2019. Jķlius 17. 12:24
NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· Let√∂lt√©sek
· F√≥rum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelv√©tel
· Gal√©ria
· Keres√©s
· Hallgasd!
· ARCH√ćV 2013 03. 15 H√ďHELYZET
· Oktat√°s
Az elektronikus pénz Stk.
A K√ČPRE KATTINTVA REGISZTR√ĀLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g
TEMPO archív
MAG-H√ćRDET√ē
Rťszvťny igťnylťs
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelv√Ľ leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.B√©la Lovagrend,(TITKOS T√ĀRSAS√ĀG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORB√ČLY J√ďZSEFET A B√ćR√ď LETART√ďZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tett√ľnk"? Tiszta vizet a poh√°rba! Magyarorsz√°g √©s becsapott polg√°rai ellopott " rendszerv√°lt√°sa".

8. 509.)Rajtatok m√ļlik! Feljelent√©s csatlakoz√°s, k√∂zlem√©ny!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP √°bra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyon√°t!

12. 196.)TIG√ĀZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felh√≠v√°s √©s t√°j√©koztat√°s!/Hajd√ļ-B√©t + T√ĀBL√ĀZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIR√ĀLYS√ĀG KEZ√ČBEN

18. 75.)POLIP/B√Ľnszervezeti √°bra XII.(√öJ)

19. 74.)Komment√°r n√©lk√ľl

20. 65.)ITT A MEGOLD√ĀS Ptk.484. ¬ß..MAGAD URAM, HA SZOLG√ĀD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
RSS - Tv HunSzkita
RSS - Magyar Valós Hírek
RSS - Hun Unio
RSS - Tempo News Tv
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
778.) Orsz√°gos v√°laszt√≥ker√ľletek list√°ja

A v√°laszt√≥ker√ľletek list√°ja, √©s azok le√≠r√°sa itt tal√°lhat√≥!
777.) Folytatódik

Tov√°bb folytat√≥dik a R√°k√≥czi Szabads√°gharc a mai kornak megfelel√Ķ Fotelforradalmi form√°ban.Kelt: Tarp√°n, 2017. Szeptember 20-√°n

776.) Gagyik√°n
Az im√©nt kaptam az al√°bbi √ľzenetet:

"Orosh√°zi Ferenc vatik√°ni diplom√°ciai kinevez√©si okirat√°t Budapesten, 2017. augusztus 2-√°n vette √°t, a Magyar Kir√°lyi Koronatan√°cs k√©pvisel√Ķj√©t√Ķl, √©s al√°√≠r√°s√°val er√Ķs√≠tette meg a feladat v√°llal√°s√°t."Az al√°bbi v√°laszt adtam:

Mocskos haza√°rul√≥k a Rom√°n - mert, hogy nem magyar az bizonyos - "Kir√°lyi Koronatan√°cs" tagjai, akik ellopt√°k az √°ltalam kifejlesztetett Szent Korona Bank szoftver√©t, - ami helyett term√©szetesen elk√©sz√≠tett√ľk az √ļjat - ann√°l nagyobb haza√°rul√°st elk√∂vetni, minthogy megkeresni egy pedofil t√°rsas√°g p√°p√°nak nevezett f√Ķn√∂k√©t a mi szent √ľgy√ľnkben nem lehet. I Istv√°n √≥ta ker√≠tette hatalm√°ba a s√∂t√©t er√Ķk k√∂zpontja a Vatik√°n az Apostoli Magyar Kir√°lys√°got, holott az Apostoli Magyar Kir√°ly a p√°pa f√∂l√∂tt √°ll.I József Nimród Bátor Atilla
Apostoli Magyar és Világ Király
775.) A TEMPO P√°rt a vil√°gon a legnagyobb √©rdek√©rv√©nyes√≠t√Ķ k√©pess√©ggel rendelkez√Ķ p√°rt
Az egyetlen, aki nem csak ideol√≥gi√°kat gy√°rt, hanem √©rdemi el√Ķk√©sz√≠t√Ķ munk√°t v√©gez az ad√≥s rabszolgas√°g megsz√ľntet√©se √©rdek√©ben, mely elv√©gzett munka hiteles dokument√°ci√≥ja megtekinthet√Ķ a hivatalos honlapjainkon. Ilyennel √©s ezzel hasonl√≥val nemcsak, hogy az √ļjonnan alakul√≥ p√°rtok nem rendelkeznek, hanem a r√©gi kisebb, vagy nagyobb p√°rtok sem.

