2019. Május 26. 21:05
Navigáció
· FĂ”oldal
· Cikkek
· LetöltĂ©sek
· FĂłrum
· Tempo News Tv
· KapcsolatfelvĂ©tel
· GalĂ©ria
· KeresĂ©s
· Hallgasd!
· ARCHÍV 2013 03. 15 HÓHELYZET
· OktatĂĄs
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar KirĂĄlysĂĄg
TEMPO archĂ­v
MAG-HÍRDETÕ
Részvény igénylés
Kiemelt hĂ­rek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelvĂ» leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.Béla Lovagrend,(TITKOS TÁRSASÁG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORBÉLY JÓZSEFET A BÍRÓ LETARTÓZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tettĂŒnk"? Tiszta vizet a pohĂĄrba! MagyarorszĂĄg Ă©s becsapott polgĂĄrai ellopott " rendszervĂĄltĂĄsa".

8. 509.)Rajtatok mĂșlik! FeljelentĂ©s csatlakozĂĄs, közlemĂ©ny!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP ĂĄbra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyonĂĄt!

12. 196.)TIGÁZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsåtås

14. 157.)FelhĂ­vĂĄs Ă©s tĂĄjĂ©koztatĂĄs!/HajdĂș-BĂ©t + TÁBLÁZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltån a bírósågon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIRÁLYSÁG KEZÉBEN

18. 75.)POLIP/BĂ»nszervezeti ĂĄbra XII.(ÚJ)

19. 74.)KommentĂĄr nĂ©lkĂŒl

20. 65.)ITT A MEGOLDÁS Ptk.484. §..MAGAD URAM, HA SZOLGÁD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

HĂ­rek oldalra...
RSS - HunSzkĂ­ta RĂĄdiĂł
RSS - Tv HunSzkita
RSS - Magyar ValĂłs HĂ­rek
RSS - Hun Unio
RSS - Tempo News Tv
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
70.)Hitelkårosultak és HaszonélvezÔik Figyelem!
A Tiszta EnergiĂĄval MagyarorszĂĄgĂ©rt PĂĄrt megalapĂ­tĂĄsĂĄnak elĂ”estĂ©jĂ©n 2007. december 7-Ă©n a pĂĄrt nevĂ©nek meghatĂĄrozĂĄsĂĄn fĂĄradoztunk, hogy a pĂĄrt, nevĂ©ben is tĂŒkrözze a pĂĄrt tevĂ©kenysĂ©gĂ©t Ă©s cĂ©ljait.
A pĂĄrtot vĂ©delmi cĂ©llal kĂ©nyszerĂ»en kellett lĂ©tre hoznunk, hogy az akkor mĂĄr szemĂ©lyĂŒnkkel is mĂ»ködĂ” szabadalomhasznosĂ­tĂł rt. tevĂ©kenysĂ©gĂ©be tartozĂł tiszta villamos energiĂĄt termelĂ” szĂ©lerĂ”mĂ» szabadalmat megvĂ©djĂŒk az ellenĂ©rdekelt, nem tiszta szĂĄndĂ©kĂș szemĂ©lyek Ă©s szervezetek tĂĄmadĂĄsaitĂłl.
A fenti nĂ©v meghatĂĄrozĂĄsakor rĂĄnĂ©zĂ©sre rögtön adĂłdott a pĂĄrt rövid neve, hogy Tempo. Igen ĂĄm, de a hosszĂș nĂ©vbĂ”l csak a Temp szĂł keletkezik, mint mozaik szĂł. De mi akkor mĂĄr döntöttĂŒnk, hogy a rövid nĂ©v legyen a Tempo, mondvĂĄn, hogy az O keletkezhet a MagyarorszĂĄg mozaik szĂłbĂłl, azaz Mo – vĂ©ge az o, Ă­gy lett ebbĂ”l Tempo. A pĂĄrt logĂł mĂĄig sem kĂ©szĂŒlt el, mert a rövid nĂ©v jĂłl ismert jelentĂ©sĂ©n – sebessĂ©g, gyorsulĂĄs-on – tĂșl, Ă©reztĂŒk, valami hiĂĄnyzik, a jelentĂ©se több, valami „misztikus”.

