2019. Február 17. 09:29
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Letöltések
· Fórum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelvétel
· Galéria
· Keresés
· Hallgasd!
· ARCHÍV 2013 03. 15 HÓHELYZET
· Oktatás
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Királyság
TEMPO archív
MAG-HÍRDETŐ
Részvény igénylés
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelvű leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.Béla Lovagrend,(TITKOS TÁRSASÁG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORBÉLY JÓZSEFET A BÍRÓ LETARTÓZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tettünk"? Tiszta vizet a pohárba! Magyarország és becsapott polgárai ellopott " rendszerváltása".

8. 509.)Rajtatok múlik! Feljelentés csatlakozás, közlemény!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP ábra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyonát!

12. 196.)TIGÁZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felhívás és tájékoztatás!/Hajdú-Bét + TÁBLÁZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIRÁLYSÁG KEZÉBEN

18. 75.)POLIP/Bűnszervezeti ábra XII.(ÚJ)

19. 74.)Kommentár nélkül

20. 65.)ITT A MEGOLDÁS Ptk.484. §..MAGAD URAM, HA SZOLGÁD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
RSS - Tv HunSzkita
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
RSS - Hun Unio
RSS - Tempo News Tv
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
70.)Hitelkárosultak és Haszonélvezőik Figyelem!
A Tiszta Energiával Magyarországért Párt megalapításának előestéjén 2007. december 7-én a párt nevének meghatározásán fáradoztunk, hogy a párt, nevében is tükrözze a párt tevékenységét és céljait.
A pártot védelmi céllal kényszerűen kellett létre hoznunk, hogy az akkor már személyünkkel is működő szabadalomhasznosító rt. tevékenységébe tartozó tiszta villamos energiát termelő szélerőmű szabadalmat megvédjük az ellenérdekelt, nem tiszta szándékú személyek és szervezetek támadásaitól.
A fenti név meghatározásakor ránézésre rögtön adódott a párt rövid neve, hogy Tempo. Igen ám, de a hosszú névből csak a Temp szó keletkezik, mint mozaik szó. De mi akkor már döntöttünk, hogy a rövid név legyen a Tempo, mondván, hogy az O keletkezhet a Magyarország mozaik szóból, azaz Mo – vége az o, így lett ebből Tempo. A párt logó máig sem készült el, mert a rövid név jól ismert jelentésén – sebesség, gyorsulás-on – túl, éreztük, valami hiányzik, a jelentése több, valami „misztikus”.

Csak az elmúlt napokban jöttünk rá, hogy azért nem nyert végleges formát rövid nevünk, a Tempo, mivel az a toldalék o-val is a védelem szempontjából csonka maradt, mert a védelmet a szent hely, a magyar templom szó adja. A templom befogadó női minőség, az ANYASZENTEGYHÁZ. Ennek értelmét alább felsorolt törvényt helyreállító munkánk végső fázisaként felvállalt – nemzetünk pénzügyi kirablásának megállítása – a bankok, és társaik lakásfosztogató tevékenységének beszüntetése iránti igény adta meg.

A Tiszta Energiával Magyarországért Párt hosszú nevében a tiszta energia, a tiszta erőt is jelenti. A tisztaságot, valamint a védelmet csak Szűz Mária - Magyarország Szent Anyja gondviselése biztosíthatta számunkra és az erőt ahhoz, hogy az elmúlt három évben a közélet tisztasága érdekében ilyen nagy eredményt tudtunk elérni. Ezen rövid időszak alatt szinte a teljesség igényével térképeztük fel, értük tetten a magyar állami maffiát. (Lásd: honlapunkon a www.tempopart.hu akták rovatában lévő a Polip I. –XII. ábrákat. )

Feljelentéseink alapján elrendelt nyomozások, az eltűnt nemzeti vagyon több mint 50%-át érintik közvetlenül. A bizonyítékokat folyamatosan adjuk át a Központi Nyomozó Főügyészség és más ügyészi szervek részére – Magyar Királyi Államügyészség – az érintett hivatali eljárók és civil bűntársaik névsorával együtt, amely közel a teljes politikai és gazdasági „elitet” jelenti. Ezzel a Tempo Párt részben befejezte jogérvényesítési tevékenységét -a többi már a bűnüldözési és az igazságszolgáltatási szervek feladata - azért csak részben, mert a hitelkárosultak érdekérvényesítése még hátra van, mivel időközben ezzel a vállalással bővültek a párt feladatai. www.jogsegely.com.

