2017. Október 17. 08:07
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Letöltések
· Fórum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelvétel
· Galéria
· Keresés
· Hallgasd!
· ARCHÍV 2013 03. 15 HÓHELYZET
· Oktatás
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Királyság
TEMPO archív
MAG-HÍRDETŐ
Részvény igénylés
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelvű leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.Béla Lovagrend,(TITKOS TÁRSASÁG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORBÉLY JÓZSEFET A BÍRÓ LETARTÓZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tettünk"? Tiszta vizet a pohárba! Magyarország és becsapott polgárai ellopott " rendszerváltása".

8. 509.)Rajtatok múlik! Feljelentés csatlakozás, közlemény!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP ábra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyonát!

12. 196.)TIGÁZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felhívás és tájékoztatás!/Hajdú-Bét + TÁBLÁZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIRÁLYSÁG KEZÉBEN

18. 75.)POLIP/Bűnszervezeti ábra XII.(ÚJ)

19. 74.)Kommentár nélkül

20. 65.)ITT A MEGOLDÁS Ptk.484. §..MAGAD URAM, HA SZOLGÁD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
MAGyar és ciGÁNY...
Hegyek vizek energia...
Szada előadás...
Csellengők 1...
6. PECSÉT Jásdi Kiss I...
RSS - Tv HunSzkita
Ostortenet - Magyarok ...
Ostortenet - Magyarok ...
Ostortenet - Magyarok ...
Ostortenet - Magyarok ...
Ostortenet - Magyarok ...
RSS - Magyar Valós Hírek
A Föld leghatalma...
A feladat neve: "...
A világ egy hatalmas k...
Világ kormány a magyar...
Halálsoron...
RSS - Hun Unio
Aranyláz?Oroszország ...
A Föld leghatalma...
Jön az oroszok sa...
ILYET SE LÁTTUNK MÉG !...
Forradalom zajlik egy ...
RSS - Tempo News Tv
61.)ÚJVILÁG KÖSZ&...
60.)MindaBaka...
59./1 GrunBioszWiesel2...
59./2 GrunBoszWiesel3M...
59./3 GrunBoszWiesel4M...
58.)2011.11.14-i tárgy...
58./1 2011.11.14-i tár...
58./2 2011.11.14-i tár...
58./3 2011.11.14-i tár...
58./4 2011.11.14-i tár...
58./5 2011.11.14-i tár...
58./6 2011.11.14-i tár...
58./7 2011.11.14-i tár...
58/1/1 2011.11.14. II....
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
769.)MKK Zrt. feljelentve, lásd az utolsó bekezdést
Győri Járásbíróság
P.21.894/2016/11. szám

Tárgy: Előkészítő irat, kizárási indítvány, feljelentés megtételére történő felhívás a Be. 171. § (2) bekezdése alapján

Dátum: 2017.02.24.

Tisztelt Bíróság!

Alulírott .............................................né jogi képviselő nélkül eljáró alperes, kérem, hogy a T. Bíróság a 2017. február hó 27 napjának 13:30 órájára kitűzött tárgyalást az esetleges távollétem esetén is megtartani szíveskedjék.
A kizárási indítványom indoka, hogy a T. Bíróság okán alperesem a Győri Törvényszék a P.21.807/2015. Számú ügyből kifolyólag (Pp. 13. § (1) bekezdés a) pontja).

Jogi képviselő nélkül eljáró félként kérem, hogy a T. Bíróság a felperes előadásait tegye a jegyzőkönyv részévé, illetve a bíróság által feltett kérdésekre 15 napos határidővel érdemi válaszaimat nálamnál jogi ügyekben jártasabb személy, illetve az interneten történő jogi tájékozódás igénybevételével elő tudjam terjeszteni, - és részemre azt akár elektronikus úton a .......................@gmail.com email címre megküldeni –, mivel arra a tárgyaláson jogi képviselő nélkül, jogvégzettség nélkül improvizálva amúgy sem sem lennék képes.