Csak az elmĂșlt napokban jöttĂŒnk rĂĄ, hogy azĂ©rt nem nyert vĂ©gleges formĂĄt rövid nevĂŒnk, a Tempo, mivel az a toldalĂ©k o-val is a vĂ©delem szempontjĂĄbĂłl csonka maradt, mert a vĂ©delmet a szent hely, a magyar templom szĂł adja. A templom befogadĂł nĂ”i minĂ”sĂ©g, az ANYASZENTEGYHÁZ. Ennek Ă©rtelmĂ©t alĂĄbb felsorolt törvĂ©nyt helyreĂĄllĂ­tĂł munkĂĄnk vĂ©gsĂ” fĂĄzisakĂ©nt felvĂĄllalt – nemzetĂŒnk pĂ©nzĂŒgyi kirablĂĄsĂĄnak megĂĄllĂ­tĂĄsa – a bankok, Ă©s tĂĄrsaik lakĂĄsfosztogatĂł tevĂ©kenysĂ©gĂ©nek beszĂŒntetĂ©se irĂĄnti igĂ©ny adta meg.

A Tiszta EnergiĂĄval MagyarorszĂĄgĂ©rt PĂĄrt hosszĂș nevĂ©ben a tiszta energia, a tiszta erĂ”t is jelenti. A tisztasĂĄgot, valamint a vĂ©delmet csak SzĂ»z MĂĄria - MagyarorszĂĄg Szent Anyja gondviselĂ©se biztosĂ­thatta szĂĄmunkra Ă©s az erĂ”t ahhoz, hogy az elmĂșlt hĂĄrom Ă©vben a közĂ©let tisztasĂĄga Ă©rdekĂ©ben ilyen nagy eredmĂ©nyt tudtunk elĂ©rni. Ezen rövid idĂ”szak alatt szinte a teljessĂ©g igĂ©nyĂ©vel tĂ©rkĂ©peztĂŒk fel, Ă©rtĂŒk tetten a magyar ĂĄllami maffiĂĄt. (LĂĄsd: honlapunkon a www.tempopart.hu aktĂĄk rovatĂĄban lĂ©vĂ” a Polip I. –XII. ĂĄbrĂĄkat. )

FeljelentĂ©seink alapjĂĄn elrendelt nyomozĂĄsok, az eltĂ»nt nemzeti vagyon több mint 50%-ĂĄt Ă©rintik közvetlenĂŒl. A bizonyĂ­tĂ©kokat folyamatosan adjuk ĂĄt a Központi NyomozĂł FĂ”ĂŒgyĂ©szsĂ©g Ă©s mĂĄs ĂŒgyĂ©szi szervek rĂ©szĂ©re – Magyar KirĂĄlyi ÁllamĂŒgyĂ©szsĂ©g – az Ă©rintett hivatali eljĂĄrĂłk Ă©s civil bĂ»ntĂĄrsaik nĂ©vsorĂĄval egyĂŒtt, amely közel a teljes politikai Ă©s gazdasĂĄgi „elitet” jelenti. Ezzel a Tempo PĂĄrt rĂ©szben befejezte jogĂ©rvĂ©nyesĂ­tĂ©si tevĂ©kenysĂ©gĂ©t -a többi mĂĄr a bĂ»nĂŒldözĂ©si Ă©s az igazsĂĄgszolgĂĄltatĂĄsi szervek feladata - azĂ©rt csak rĂ©szben, mert a hitelkĂĄrosultak Ă©rdekĂ©rvĂ©nyesĂ­tĂ©se mĂ©g hĂĄtra van, mivel idĂ”közben ezzel a vĂĄllalĂĄssal bĂ”vĂŒltek a pĂĄrt feladatai. www.jogsegely.com.

A Tiszta EnergiĂĄval MagyarorszĂĄgĂ©rt PĂĄrt az IstentĂ”l kapott vĂ©delmĂ©t kiterjeszti a hitelkĂĄrosultakra, az otthonaikon keresztĂŒl azzal, hogy a PĂĄrt Ășj szakrĂĄlis rövid nevĂ©vel, a templommal szenthellyĂ© nyilvĂĄnĂ­tja az otthonaikat (Ha Istenhez akartok fohĂĄszkodni, nem kell, hogy kĂ”templomba menjetek, imĂĄdkozzatok otthonaitokban, JĂ©zus Krisztus mondatai nyomĂĄn).LakĂĄsaitok szent helyek, jelezzĂ©tek is ezt, tegyĂ©tek ki az Ășj logĂłt a – templom– valamint a Polip XII bĂ»nszervezeti ĂĄbrĂĄt, mely ĂĄbrĂĄn tĂșlnyomĂłrĂ©szt azok szerepelnek, akik elloptĂĄk a pĂ©nzeteket Ă©s otthonaitokat. Ez a kĂ©t jelkĂ©p megvĂ©d Titeket minden jogtalan behatolĂłtĂłl, a Tempo PĂĄrt alapĂ­tĂłinak ez bevĂĄlt. (A Magyar RendĂ”rök hivatali eskĂŒjĂŒk szerint fognak megvĂ©deni minden kĂĄrosultat a Polip XII ĂĄbra lĂĄttĂĄn, mivel azonnali intĂ©zkedĂ©si kötelezettsĂ©gĂŒk merĂŒl fel.)

