2019. Jķlius 17. 12:23
NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· Let√∂lt√©sek
· F√≥rum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelv√©tel
· Gal√©ria
· Keres√©s
· Hallgasd!
· ARCH√ćV 2013 03. 15 H√ďHELYZET
· Oktat√°s
Az elektronikus pénz Stk.
A K√ČPRE KATTINTVA REGISZTR√ĀLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g
TEMPO archív
MAG-H√ćRDET√ē
Rťszvťny igťnylťs
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelv√Ľ leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.B√©la Lovagrend,(TITKOS T√ĀRSAS√ĀG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORB√ČLY J√ďZSEFET A B√ćR√ď LETART√ďZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tett√ľnk"? Tiszta vizet a poh√°rba! Magyarorsz√°g √©s becsapott polg√°rai ellopott " rendszerv√°lt√°sa".

8. 509.)Rajtatok m√ļlik! Feljelent√©s csatlakoz√°s, k√∂zlem√©ny!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP √°bra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyon√°t!

12. 196.)TIG√ĀZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felh√≠v√°s √©s t√°j√©koztat√°s!/Hajd√ļ-B√©t + T√ĀBL√ĀZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIR√ĀLYS√ĀG KEZ√ČBEN

18. 75.)POLIP/B√Ľnszervezeti √°bra XII.(√öJ)

19. 74.)Komment√°r n√©lk√ľl

20. 65.)ITT A MEGOLD√ĀS Ptk.484. ¬ß..MAGAD URAM, HA SZOLG√ĀD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
RSS - Tv HunSzkita
RSS - Magyar Valós Hírek
RSS - Hun Unio
RSS - Tempo News Tv
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
792.)Tisztelt Honfit√°rsunk!

Elérkezett az ideje a társadalmi összefogásnak annak érdekében, hogy az általános népjólétet meg tudjuk valósítani, és nem a demokráciát ami egy hamis fikció, mivel a szó népuralmat jelent, és az nem megvalósítható, ugyanis fogalmilag van kizárva, a nép nem akart soha uralkodni, mert az azt jelentené, hogy mindenki csak uralkodna elvben mindenkin, de hogyan?

Ami viszont megval√≥s√≠that√≥, az a n√©p j√≥l√©t, √©s a n√©p erre v√°gyik. A jelen kor kih√≠v√°sa nem a migr√°ci√≥, vagy a glob√°lis felmeleged√©s meg√°ll√≠t√°sa els√Ķsorban, hanem a m√°r jav√°ban zajl√≥ 4. ipari forradalom hat√°s√°ra kb. 80% -os r√°t√°ra emelked√Ķ munkan√©lk√ľlis√©g okozta elszeg√©nyed√©s megakad√°lyoz√°sa.

Ezt csak √©s kiz√°r√≥lag a felt√©tel n√©lk√ľli alapj√∂vedelem az eg√©sz vil√°gon egys√©gesen √©s nagyj√°b√≥l egyszerre t√∂rt√©n√Ķ bevezet√©s√©vel lehet meg√°ll√≠tani, melynek kifizet√©s√©re az √°llamok csak akkor lesznek k√©pesek, ha term√Ķf√∂ldek √©s termel√Ķ berendez√©sek az eg√©sz vil√°gon ism√©t √°llami tulajdonba ker√ľlnek a k√∂zell√°t√°s biztos√≠t√°sa √©rdek√©ben.

Els√Ķsorban a fegyver √©s gy√≥gyszer gy√°rakat kell √°llamos√≠tani, hogy megsz√Ľnj√∂n a profit orient√°lts√°g, mert akkor nem lesz t√∂bb h√°bor√ļ, √©s nem fognak √ļjabb v√≠rus t√∂rzseket el√Ķ√°ll√≠tani a gy√≥gyszer elad√°sok n√∂vel√©se √©rdek√©ben. A h√°bor√ļk √°ra fedezi az alapj√∂vedelemre ford√≠tand√≥ √∂sszegeket.