A Budai Központi Kerületi Bíróság csatolt végzése a forintos hitelekre vonatkozóan is tartalmazott megfelelő hivatkozásokat, illetve jelen ügyben is alkalmazandó jogszabályi helyeket, a hitelképesség vizsgálat a forintos kölcsönöknél is kötelező.

Osztom a felperes álláspontját a tekintetben, hogy az alperes fizetőképességének megállapítása az üzleti kockázat körébe esik, ezért a felperesnek kell viselni a kockázatot, ha nem kötött ki folyósításkor biztosítékot, úgy a felelőtlen hitelkihelyezés miatti esetleges kárát viselnie kell, a semmis szerződéssel a másik félnek okozott kárt pedig meg kell térítenie.

Azzal, hogy hitelképesnek talált, tulajdonképen megtévesztett, mivel nem voltam az, és emiatt a felperes fel tett a KHR listára, mellyel tönkre tette az üzleti hírnevemet, saját felróható magatartására jogot alapítva (Ptk. 4. § (4) bekezdés), még én kérhetnék emiatt kártérítést.

A felperes elismeri a 2016. okt. 24-i keltezésű előkészítő irata második oldalán, hogy a szerződéskötéskor hatályos általános szerződési feltételek 3.1. szerint a bank a szerződés megkötése előtt megvizsgálja az ügyfél hitelképességét, és ennek függvényében saját hatáskörében dönt a kihelyezésről, vagy a visszautasításról, nyilván a saját kockázatára.

A hivatkozott felperesi előkészítő irat utolsó mondatában is szerepel, hogy az alperes fizetőképességének megítélése üzleti kockázat körébe esik, akkor ez alapján is a felperes viseli a kockázatot.
A fentiek alapján kérem a kereset elutasítását.

Tudomásom volt róla már korábban is, hogy a felperes (MKK Zrt.) aki közpénzből gazdálkodó 100%-ban állami tulajdonú cég, fedezetlen és ezáltal behajthatatlan követeléseket vásárol, viszont most már bizonyítékkal is rendelkezem, mivel a jelen per tárgyát képező velem szembeni követelést is bizonyíthatóan megvásárolták, ezért kérem, hogy a haladéktalanság elvére is figyelemmel a T. Bíróság tegyen eleget a Be. 171. § (2) bekezdése szerinti feljelentési kötelezettségének, hűtlen kezelés és más kapcsolódó bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Tisztelettel:
………………………………
768.)Valaki a faszára húzhatná most már ezt a "demokráciát"
Az a töketlen Baló a Momentum sztárolása közben az Olimpiai népszavazásra történő aláírás gyűjtés kapcsán azzal hülyíti a nagyérdeműt, hogy a parlament épülete a demokrácia jelképe, csak egy kicsit nagyra sikerült ...
767.)A bírói itt vallja be, hogy az elnöke utasította!
Borbély József kormányzó által írt beadványa nagy sokkot okoz a bíróságon. Néha még azt is bevallják a bírók, hogy utasítják őket.

766.)Megtörték a csendet?
Agyára ment a korrupció – Gondnokság alá helyeztetnék az „Apostoli Magyar Királyság kormányzóját”

Úgy tűnik, nem fér bele a szabad véleménynyilvánításba, ha valaki a hazai korrupció aktív résztvevőinek tekinti a felszámolókat, az ügyészeket és a bírókat, állandó fejfájást okozva ezzel az igazságszolgáltatásnak. Borbély Józsefet – aki magát az „Apostoli Magyar Királyság” kormányzójának tartja – az ügyészség gondnokság alá akarja helyeztetni. Ha ez sikerül, Borbély kellemetlenkedéseivel nem kell többet számolniuk a hivataloknak.Teljes cikk a 168 óra oldalán...
765.)Cölöpteknős és az október huszonharmadika

A cölöpteknős Orbán Viktoron már az október 23-a sem segített, pedig nagyon számított rá, mivel így, hogy megint nem sikerült a magyar emberek nagy többségének bölcsessége folytán kirobbantania a forradalmat, egyre nagyobb veszélybe kerül az összeharácsolt vagyonának, és a hatalmának a megtartása, mivel sem Orbán sem pedig a "műfüves" focibíró jelölt sípmester invitálására sem ment ki annyi személy a Kossuth térre, hogy elegen legyenek egy újabb 56'-hoz. Köszönet ezért mindenkinek!