CĂ©lszerĂ»sĂ©g okĂĄn javasoljuk, hogy tĂĄjĂ©kozĂłdĂĄs szempontjĂĄbĂłl a jövĂ”ben inkĂĄbb a Tempo PĂĄrt honlapjait vegyĂ©tek igĂ©nybe, mint a „hivatalos” elektronikus mĂ©diĂĄt, bulvĂĄrsajtĂłt, vagy a pĂ©nzmosĂĄson kapott zsidĂł rabbik, valamint a pedofil katolikus papok prĂ©dikĂĄciĂłit, ha mĂĄr Ășgyis otthon kellene, hogy imĂĄdkozzatok, a Ti igazi templomotokban, az otthonotokban.

A reformĂĄtus templomok jelmondata az, hogy: ErĂ”s vĂĄr az Isten/erĂ”s vĂĄr a mi IstenĂŒnk, mi pedig azt mondjuk, hogy ErĂ”s, elĂ”tte TĂ©ged mĂ©g az ÜgyĂ©szsĂ©gen vĂĄrnak. Erre a kis szĂłjĂĄtĂ©kra is feljogosĂ­tott az Isten bennĂŒnket, mivel a reformĂĄtus papok sem mondtĂĄk el az igazat a nĂ©pnek, pedig Ă”k is magasan kĂ©pzett tĂĄjĂ©kozott emberek, Ă©s mint Isten szolgĂĄinak minden embert kellett volna, hogy szolgĂĄljanak, mert hisszĂŒk – Isten mindenkit a sajĂĄt kĂ©pĂ©re alkotott. Majd visszatĂ©rnek hĂ­veitek, ha igazat mondotok. A nagy Ă©s szĂ©p kĂ”templomok nemcsak a Ti otthonotok, hisz azĂ©rt Ă©vezredek alatt az emberek körme kopott.A mai hĂ­radĂĄsok szerint a devizahitelesek hitelĂĄllomĂĄnya mĂĄr elĂ©rte a 2800 Mrd Ft-ot. A fentebb hivatkozott ErĂ”s, akit vĂĄrnak az ĂŒgyĂ©szsĂ©gen – ahelyett, hogy letartĂłztatnĂĄk a Tempo pĂĄrt ĂĄltal mĂĄr több mint egy Ă©ve kiadott körözĂ©s alapjĂĄn http://sites.google.com/site/tempoparttempo/wanted-elfogato-parancs - nem mĂĄs, mint a Magyar FejlesztĂ©si Bank vezĂ©rigazgatĂłja. Dr. ErĂ”s JĂĄnos, aki 8 Ă©ves regnĂĄlĂĄsa alatt több mint 2000 Mrd forintot sikkasztott el a közpĂ©nzbĂ”l, Ă©s akivel szemben az OrbĂĄn kormĂĄny szĂ©lhĂĄmos elszĂĄmolĂł biztosai ugyanĂșgy nem kezdemĂ©nyeznek eljĂĄrĂĄst, mint a BKV-s, MOL-s, MVM-es Kocsis IstvĂĄnnal szemben.

