2019. Jķlius 17. 13:19
NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· Let√∂lt√©sek
· F√≥rum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelv√©tel
· Gal√©ria
· Keres√©s
· Hallgasd!
· ARCH√ćV 2013 03. 15 H√ďHELYZET
· Oktat√°s
Az elektronikus pénz Stk.
A K√ČPRE KATTINTVA REGISZTR√ĀLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g
TEMPO archív
MAG-H√ćRDET√ē
Rťszvťny igťnylťs
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelv√Ľ leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.B√©la Lovagrend,(TITKOS T√ĀRSAS√ĀG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORB√ČLY J√ďZSEFET A B√ćR√ď LETART√ďZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tett√ľnk"? Tiszta vizet a poh√°rba! Magyarorsz√°g √©s becsapott polg√°rai ellopott " rendszerv√°lt√°sa".

8. 509.)Rajtatok m√ļlik! Feljelent√©s csatlakoz√°s, k√∂zlem√©ny!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP √°bra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyon√°t!

12. 196.)TIG√ĀZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felh√≠v√°s √©s t√°j√©koztat√°s!/Hajd√ļ-B√©t + T√ĀBL√ĀZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIR√ĀLYS√ĀG KEZ√ČBEN

18. 75.)POLIP/B√Ľnszervezeti √°bra XII.(√öJ)

19. 74.)Komment√°r n√©lk√ľl

20. 65.)ITT A MEGOLD√ĀS Ptk.484. ¬ß..MAGAD URAM, HA SZOLG√ĀD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
RSS - Tv HunSzkita
RSS - Magyar Valós Hírek
RSS - Hun Unio
RSS - Tempo News Tv
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
784.) Felhívás a Nemzethez

Tisztelt Magyar √Āllampolg√°rok!

Azzal a k√©r√©ssel fordulunk mindenkihez, hogy gondolj√°tok √°t, hogy mit tesztek, √©s hogy kire hallgattok, mivel a nem k√≠v√°nt polg√°rh√°bor√ļt√≥l m√°r lehet, hogy csak egy nap v√°laszt el benn√ľnket.

Jusson eszetekbe a d√©lszl√°v h√°bor√ļ, ahol alig k√©t √©vtizede szinte minden csal√°dnak lett halottja, amit mai napig sem tudtak feldolgozni, √©s semmivel nem lett jobb a helyzet√ľk, nem oldottak meg vele semmit!

Az izraeli mesterl√∂v√©szek m√°r a tet√Ķk√∂n vannak. Az ellenz√©ki vezet√Ķk becsaptak benneteket, eladt√°k a v√°laszt√°st, de a n√©p mindenki meglepet√©sre m√©gis r√°juk szavazott, ez√©rt a fidesznek el kellett csalni a v√°laszt√°st, hogy √Ķk nyerjenek, mert a lopott vagyont nem akarj√°k visszaadni, √©s a b√∂rt√∂nbe se szeretn√©nek beker√ľlni. Ez√©rt, most, mivel ha nem lesz forradalom, akkor kider√ľl a csal√°s √©s megbuknak, vel√ľk egy√ľtt a lefizetett ellenz√©ki vezet√Ķk is, meg az √©rintett hivatalnokok.

√ćgy k√©nytelenek utcai zavarg√°sokat gener√°lni, amit azt√°n Orb√°n leveret az utc√°n, v√©rrel bor√≠tva az aszfaltot. Ezt k√∂vet√Ķen bevezeti a rendk√≠v√ľli √°llapotot legal√°bb 30-√©vre meg√Ķrizve ezzel a hatalm√°t.

