tan√°csa, mert az olyan lenne mint a tan√°csk√∂zt√°rsas√°g, azaz tan√°cskir√°lys√°g, helyette van m√°r m√°r val√≥di szakr√°lis kir√°lya Mi I J√≥zsef Nimr√≥d B√°tor Atilla, Apostoli Magyar √©s Vil√°g Kir√°ly, aki az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g korm√°nyz√≥jak√©nt 2009 j√ļnius 13-a √≥ta bet√∂ltve a tiszts√©get megalap√≠totta a Szent Korona Bankot √©s k√©s√Ķbb fedezettel kibocs√°totta az √ļj elektronikus vil√°gp√©nzt,¬†a Szentkoron√°t (STK).

A megold√°s az, hogy nem vesztek r√©szt a haza√°rul√≥ korm√°ny √©s ellenz√©ke megoszt√≥ rendezv√©nyein, b√©kemenet, ellenz√©ki t√ľntet√©sek, tov√°bb√° nem j√°rtok a mis√©ikre, pedofil katolikus papok, tolvaj zsid√≥ rabbik, sz√©lh√°mos ATV tulajdonos hitgy√ľli, valamint fanatikus iszl√°m csal√°dirt√≥k sze√°nszaira, hanem k√∂vettek v√©gre egyed√ľlik√©nt csak benn√ľnket kik az Univerzum T√∂rv√©nyeit k√∂zvet√≠tj√ľk fel√©tek.

Ha az √°llamokat finansz√≠roz√≥ bankok vitorl√°ib√≥l kitudtuk fogni a szelet, √ļgy Orb√°n √©s a tolvaj elvt√°rsai sem gy√Ķzedelmeskedhetnek vel√ľnk szemben, sorba nyerj√ľk m√°r az √°llam elleni pereinket. Az ellens√©get csak a saj√°t fegyver√©vel lehet legy√Ķzni, a p√©nz√ľket nem tudtuk elvenni, ez√©rt l√©tre hoztunk helyette egy √ļjat, egy sokkal jobbat –¬†ez a legnagyobb innov√°ci√≥ volt id√°ig a vil√°gon – a fegyvereiket nem is akartuk, mert a bossz√ļ bossz√ļt sz√ľl, √©s aki √∂l nem l√°tja meg f√©nyt – viszont a jogot elvett√ľk t√Ķl√ľk, √©s m√°s fegyver√ľk pedig nincs √©s a jogar m√°r az Apostoli Magyar √©s Vil√°g Kir√°ly kez√©ben van.

Aki vel√ľnk tart az a gy√Ķztesekkel van.

Isten vel√ľnk ki ellen√ľnk.

 

Kelt: Kecskem√©ten az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g f√Ķv√°ros√°ban az √ör 2018 esztendej√©nek √°prilis hav√°nak 17 napj√°n (egy nappal a 2011. √°prilis 16. napj√°n – a zsid√≥ h√ļsv√©tkor alap√≠tott - Szent Korona Bank alap√≠t√°s√°nak 7 √©ves √©vfordul√≥ja ut√°n egy nappal).

Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse
RSS
HŪrek

LetŲltťsek

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
GenerŠlŠsi idű: 2.53 mŠsodperc 3,826,499 egyedi lŠtogatů