(Ha keresitek, az ErĂ”st ne menjetek messzire, Ășgy 30 m-re költözött – ezt mĂĄr korĂĄbban is megĂ­rtam Nektek – hivatalĂĄtĂłl a Parlament KĂĄvĂ©zĂł fölĂ© a harmadikra, tegnap dĂ©lutĂĄn 17 Ăłrakor le is fĂ©nykĂ©peztem a közpĂ©nzbĂ”l beszerzett jelenleg is a hasznĂĄlatĂĄban lĂ©vĂ” HLV505 frsz. fekete szĂ­nĂ» Mercedes-Ă©t, mĂĄr biztosan „megvette”.)
Az OrbĂĄnnak nem alkotmĂĄnyozni kellene a Szilivel meg a többi kommunistĂĄval, hanem fel kellett volna lĂ©pni a MagyarorszĂĄgra telepĂŒlt nemzetközi intĂ©zmĂ©nyesĂ­tett pĂ©nzmosĂĄsi központokkal szemben, mely bĂ»nszervezetekkel jelentĂ”s rĂ©szben mĂ»ködnek egyĂŒtt deviza Ă©s mĂĄs lakĂĄshiteleket folyĂłsĂ­tĂł bankok. (A fentiekrĂ”l folyamatĂĄban tĂĄjĂ©koztattuk a miniszterelnök urakat - GyurcsĂĄny, Bajnai, OrbĂĄn – a PSZÁF-ot, valamint az összes parlamenti kĂ©pviselĂ”t, ill. a hivatalos szerveket is igazolhatĂł mĂłdon).
VĂĄrhatĂł, hogy ĂŒgyĂ©szsĂ©gi utasĂ­tĂĄsra a PSZÁF rövid Ășton felfĂŒggeszti a pĂ©nzmosĂĄsban Ă©rintett bankok tevĂ©kenysĂ©gĂ©t. TovĂĄbbĂĄ a Magyar Nemzeti Bank tĂ”kefolyosĂ­tĂĄsĂĄval lĂ©trejött bankok alapĂ­tĂłi szerzĂ”dĂ©seit felĂŒl kell vizsgĂĄlni, VĂĄrhegyi Éva közgazdĂĄsz alĂĄbbi összefoglalĂłja mentĂ©n, http://www.mtapti.hu/mszt/199634/varhegyi.htm. ezen Ă©s mĂĄs MagyarorszĂĄgon mĂ»ködĂ” bankok mai napig tartĂł konszolidĂĄciĂłjĂĄnak, Ă©s az idĂ”közbeni, ill. a konszolidĂĄciĂłt követĂ”, privatizĂĄciĂłk szerzĂ”dĂ©seinek felĂŒlvizsgĂĄlatĂĄt is el kell vĂ©gezni.

A kilakoltatĂĄsi moratĂłriumot hatĂĄrozatlan idĂ”tartamra meghosszabbĂ­tjuk, ill. a kilakoltatĂĄs fogalmilag megszĂ»nik, a vĂ©grehajtĂĄsi Ă©s a felszĂĄmolĂĄsi eljĂĄrĂĄsokkal, Ă©s kerĂŒl a politika szemĂ©tdombjĂĄra a bĂ»ncselekmĂ©nyekkel Ă©rintett hivatali eljĂĄrĂłkkal egyĂŒtt.

TermĂ©szetesen a hitelt felvevĂ”knek is el kell majd szĂĄmolniuk az adott – kapott szolgĂĄltatĂĄsok figyelembevĂ©telĂ©vel, a felvett összeggel, mert nagy kĂ©rdĂ©s az, hogy a felvett hitel vissza nem fizetĂ©se esetĂ©n megtartva az eszközt, vagy az ingatlant, melyet a hitel tĂ”ke összegĂ©bĂ”l vĂĄsĂĄrolt, mĂ©g mennyi vagyoni Ă©s nem vagyoni kĂĄr Ă©rte a bar-listĂĄs hĂĄtrĂĄnyos megkĂŒlönböztetĂ©sbĂ”l, annak minden vonzatĂĄval egyĂŒtt (csalĂĄdi tragĂ©diĂĄk, depressziĂłs ĂĄllapot miatti munkahely elveszĂ©se, stb.)
A tegnapi napon - figyelemmel a fentiekre valamint a magyar hivatalos szervek tilalmazott teljes összefonĂłdĂĄsĂĄra a Kossuth Holding Ă©s mĂĄs hasonlĂł bĂ»nszervezetek ĂĄltal több, mint 20 Ă©ve folytatott minden kĂ©pzeletet felĂŒlmĂșlĂł bĂ»ncselekmĂ©ny sorozatra az összefonĂłdott hivatalos szervek ĂĄltal tĂĄmogatottan vĂ©grehajtott legnagyobb nĂ©pirtĂĄsra az ezredfordulĂłn - felfĂŒggesztettĂŒk az Ă­tĂ©lkezĂ©st a bĂ­rĂłsĂĄgokon, a FĂ”vĂĄrosi BĂ­rĂłsĂĄg elĂ”tt a Tempo PĂĄrt felperes Ă©s pertĂĄrsai valamint a legfĂ”bb ĂŒgyĂ©szsĂ©g Ă©s pertĂĄrsa között folyĂł eljĂĄrĂĄsban kerĂŒlt bejelentĂ©sre. A MagyarorszĂĄgon mĂ»ködĂ” összes bĂ­rĂł kinevezĂ©sĂ©t visszavontuk. A LegfelsĂ”bb BĂ­rĂłsĂĄg Ă©lĂ©re Ășj elnököt nevezĂŒnk ki. A BĂ­rĂłsĂĄg Ășj elnöke a teljes bĂ­rĂłi kar, ill. Ășj jelöltek ĂĄtvilĂĄgĂ­tĂĄsĂĄt követĂ”en tesz javaslatot a Magyar KirĂĄlyi TörvĂ©nyszĂ©k bĂ­rĂĄinak kinevezĂ©sĂ©re, akik leteszik az eskĂŒt a szentkoronĂĄra majd az Ă­tĂ©lkezĂ©s folytatĂłdik http://www.tempopart.hu/kapu02.jpg .