A forradalmak m√©g soha nem v√°ltott√°k be a hozz√°jukf√Ľz√∂tt rem√©nyeket, a n√©p m√©g soha nem gy√Ķz√∂tt √©s nem is fog mert ez t√∂rv√©nyszer√Ľ. Az utca nem a mi terep√ľnk, haza√°rul√≥ n√©p ellenes h√°bor√ļs b√Ľn√∂s az aki a fegyvertelen embereket szembe √°ll√≠tja az √°llig felfegyverzett karhatalmist√°kkal. Ez √©szj√°t√©k, nem a migr√°ci√≥ vesz√©lye a kih√≠v√°s ma Magyarorsz√°gon, hanem a n√©h√°ny √©ven bel√ľl bek√∂sz√∂n√Ķ kb. 80% -o munkan√©lk√ľlis√©gi r√°ta, a 4 ipari forradalommal j√°r√≥ robottechnika bevezet√©se ok√°n. Ez√©rt be kell vezetni a felt√©tel n√©lk√ľli alapj√∂vedelmet a k√∂zell√°t√°s biztos√≠t√°sa √©rdek√©ben, melyre Magyarorsz√°gon meg van a fedezet, egyr√©szt a M√©sz√°ros L√Ķrincekn√©l, m√°sr√©szt eltitkolt vagyon form√°j√°ban, F√∂ld m√©h√©nek kincsei, stb.

Az elm√ļlt √©vtized sor√°n l√©tre hoztuk a mai kornak megfelel√Ķ modern sz√°m√≠t√≥g√©pes √°llamir√°ny√≠t√°si √©s p√©nz√ľgyi rendszert, mely mindenki √°ltal ellen√Ķrizhet√Ķen, illetve hozz√°f√©rhet√Ķen biztos√≠tani tudja a n√©pj√≥l√©tet, mert a demokr√°cia az p√°rtokr√°cia √°tver√©se, ugyanis soha sehol nem volt, √©s nem is lehetett n√©puralom, mert az fogalmilag kiz√°rt, viszont helyette n√©pj√≥l√©tet tudunk biztos√≠tani a Szent Korona Bank √°ltal www.apostolimagyarkiralysag.hu/stk.

A holnapi √©s a k√∂vetkez√Ķ napoknak teh√°t nem kisebb a t√©tje mint, hogy L√≠bia, vagy Sz√≠ria sors√°ra jutunk, vagy helyette p√©ld√°t mutatva a vil√°gnak, hogy nem d√Ķl√ľnk be az „elitnek”, bevezetj√ľk az alapj√∂vedelmet, √©s vissza√°ll√≠tjuk a t√∂rv√©nyes √°llam form√°t a kir√°lys√°got, ahol t√∂bb√© nem lopj√°k ki a szem√ľnket a tolvaj politikusok, mert most is egy√ľtt √ľzletel a korm√°ny √©s ellenz√©ke.

Ne fogadj√°tok el azt az √©rvel√©st, hogy az√©rt kell az utc√°ra menni, mert m√°r nem t√Ľrhetj√ľk tov√°bb, nem is t√Ľrj√ľk, csak nem azon a m√≥don cseleksz√ľnk, ahogyan azt az Orb√°n, Gyurcs√°ny f√©l√©k szeretn√©k, hanem azon a platformon ahol nem vagyunk legy√Ķzhet√Ķek, √©s ez nem a t√©r, √©s az utca, hanem a b√≠r√≥s√°gi t√°rgyal√≥ termek, ahol laposra verj√ľk a koll√©g√°immal az illegitim 3 Magyar k√∂zt√°rsas√°got, p√©ld√°ul a v√©grehajt√°si elj√°r√°s megsz√ľntet√©se ir√°nti perekben.

Mi√©rt van az hogy a t√ļlnyom√≥ r√©szt jogv√©gzett ellenz√©ki parlamenti k√©pvisel√Ķk nem tudj√°k azt, hogy van r√° t√∂rv√©ny, hogy a deviza hiteleket nem kell visszafizetni, mi asztalosok meg g√©p√©szek √©s tehen√©szek pedig sorba nyerj√ľk ezeket a pereket, illetve f√ľggesztetj√ľk fel a v√©grehajt√°si elj√°r√°sokat, addig ezek a haza√°rul√≥ ellenz√©ki k√©pvisel√Ķk a Kopp√°ny csoporttal h√ľly√≠ttetik az ad√≥sokat, utcai demonstr√°ci√≥k stb form√°j√°ban, csak √©ppen a k√°rosultat meg k√∂zben mindig kilakoltatj√°k.

Ha otthon maradtok, √©s emiatt nem tudj√°k a mocskos terv√ľket megval√≥s√≠tani, √ļgy r√∂videsen √°t tudjuk venni t√Ķl√ľk az ir√°ny√≠t√°st.

T√∂bbet √©sszel mint er√Ķvel.

