2017. Augusztus 23. 21:28
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Letöltések
· Fórum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelvétel
· Galéria
· Keresés
· Hallgasd!
· ARCHÍV 2013 03. 15 HÓHELYZET
· Oktatás
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Királyság
TEMPO archív
MAG-HÍRDETŐ
Részvény igénylés
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelvű leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.Béla Lovagrend,(TITKOS TÁRSASÁG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORBÉLY JÓZSEFET A BÍRÓ LETARTÓZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tettünk"? Tiszta vizet a pohárba! Magyarország és becsapott polgárai ellopott " rendszerváltása".

8. 509.)Rajtatok múlik! Feljelentés csatlakozás, közlemény!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP ábra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyonát!

12. 196.)TIGÁZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felhívás és tájékoztatás!/Hajdú-Bét + TÁBLÁZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIRÁLYSÁG KEZÉBEN

18. 75.)POLIP/Bűnszervezeti ábra XII.(ÚJ)

19. 74.)Kommentár nélkül

20. 65.)ITT A MEGOLDÁS Ptk.484. §..MAGAD URAM, HA SZOLGÁD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
MAGyar és ciGÁNY...
Hegyek vizek energia...
Szada előadás...
Csellengők 1...
6. PECSÉT Jásdi Kiss I...
RSS - Tv HunSzkita
Ostortenet - Magyarok ...
Ostortenet - Magyarok ...
Ostortenet - Magyarok ...
Ostortenet - Magyarok ...
Ostortenet - Magyarok ...
RSS - Magyar Valós Hírek
A Föld leghatalma...
A feladat neve: "...
A világ egy hatalmas k...
Világ kormány a magyar...
Halálsoron...
RSS - Hun Unio
Megjósolta az egyik le...
A KAMATOS PÉNZRENDSZER...
Mi történik ma, M...
ZÁSZLÓBONTÁS DEVIZAADÓ...
Putyin nagymester nyug...
RSS - Tempo News Tv
61.)ÚJVILÁG KÖSZ&...
60.)MindaBaka...
59./1 GrunBioszWiesel2...
59./2 GrunBoszWiesel3M...
59./3 GrunBoszWiesel4M...
58.)2011.11.14-i tárgy...
58./1 2011.11.14-i tár...
58./2 2011.11.14-i tár...
58./3 2011.11.14-i tár...
58./4 2011.11.14-i tár...
58./5 2011.11.14-i tár...
58./6 2011.11.14-i tár...
58./7 2011.11.14-i tár...
58/1/1 2011.11.14. II....
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
758.)Makói fórum
757.)Egyeki fórum
756.)Győzött a Fotelforradalom formálisan is!
Hogy mikor? 2016. február 29-én.

Folytatódig a tényleges hatalomátvétel, ami már nem most kezdődött el.

A békés hatalom átadás és átvétel folyamata leginkább egy skandináv állam országgyűlési választás utáni hatalom átadás átvételéhez hasonlít esetünkben az alábbiak szerint: A voksolások összesítése után, ha valamelyik politikai erő meggyőző többséggel megnyerte a választásokat, és nem indul választási csalás miatt eljárás, úgy a vesztes párt vezetője elismeri a választási vereséget, és rögvest gratulál a győzteseknek, majd együtt elmennek ünnepelni.

Az eseményekről a TEMPO Rádióval (gépjárművekre szerelt hangágyúkkal) tájékoztatjuk a lakosságot.

Várhatóan Húsvét és Pünkösd között megtörténik az összes hazai és nemzetközi média bekapcsolódásával az ország teljes lakosságának a teljes körű tájékoztatása az Apostoli Magyar királyság teljes térnyeréséről.

Ebben csak a Teremtő akadályozhat meg bennünket, de teljes joggal feltételezheti mindenki, hogy Neki nem ez a szándéka.

Amennyiben ezen időszak alatt mégsem omlana le a "sajtófal" úgy megvannak az eszközeink arra, hogy kormányzásom 7 éves évfordulójára 2016. június 13. - ig kikényszerítsük a totális hatalom átvételt, többek között a 2016. május 2.-ra tervezett általános sztrájkkal, illetve teljes polgári engedetlenséggel.

Sok jeles esemény mellett a történelem során ezen a június 13.-i napon kezdődtek 1989. - ben a háromoldalú egyeztető tárgyalások (Nemzeti Kerekasztal) a békés politikai átmenetről. Akkor nem sikerülhetett, most igen, a rendvédelmi és a Nemzetbiztonsági szakszolgálatok már megkezdték az ezzel kapcsolatos operatív feladatok végrehajtását.

Ezek az Isten igéi, Istennek legyen hála.

Kelt: Kecskemét, 2016. március 18.

I. József Nimród Bátor Atilla
Apostoli Világ és Magyar Király
755.)Felhívás!
Tisztelt Honfitársaink itthon és a nagyvilágban!

Ahogy arról már néhány nagyobb internetes újságból és a honlapjainkról is értesülhettetek, a regnáló hatalommal szemben a hangágyúnk segítségével nagy nyilvánosságra tudtuk hozni a regnáló hatalmi elit által a Nemzeti vagyon és a magyar emberek sérelmére elkövetett nagysúlyú bűncselekmények bizonyítékait, mellyel elhárítottuk a törvénytisztelő hatósági személyek elől az akadályt, hogy meg tudják tenni a szükséges kényszerítő intézkedéseket a parlamenti képviselőkkel és az érintett más hivatalos személyekkel szemben, akiket mind tetten értünk. Tudni való, hogy tettenérés esetén a mentelmi jog intézménye nem alkalmazható, így helye van az azonnali legsúlyosabb kényszerítő intézkedésnek is.