A fentiek megval√≥s√≠t√°sa √©rdek√©ben megalkottuk a 2. Aranybulla 2012.-t, mely az Apostoli Magyar √©s Vil√°g Kir√°lys√°g m√Ľk√∂d√©snek az abszol√ļt monarchikus alapja, melyhez elk√©sz√≠tett√ľk a szerz√Ķd√©seket a vil√°g orsz√°gainak a csatlakoz√°s√°hoz, ez a 3. B√©csi D√∂nt√©s.

Ez az √ļj online √°llam √©s vil√°g ir√°ny√≠t√°si rendszer a Szent Korona Bank (Szent Korona Net World Bank) szerver√©n fut.

Az Apostoli Magyar Kir√°lys√°g √©letre h√≠v√°s√°t 2009. j√ļnius 13-√°n jelentettem be, ekkor v√°llaltam el √∂nk√©nt a korm√°nyz√≥i feladatok ell√°t√°st, m√°ra sz√ľks√©gess√© v√°lt a Vil√°g Kir√°lys√°g l√©trehoz√°sa √©rdek√©ben az √Ķseink nev√©nek a felv√©tele a szakr√°lis meger√Ķs√≠t√©s ok√°n, √≠gy imm√°r I J√≥zsef Nimr√≥d B√°tor Atilla k√©nt l√©p√ľnk fel a nemzetk√∂zi politikai porond m√Ľv√©szbej√°r√≥in, egyel√Ķre l√°thatatlanul.

Term√©szetesen a hazai politikai „elit” azaz a horda mindent tud err√Ķl, mivel √©n vagyok az egyetlen val√≥di ellenz√©ki vezet√Ķ, √≠gy rajtunk k√≠v√ľl t√©nylegesen senkit nem kell megfigyelni√ľk, √©s t√Ľzzel-vassal k√ľzdenek az ellen, hogy forr√°sokhoz jussunk a sz√ľks√©ges utaz√°sok finansz√≠roz√°s√°nak √©rdek√©ben, illetve, hogy fent tudjuk tartani az ehhez sz√ľks√©ges h√°tt√©r b√°zist.

Az √∂sszefog√°sra ezen anyagi felt√©telek megteremt√©se √©rdek√©ben van sz√ľks√©g, nem utc√°ra kell vonulni, √©s nem kell Molotov kokt√©lokat dob√°lni. Egyr√©szt semmi √©rtelme, mivel az automata fegyverek ellen hat√°stalan, m√°sr√©szt ez √©sz j√°t√©k ami a M√°rki Zay-nak ehhez nincsen.

Sajnos a Szent Korona Bank els√Ķ szoftver√©t be√©p√≠tett emberek kor√°bban megszerezt√©k √©s SzentKoronaBank.hu oldalt √Ķk m√Ľk√∂dtetik, √©s hamis Magyarigazolv√°nyok kiad√°s√°val az emberek anyagi t√°mogat√°s√°t sokszor a nevemet felhaszn√°lva leny√ļlj√°k.

Az alapj√∂vedelem min√©l gyorsabb bevezet√©se √©rdek√©ben k√©r√ľnk, hogy legal√°bb havi ezer forinttal t√°mogasd a munk√°nkat, a vil√°gon van erre fogad√≥k√©szs√©g, mert csak Magyarorsz√°gon nem lehet bevezetni.

Az általunk eddig a kilenc év alatt elvégzett munkáról a honlapjainkon és facebookos oldalainkon tájékozódni tudsz, ahol közokirattal zárt logikai láncban találhatóak meg a bizonyítékaink az állításainkról.

Az adom√°nyod vagy az √Ābel Klaudia Erika Sberbankn√°l vezetett 14100141-26085349-01000008 sz√°m√ļ sz√°ml√°ra, vagy a posta c√≠memre: 6000 Kecskem√©t, Tavaszmez√Ķ utca 18. sz√°mra lev√©lben vagy piros csekken tudod elk√ľldeni.
Köszönettel:

Borbély József
kormányzó
HozzŠszůlŠsok
Mťg nem kŁldtek hozzŠszůlŠst
HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse
RSS
HŪrek

LetŲltťsek

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
GenerŠlŠsi idű: 0.77 mŠsodperc 3,826,460 egyedi lŠtogatů