A haza √©s a testi, meg a gyerekeitek testi lelki √©ps√©gA√©nek √©rdek√©ben k√©r√ľnk benneteket, hogy mindenki k√∂vessen el mindent annak √©rdek√©ben, hogy senki ne menjen az utc√°ra, lehet engemet lej√°ratni, bolondd√° nyilv√°n√≠tani, de gondnoks√°g al√° m√©gsem tudtak venni, mi mindig csak a t√©nyekre hivatkozunk, √©s a t√©nyek makacs dolgok.

Az Isten legyen vel√ľnk.

 

Kelt: Kecskeméten, 2018. április 13. napján

 

Borbély József
kormányzó

 

 

 

 

783.) Választásokról még egyszer

A v√°laszt√°si eredm√©nyek vonatkoz√°s√°ban minden elk√©pzelhet√Ķ, √©s annak az ellenkez√Ķje is.

A fidesz buk√°s√°hoz a most kirobbant izraeli titkos szolg√°lati botr√°ny is elegend√Ķ kellene, hogy legyen. Sajnos ez a h√≠r m√°r lehet, hogy k√©s√Ķn j√∂tt, ilyen r√∂vid id√Ķ alatt nehezen k√©pzelhet√Ķ el, hogy megv√°ltozzon a v√°laszt√≥i akarat, hogy kitt√°mogasson a voks√°val, f√Ķleg a korm√°ny h√Ľ csinovnyikok eset√©ben akik az√©rt a NER haszon√©lvez√Ķi, hacsak nem j√∂nnek r√°, hogy egyre kev√©sb√© van sz√ľks√©ge r√°juk a dikt√°tornak. A fidesz ak√°r k√©tharmados gy√Ķzelme is az√©rt bor√≠t√©kolhat√≥, mivel olyan v√°laszt√°si rendszert alak√≠tottak ki, hogy a v√°laszt√°sra jogosultak 25% -nak a voksai elegend√Ķek a k√©tharmados gy√Ķzelemhez. Az, hogy a Simicska buktatja meg Orb√°nt, abba egy percig sem hittem, m√Ľbalh√©nak tartom, a Simicsk√°t az√©rt tett√©k √°t a jobbikhoz, hogy ne l√≥gjon ki a l√≥l√°b, hogy a polg√°ri k√∂r√∂s Vona √°ltal vezetett jobbik a fidesz val√≥di ifj√ļs√°gi szervezete, azaz fidesz √°ltal l√©tre hozott v√°lt√≥p√°rt, hogy amikor az emberek m√°r megel√©gelik a fideszesek n√©pny√ļz√°s√°t, legyen kire √°tj√°tszani a hatalmat, mint az √ļgynevezett 89-es „rendszer v√°lt√°skor, egy√©bk√©nt nyilv√°n a fideszre mint p√°rt list√°ra nem szabad szavazni, meg fideszes k√©pvisel√Ķre sem, mert √Ķk m√°r nem √≠g√©rtek semmit, mivel nekik innent√Ķl m√°r erre a 25%-ra sem lesz t√∂bb√© sz√ľks√©g√ľk, ha ezt a v√°laszt√°st megnyerik.

 

Aki elmegy szavazni, annak a leges√©lyesebb „ellenz√©ki” jel√∂ltre kell szavazni, illetve valamelyik ellenz√©ki p√°rtlist√°ra, mert √Ķk legal√°bb √≠g√©rgettek valamit. Valamit, mert az, hogy p√©ld√°ul a devizahiteleseknek a felv√©telkori √°rfolyamon keljen visszafizetni a hitelt, csak azok sz√°m√°ra jelent n√©mi seg√≠ts√©get, akik id√°ig is tudt√°k fizetni a hitel√ľket, persze lehet, hogy m√°r ny√∂gve nyelve. Azok akiket m√°r t√∂nkre tettek, s√Ķt m√°r ki is lakoltattak, azoknak m√°r csak a hitel teljes elenged√©se/t√∂rl√©se, √©s a teljes k√°rtalan√≠t√°st ny√ļjthat n√©mi vigaszt, mert az erk√∂lcsi k√°r, anyagiakkal csak maximum enyh√≠t valamit, akik emiatt meghaltak, m√°r nem t√°maszthat√≥k fel (Ptk. 312. ¬ß (3).