Ez az√©rt van, mert a r√©giek csak lopni tudnak, az √ļjak pedig csak lopni akarnak, ezek a t√©nyek, az √ļgynevezett nemzeti oldal k√©pvisel√Ķi, pedig m√©g lopni se tudnak, csak abb√≥l √©lnek ami koncot el√©b√ľk vet az √Ķket foglalkoztat√≥ titkosszolg√°lat, ezek a Balog B√©l√°k, meg Juh√°sz Zolt√°nok, Jakab Pist√°k stb.

Nincs ellenfel√ľnk, nem becs√ľlj√ľk le √Ķket, csak egyszer√Ľen nincsenek. Semmi ok az aggodalomra, mert a csata m√©g a kezdette el√Ķtt eld√Ķlt, nek√ľnk m√°r csak harcolni kellet, de m√°r csak a h√≥d√≠t√°s maradt h√°tra, melyet nem csak √©lvezettel, hanem hatalmas szeretettel v√©gz√ľnk.

A jel√∂lteknek ki kell emelni a Korm√°nyz√≥ ad√≥sment√Ķ tev√©kenys√©g√©t, mert erre van most az embereknek a legnagyobb sz√ľks√©g√ľk, meg hogy egy val√≥di vezet√Ķnek nem kell nemzeti konzult√°ci√≥t kezdem√©nyezni, mert pontosan tudja, hogy a n√©pnek nem a cirkusz, hanem a KENY√ČR kell.
774.)A 4. Ipari forradalom és hatásai
Sz√°mtalan lakoss√°gi f√≥rumon besz√©ltem az ipari forradalom elj√∂vetel√©r√Ķl, mire a "k√∂zm√©dia" is elkezdett vele v√©gre foglalkozni, Bal√≥val magyarul, 444.hu stb., r√∂gt√∂n megc√°folva Orb√°n egy milli√≥ √ļj munkahelyre vonatkoz√≥ √≠g√©ret√©t.

A jelenleg foglalkoztatott l√©tsz√°m 80%-a fogja 2-3 √©ven bel√ľl elveszteni a robot technika bevezet√©s√©nek hat√°s√°ra a munkahely√©t az eg√©sz vil√°gon (buszsof√Ķr√∂k, kamionsof√Ķr√∂k, taxisok, mez√Ķgazdas√°gi dolgoz√≥k, ipari munk√°sok stb.

Ez √≠gy van rendj√©n, a robottechnika k√©nyelmess√© teszi az emberek minden napjait az √©let minden ter√ľlet√©n, √©s nem csak k√©nyelmess√©, hanem biztons√°goss√° is, mivel az emberi t√©nyez√Ķ mindink√°bb kiz√°r√°sra ker√ľl.
Ez√©rt ker√ľl bevezet√©sre az eg√©sz vil√°gon a havi 400.000,- Ft-nak megfelel√Ķ felt√©tel n√©lk√ľli alapj√∂vedelem minden ember sz√°m√°ra sz√ľlet√©s√©t√Ķl kezdve az √©lete v√©g√©ig, mivel ehhez a f√∂ld√∂n rendelkez√ľnk a sz√ľks√©ges er√Ķforr√°sok sokszoros√°val, puszt√°n csak az eloszt√°st kell megoldani, ami a tervgazd√°lkod√°ssal kivitelezhet√Ķv√© v√°lik.

A fentiek megval√≥s√≠t√°sa √©rdek√©ben a j√∂v√Ķben a term√Ķf√∂ldek √©s a termel√Ķ eszk√∂z√∂k √°llami tulajdonba ker√ľlnek az eg√©sz vil√°gon.

A foglalkoztatottak pedig 3 napos, napi 6 √≥r√°s munkav√©gz√©s mellet tov√°bbi 2 milli√≥ forintra tudnak szert tenni, ami elegend√Ķ motiv√°ci√≥ arra, hogy a munka el elegyen v√©gezve.

Ez az Aranykor!
Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse
RSS
HŪrek

LetŲltťsek

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
GenerŠlŠsi idű: 0.75 mŠsodperc 3,826,467 egyedi lŠtogatů