A Tiszta Energiával Magyarországért Párt az Istentől kapott védelmét kiterjeszti a hitelkárosultakra, az otthonaikon keresztül azzal, hogy a Párt új szakrális rövid nevével, a templommal szenthellyé nyilvánítja az otthonaikat (Ha Istenhez akartok fohászkodni, nem kell, hogy kőtemplomba menjetek, imádkozzatok otthonaitokban, Jézus Krisztus mondatai nyomán).Lakásaitok szent helyek, jelezzétek is ezt, tegyétek ki az új logót a – templom– valamint a Polip XII bűnszervezeti ábrát, mely ábrán túlnyomórészt azok szerepelnek, akik ellopták a pénzeteket és otthonaitokat. Ez a két jelkép megvéd Titeket minden jogtalan behatolótól, a Tempo Párt alapítóinak ez bevált. (A Magyar Rendőrök hivatali esküjük szerint fognak megvédeni minden károsultat a Polip XII ábra láttán, mivel azonnali intézkedési kötelezettségük merül fel.)

Célszerűség okán javasoljuk, hogy tájékozódás szempontjából a jövőben inkább a Tempo Párt honlapjait vegyétek igénybe, mint a „hivatalos” elektronikus médiát, bulvársajtót, vagy a pénzmosáson kapott zsidó rabbik, valamint a pedofil katolikus papok prédikációit, ha már úgyis otthon kellene, hogy imádkozzatok, a Ti igazi templomotokban, az otthonotokban.

A református templomok jelmondata az, hogy: Erős vár az Isten/erős vár a mi Istenünk, mi pedig azt mondjuk, hogy Erős, előtte Téged még az Ügyészségen várnak. Erre a kis szójátékra is feljogosított az Isten bennünket, mivel a református papok sem mondták el az igazat a népnek, pedig ők is magasan képzett tájékozott emberek, és mint Isten szolgáinak minden embert kellett volna, hogy szolgáljanak, mert hisszük – Isten mindenkit a saját képére alkotott. Majd visszatérnek híveitek, ha igazat mondotok. A nagy és szép kőtemplomok nemcsak a Ti otthonotok, hisz azért évezredek alatt az emberek körme kopott.A mai híradások szerint a devizahitelesek hitelállománya már elérte a 2800 Mrd Ft-ot. A fentebb hivatkozott Erős, akit várnak az ügyészségen – ahelyett, hogy letartóztatnák a Tempo párt által már több mint egy éve kiadott körözés alapján http://sites.google.com/site/tempoparttempo/wanted-elfogato-parancs - nem más, mint a Magyar Fejlesztési Bank vezérigazgatója. Dr. Erős János, aki 8 éves regnálása alatt több mint 2000 Mrd forintot sikkasztott el a közpénzből, és akivel szemben az Orbán kormány szélhámos elszámoló biztosai ugyanúgy nem kezdeményeznek eljárást, mint a BKV-s, MOL-s, MVM-es Kocsis Istvánnal szemben.

(Ha keresitek, az Erőst ne menjetek messzire, úgy 30 m-re költözött – ezt már korábban is megírtam Nektek – hivatalától a Parlament Kávézó fölé a harmadikra, tegnap délután 17 órakor le is fényképeztem a közpénzből beszerzett jelenleg is a használatában lévő HLV505 frsz. fekete színű Mercedes-ét, már biztosan „megvette”.)
Az Orbánnak nem alkotmányozni kellene a Szilivel meg a többi kommunistával, hanem fel kellett volna lépni a Magyarországra települt nemzetközi intézményesített pénzmosási központokkal szemben, mely bűnszervezetekkel jelentős részben működnek együtt deviza és más lakáshiteleket folyósító bankok. (A fentiekről folyamatában tájékoztattuk a miniszterelnök urakat - Gyurcsány, Bajnai, Orbán – a PSZÁF-ot, valamint az összes parlamenti képviselőt, ill. a hivatalos szerveket is igazolható módon).
Várható, hogy ügyészségi utasításra a PSZÁF rövid úton felfüggeszti a pénzmosásban érintett bankok tevékenységét. Továbbá a Magyar Nemzeti Bank tőkefolyosításával létrejött bankok alapítói szerződéseit felül kell vizsgálni, Várhegyi Éva közgazdász alábbi összefoglalója mentén, http://www.mtapti.hu/mszt/199634/varhegyi.htm. ezen és más Magyarországon működő bankok mai napig tartó konszolidációjának, és az időközbeni, ill. a konszolidációt követő, privatizációk szerződéseinek felülvizsgálatát is el kell végezni.