Teh√°t „tisztelt” ellenz√©ki politikusok amennyiben hatalomhoz juttok, azonnal hat√°lyon k√≠v√ľl kell helyeznetek a v√©grehajt√°si t√∂rv√©nyt, el kell t√∂r√∂ln√∂t√∂k az emberek √∂sszes tartoz√°s√°t, vissza kell halad√©ktalanul kapcsoltatni a megsz√ľntetett k√∂zm√Ľ szolg√°ltat√°sokat, az elvett otthonokb√≥l k√°rt√©r√≠t√©s n√©lk√ľl ki kell baszni az uzsor√°s √°rver√©si vev√Ķket, √©s azonnal vissza kell szolg√°ltatni az eredeti tulajdonosok r√©sz√©re, vagy ha m√°r nem √©lnek √ļgy a legk√∂zelebbi jogosult hozz√°tartoz√≥ r√©sz√©re.

Halad√©ktalanul be kell vezetni a havi 400.000,- Ft felt√©tel n√©lk√ľli alapj√∂vedelmet, melyre van az orsz√°gnak fedezete, amennyiben a tov√°bbiakban nem lopj√°tok el a k√∂zp√©nzt illetve megsz√ľntetitek a z √°ltalatok is fenntartott hazai energia f√ľgg√Ķs√©g√ľnket, amire semmi sz√ľks√©g, mert ellent√©tben Orb√°n¬†¬†Vietn√°mban tett kijelent√©s√©vel haz√°nk, mind energia, mind pedig √°sv√°nyvagyon tekintet√©ben nem szorul behozatalra -nyilv√°n n√©h√°ny apr√≥s√°gt√≥l eltekintve – s√Ķt ter√ľlet √©s l√©tsz√°m ar√°nyosan energetikai nagyhatalom vagyunk, az energetikai szabadalmaink vonatkoz√°s√°ban pedig vil√°g els√Ķk. Nem kell m√°st tennetek, mint puszt√°n ny√°lazgatni a Magyar B√°ny√°szati √©s F√∂ldtani hivatal √©ves √°sv√°nyi vagyon lelt√°r√°t, az interneten a honlapja el√©rhet√Ķ.

A t√∂bbir√Ķl k√©s√Ķbb, a vigy√°z√≥ szemeinket rajtatok tartjuk.

 

Borbély József
kormányzó

782.) Kedves Temposok, AMK-sok, szimpatizánsaink, munkatársaink, és változást akarók!

Mint ahogyan azt l√°tj√°tok, m√©gis elindultunk a 2018-as orsz√°ggy√Ľl√©si v√°laszt√°son, a kor√°bbi bejelent√©s√ľnk, miszerint elmaradnak a v√°laszt√°sok, m√©g most sem oka fogyott, de "ember tervez, Isten v√©gez", taktikai √©s egy√©b okok miatt el kellett indulnunk.

Nagyon sz√©pen megk√©r√ľnk mindenkit, hogy az indul√≥kat t√°mogass√°tok az al√°√≠r√°sgy√Ľjt√©sben, hamarosan k√∂zz√© tessz√ľk a jel√∂ltek n√©vsor√°t, el√©rhet√Ķs√©ggel √©s a v√°laszt√≥ker√ľlet megjel√∂l√©s√©vel, hogy fel tudj√°tok vel√ľk venni a kapcsolatok, mert ak√°r ezen a f√≥rumon kereszt√ľl is √°ttudjuk venni az orsz√°g ir√°ny√≠t√°s√°t.

Akik az al√°√≠r√°sgy√Ľjt√©sbe nem tudnak seg√≠ts√©g√ľnkre lenni, k√©rj√ľk ha lehet√Ķs√©g√ľk engedi anyagilag j√°ruljanak hozz√° a sikerhez, mivel csapatokat is szervez√ľnk, akik jel√∂ltt√Ķl jel√∂ltig j√°rnak g√©pkocsival az orsz√°g egyik r√©sz√©b√Ķl a m√°sikba, √©s ez√©rt az √ľzemanyag √©s sz√°ll√°s k√∂lts√©ghez, √©tkez√©shez j√≥l j√∂nne a hozz√°j√°rul√°s, melyet √Ābel Klaudia Erika Sberbankn√°l vezetett 14100141-26085349-01000008 sz√°m√ļ sz√°ml√°j√°ra tudtok utalni, vagy szok√°sos m√≥don postai bor√≠t√©kban j√≥ lez√°rva els√Ķbbs√©givel a nevemre 6000 Kecskem√©t, Tavaszmez√Ķ utca 18.-ra tudj√°tok elk√ľldeni.