Az „Elit takarodj” című 2016. október 15-i írásunk is hozzájárulhatott, hogy nem dőltek már be az emberek sem Viktornak, sem a többi kommunistának (Gyurcsány, Bokros stb.), ezért a térre beengedett most éppen fideszes csinovnyikok létszáma sem igen haladta meg a budapesti dohányboltosokét, éppúgy mint tavaly a tapolcai időközi választáson, ahol Magyarország miniszterelnökére az újságírókon és a TEK - eseken kívül alig 40-en voltak már csak kíváncsiak.

A hatalmi „elit” mészároslőrinceihez és csányisándoraihoz vándorolt ezermilliárdok már nem csak a Magyar és a nemzetközi közvélemény valamint a hazai nyomozóhatóságok előtt, hanem a nemzetközi bűnüldöző szervek előtt is ismerté váltak, ezért csak idő kérdése, hogy mikor kezdik begyűjteni az érintetteket, ahogyan azt a szomszédos „kevésbé demokratikus” országokban már egyre sűrűbben megtesznek, lásd Romániában már az érsek urat is elővették, na nem a secus Orbán által kitüntetett Tőkést, Áder pedig a 60 -ik évforduló tiszteletére egy III/2-t, vagy a Varga Mihály elvtárs a Kossuth Holdingos Kosik elvtársat.

A forradalomra és Pintér által vizionált, illetve áhított éhséglázadásra akkora szüksége lenne a nagyuraknak mint a 40 napja éhezőnek egy falat kenyérre, mivel ha zavargások beindulnának belehetne vezetni a rendkívüli állapotot, és akkor senki nem tudna kutakodni tovább a „Nemzeti” tolvajok után.

Ezt a kis cölöpteknősünket sem félti, vagy féli már senki, mivel se tekintélye se hatalma nincsen, mert már a csinovnyikjai sem mennek ki a térre, se öntudatból se félelemből, sőt már érdekből sem, hanem hagyják veszni hamar, mert vége van, mert egy öreg valóban hithű kommunista barátom azt mondta, hogy onnan lehet tudni, ha egy rendszernek vége van, hogy a „kedves” vezetőről elkezdenek terjedni azok típusú viccek, hogy például, Miért nem lehet Rákosi kolbászt kapni? Mert még nem döglött meg a disznó. A mi kedves vezetőnknek már következmények nélkül lehet mondani, hogy egy geci. A jegybank elnököt következmények nélkül lehet rabruhában ábrázolni a főváros több ezer hirdetőoszlopán. A hivatalos személyek Be. szerinti feljelentési kötelezettsége ide vagy oda, a parlamentben a képviselők egymást és a miniszterelnököt vádolják lopással, mi több hazaárulással és népirtással, tegyük hozzá nem is alaptalanul, de ezidáig mindenesetre következmények nélkül, DE NEM LESZ EZ MINDIG ÍGY.

Ki kell tartanunk a végsőkig, mert erre nem számítottak, és ez ellen, hogy otthon maradunk, nem tudnak tenni semmit, mert amíg nincs anarchia addig nem vezethető be rendkívüli állapot sem, és előbb utóbb a valódi gabonázók kezén is kattan a bilincs (Bajnai, Simicska, Gyurcsány, Orbán és a többiek) és győzni fog a Fotelforradalom, tudva, hogy ennek a fajta forradalomnak is vannak áldozatai, de ne adjuk meg az esélyét annak, hogy legyőzhessenek bennünket, mert ha kimennénk az utcára, akkor okot adnánk arra, hogy helyre állíthassák a „rendet”.

A Magyar nép bölcsessége folytán egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy betudjuk vezetni a világon az új tisztán elektronikus fizetőeszközt, és a feltétel nélküli alapjövedelmet, mely a jóléti társadalom és a világbéke alapja.I. József Nimród Bátor Atilla
Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
RSS
Hírek

Letöltések

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
Generálási idő: 0.51 másodperc 3,307,412 egyedi látogató