A kilakoltatási moratóriumot határozatlan időtartamra meghosszabbítjuk, ill. a kilakoltatás fogalmilag megszűnik, a végrehajtási és a felszámolási eljárásokkal, és kerül a politika szemétdombjára a bűncselekményekkel érintett hivatali eljárókkal együtt.

Természetesen a hitelt felvevőknek is el kell majd számolniuk az adott – kapott szolgáltatások figyelembevételével, a felvett összeggel, mert nagy kérdés az, hogy a felvett hitel vissza nem fizetése esetén megtartva az eszközt, vagy az ingatlant, melyet a hitel tőke összegéből vásárolt, még mennyi vagyoni és nem vagyoni kár érte a bar-listás hátrányos megkülönböztetésből, annak minden vonzatával együtt (családi tragédiák, depressziós állapot miatti munkahely elveszése, stb.)
A tegnapi napon - figyelemmel a fentiekre valamint a magyar hivatalos szervek tilalmazott teljes összefonódására a Kossuth Holding és más hasonló bűnszervezetek által több, mint 20 éve folytatott minden képzeletet felülmúló bűncselekmény sorozatra az összefonódott hivatalos szervek által támogatottan végrehajtott legnagyobb népirtásra az ezredfordulón - felfüggesztettük az ítélkezést a bíróságokon, a Fővárosi Bíróság előtt a Tempo Párt felperes és pertársai valamint a legfőbb ügyészség és pertársa között folyó eljárásban került bejelentésre. A Magyarországon működő összes bíró kinevezését visszavontuk. A Legfelsőbb Bíróság élére új elnököt nevezünk ki. A Bíróság új elnöke a teljes bírói kar, ill. új jelöltek átvilágítását követően tesz javaslatot a Magyar Királyi Törvényszék bíráinak kinevezésére, akik leteszik az esküt a szentkoronára majd az ítélkezés folytatódik http://www.tempopart.hu/kapu02.jpg .

Magyarországon jelenleg az egy főre eső rendőrök száma kétszer annyi, mint Norvégiában.

Arról sem hallunk mostanában, hogy a rendőrség szűkölködne forrásokban. Látható, hogy a magyar készenléti rendőr felszerelése már nem különbözik Nyugat-európai társaitól. Vélhetően a rendőrség ilyen mértékű megerősítésére azt követően került sor, hogy a Belügyminiszter Úr nemrégiben többször éhséglázadást vizionált. Tüneti kezelés helyett nemcsak javasoljuk, hanem utasítjuk is a Belügyminiszter Urat, hogy a példátlanra növesztett rendőri erővel ne tüneti kezelést alkalmazzon, hanem a törvény teljes szigorával segítse elő az ügyészség munkáját. A polip ábrán is megjelenített bűnszervezetek vonatkozásában – remélve, hogy az elmúlt 20 évben nemcsak a Tempo Párt és alapítói végeztek bűnfelderítési tevékenységet, ezt hamarosan ellenőrizni fogjuk – lépjenek föl az ellopott állami vagyon haladéktalan visszaszerzésére, és a további lopások megakadályozására, azért, hogy ne csak a rendőröknek jusson télen meleg ruha és ebéd, hanem az óvodás és iskolás gyerekek is részesüljenek ebben. Amennyiben a rendőri állomány létszámát tovább kellene növelni, - ami nem zárható ki a temérdek ellopott állami vagyon visszarendezésének többletmunkája miatt – úgy javaslom, hogy a Jobbik-os Vona által keltett feszültséget is ellensúlyozva a gárdistákat is öltöztessék be, mint ahogy azt az Incal-osokkal tették, hogy hivatalosan is segíthessék a rend helyreállítását, elvégzett munkájukért nekik is járhat az állami fizetés.
Kecskemét, 2011. március 17.


Apostoli Magyar Királyság

Borbély József

Kormányzó

Eredeti levél: 2011dok/110319/Hitelkarosultak_es_Haszonelvez-ik_.pdf

Hozzászólások
#1 | piskota - 2011.03.20. 08:49:24
Istenünk áldását kérem a Kormányzó Úr tevékenységére, hogy visszavezethesse Magyarországot a Szentkorona,az igazság útjára!
Felszólítom és felkérem a Kárpátmedencében a Kereszt-jegyében, a Szentkorona védelme alatt együtt-élő népeket és nemzeteket, hogy támogassák e törekvést, mert hódító, kifosztó. leigázó ellenségünk közös! A magyarság önvédelme a Ti védelmetek is!
Gyöngyösi Zoltán
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
RSS
Hírek

Letöltések

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
Generálási idő: 0.16 másodperc 3,748,193 egyedi látogató