A seg√≠ts√©geteket el√Ķre is k√∂sz√∂nj√ľk.

Borbély József

kormányzó

780.) 10 éve már...

T√≠z √©ve m√°r, azaz holnap lesz t√≠z √©ve, hogy azon a maratoni hossz√ļ napon megalap√≠tottuk a Tiszta Energi√°val Magyarorsz√°g√©rt P√°rtot (TEMPO) egy jobb j√∂v√Ķ l√©trehoz√°sa √©rdek√©ben.
Gyorsan eltelt a tíz év, olyan mintha tegnap lett volna.

Val√≥sz√≠n√Ľleg az√©rt telt ilyen gyorsan, mivel egy esem√©ny d√ļs √©vtizedet tudhatunk magunk m√∂g√∂tt az √°lland√≥ t√©nyked√©s√ľnk miatt. K√∂zben m√©g a b√∂rt√∂nt is megj√°rtam a Szentkorona kibocs√°t√°sa miatt, mert senki nem gondolja, hogy holmi r√°galmaz√°si √ľgyben b√°rkit is lekapcsoln√°nak, de ha ez volt az √°ra is meg√©rte, mert az√≥ta m√Ľk√∂dik az √ļj vil√°gbank a Szent Korona Bank, mely hamarosan √°tveszi az √∂sszes bank szerep√©t a vil√°gon, minden√ľtt mindenkinek foly√≥s√≠tja majd a meg√©lhet√©shez sz√ľks√©ges felt√©tel n√©lk√ľli alapj√∂vedelmet.
Az akkor k√∂z√© tett p√°rtprogramunk ki√°llta az id√Ķ pr√≥b√°j√°t.

Felt√°rtuk haz√°nk eleddig eltitkolt er√Ķforr√°sait, bizony√≠t√©kokat szerezt√ľnk a nemzeti vagyont el rabl√≥ politikusokkal, √©s oligarch√°kkal szemben, melyek alapj√°n megtett√ľk a feljelent√©seinket, √©s megind√≠tottuk a sz√ľks√©ges polg√°ri peres elj√°r√°sokat. T√∂bbek k√∂z√∂tt leleplezt√ľk a holokauszt atyj√°nak titul√°lt nemzetk√∂zi sz√©lh√°mos Elie Wieselt, a feljelent√©s√ľnk alapj√°n rendeltette el az Olaf Magyarorsz√°gon a 4-es metr√≥ √©p√≠t√©se sor√°n t√∂rt√©nt vissza√©l√©sek miatt a nyomoz√°st, mely jelenleg az Eur√≥pai Uni√≥ legnagyobb korrupci√≥s √ľgye.
Vissza helyezt√ľk a jogaiba a val√≥di Magyar √Āllamot az Apostoli magyar Kir√°lys√°got.
Id√Ķk√∂zben m√°ra kifejlesztett√ľk az √ļj b√ľrokr√°cia mentes online √°llamir√°ny√≠t√°si rendszer szoftver√©t, mely a Szent Korona Bank r√©szek√©nt ingyenesen m√Ľk√∂dik, feleslegess√© t√©ve a jelenleg sok sz√°zezer f√Ķvel m√Ľk√∂d√Ķ k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √°llami hivatalokat, √©s bankokat, valamint biztos√≠t√≥ t√°rsas√°gokat.

A TEMPO P√°rtot hatalom√°tv√©teli c√©llal hoztuk l√©tre, az elm√ļlt t√≠z √©vben megteremtett√ľk ennek felt√©teleit, k√∂zel az id√Ķ amikor t√©nylegesen is √°tvessz√ľk az orsz√°g ir√°ny√≠t√°s√°t.
Borbély József
779.) A Szentkorona tov√°bbi fedezete
Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse
RSS
HŪrek

LetŲltťsek

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
GenerŠlŠsi idű: 0.51 mŠsodperc 3,826,503 egyedi lŠtogatů