Az ellenséget leghatékonyabban a saját fegyverével lehet legyőzni. A Magyar emberek első számú ellenségei hazánk korrupt politikusai és hivatalnokai. Fegyverük a jog és a pénz. A jogot már az elmúlt több mint két évtized alatt elvettük tőlük, a pénzre jobban vigyáztak, abból csak nagyon keveset sikerült, emiatt nagyon rögös úton, lassan haladtunk el idáig. A pénzük helyett, mivel azt nem tudtuk tőlük elvenni, új pénzügyi rendszert hoztunk létre, a Szentkoronát, mellyel le tudjuk cserélni a teljes pénzügyi rendszert nem csak Magyarországon, hanem az egész világon is. Sajnos az odáig vezető utat csak a hagyományos pénznemekben tudjuk csak lefinanszírozni, ezúton is megköszönve mindenkinek, aki anyagilag vagy társadalmi munkával hozzájárult bármennyivel is az elmúlt néhány évben, hogy az eddig elérteket meg tudtuk valósítani (mely eredményeket, terjedelmükre tekintettel nem kívánunk most itt felsorolni, kérünk mindenkit, hogy tájékozódjatok honlapjainkon az elvégzett munkáról, egyet amire a legbüszkébbek vagyunk mégis megemlítve:, több mint ezer családot tudtunk megmenteni az elmúlt öt évben a végrehajtók karmaiból, illetve, hogy képessé váltunk a köztársaság törvénye szerint is bárkivel szemben felfüggesztetni a végrehajtási eljárásokat,a köztársaság istenének idejéig).
A titkosszolgálati és rendvédelmi szervek törvénytisztelő munkatársai megkezdték az átadás átvétel előkészítését a hivatalokban, elősegítve az Apostoli Magyar Királyság teljes térnyerését a köztársasági hordával szemben, miközben fokoznunk kellene a saját aktivitásunkat, hogy minél hamarább elérjük kitűzött céljainkat, melyhez további támogatókra van szükségünk, mivel ehhez már nem elegendő az a kis csoport, aki idáig anyagi segítséget nyújtott, mivel ezek a nagyszerű emberek tartalékai már kimerülőben vannak.
A fentiek alapján felkérünk hát mindenkit, aki szívén viseli hazánk sorsát, és meg van elégedve az általunk nyújtottakkal, illetve támogathatónak tartja törekvéseinket, hogy közös céljaink eléréséhez a lehetőségeitek mértékéig járuljatok hozzá, küldjetek anyagi segítséget.

Az adományokat Törökné Juhász Ilona Sberbank-nál vezetett 14100141-12123349-01000006 számú számlára tudjátok utalni (külföldről: Hu 44, SWIFT kód : MAVOHUHB), vagy a lakcímemre postai csekken, illetve levélben (borítékban papírlap közé téve elsőbbségivel) tudjátok elküldeni: Borbély József 6000 Kecskemét, Tavaszmező utca 18. Továbbá megbeszélt helyen és időben személyesen nekem vagy közvetlen munkatársaimon keresztül tudjátok eljuttatni.

Mindenki Egyért, Egy Mindenkiért!

A Haza, mindenekelőtt!

Köszönettel az Apostoli Magyar Királyság kormányzója
Borbély József
754.)Ez az, amit mindenkinek tudnia kell!
Van már felelős
A felelős csak egy személy lehet.
Ez a személy az, aki az összes emberért felel az egész világon.
Ez a személy én vagyok, az Apostoli Világ Király, a Teremtőnek köszönhetően, mert Ő ezt elrendelte.
Ennek legfőbb bizonyítéka a születési dátumom 1960.07.07. Ez a dátum az összes asztrológus és jós szerint is marsi energiákat kölcsönőz nekem, a számom 555, ez egyébként megjelenik a személyi számomban is: 1 600707 0555 ezzel a számmal csak a nagy változtatók rendelkezhetnek, mint például Triszmegisztosz. Nyilvánvalóan az sem véletlen, hogy édesapámat Józsefnek, édesanyámat pedig Mária Magdolnának hívták. Édes apám ács volt, én pedig asztalos lettem, mely az egyik legősibb mesterség. Kecskeméten születtem, mely több mint 3500 éves szkíta város, az egyetlen melynek címerében jelen van a Szent Korona. Kecskemét város védőszentje Mihály Arkangyal, aki egyben a pálinka védőszentje is, én pedig a főző mestere vagyok, ennyit erről.
Szakrális beavatásom, születésem óta folyamatosan zajlik. Mára le kellet győznöm a világ legnagyobb maffiáját, a Magyar köztársaságot, mely a tegnapi napon megtörtént. E közben megszereztem mindazon tudást és kapcsolatokat, mellyel létre tudtam hozni a Mátrixot. Ez a
Szent Korona Bank, mely egyben az új pénzügy világrend. Ezzel a központi irányítással biztosítjuk egyszer és mindenkorra az energia szabad áramlását, mellyel megteremtjük minden ember számara a nélkülözésmentes, boldog életet a világunkban.

Kelt: Kecskeméten, 2016. március 10-én
I József Nimród Bátor Atilla
Apostoli Világ Király
Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
RSS
Hírek

Letöltések

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
Generálási idő: 0.49 másodperc 3,265,835 egyedi látogató