Magyarorszågon jelenleg az egy fÔre esÔ rendÔrök szåma kétszer annyi, mint Norvégiåban.

ArrĂłl sem hallunk mostanĂĄban, hogy a rendĂ”rsĂ©g szĂ»kölködne forrĂĄsokban. LĂĄthatĂł, hogy a magyar kĂ©szenlĂ©ti rendĂ”r felszerelĂ©se mĂĄr nem kĂŒlönbözik Nyugat-eurĂłpai tĂĄrsaitĂłl. VĂ©lhetĂ”en a rendĂ”rsĂ©g ilyen mĂ©rtĂ©kĂ» megerĂ”sĂ­tĂ©sĂ©re azt követĂ”en kerĂŒlt sor, hogy a BelĂŒgyminiszter Úr nemrĂ©giben többször Ă©hsĂ©glĂĄzadĂĄst vizionĂĄlt. TĂŒneti kezelĂ©s helyett nemcsak javasoljuk, hanem utasĂ­tjuk is a BelĂŒgyminiszter Urat, hogy a pĂ©ldĂĄtlanra növesztett rendĂ”ri erĂ”vel ne tĂŒneti kezelĂ©st alkalmazzon, hanem a törvĂ©ny teljes szigorĂĄval segĂ­tse elĂ” az ĂŒgyĂ©szsĂ©g munkĂĄjĂĄt. A polip ĂĄbrĂĄn is megjelenĂ­tett bĂ»nszervezetek vonatkozĂĄsĂĄban – remĂ©lve, hogy az elmĂșlt 20 Ă©vben nemcsak a Tempo PĂĄrt Ă©s alapĂ­tĂłi vĂ©geztek bĂ»nfelderĂ­tĂ©si tevĂ©kenysĂ©get, ezt hamarosan ellenĂ”rizni fogjuk – lĂ©pjenek föl az ellopott ĂĄllami vagyon haladĂ©ktalan visszaszerzĂ©sĂ©re, Ă©s a tovĂĄbbi lopĂĄsok megakadĂĄlyozĂĄsĂĄra, azĂ©rt, hogy ne csak a rendĂ”röknek jusson tĂ©len meleg ruha Ă©s ebĂ©d, hanem az ĂłvodĂĄs Ă©s iskolĂĄs gyerekek is rĂ©szesĂŒljenek ebben. Amennyiben a rendĂ”ri ĂĄllomĂĄny lĂ©tszĂĄmĂĄt tovĂĄbb kellene növelni, - ami nem zĂĄrhatĂł ki a temĂ©rdek ellopott ĂĄllami vagyon visszarendezĂ©sĂ©nek többletmunkĂĄja miatt – Ășgy javaslom, hogy a Jobbik-os Vona ĂĄltal keltett feszĂŒltsĂ©get is ellensĂșlyozva a gĂĄrdistĂĄkat is öltöztessĂ©k be, mint ahogy azt az Incal-osokkal tettĂ©k, hogy hivatalosan is segĂ­thessĂ©k a rend helyreĂĄllĂ­tĂĄsĂĄt, elvĂ©gzett munkĂĄjukĂ©rt nekik is jĂĄrhat az ĂĄllami fizetĂ©s.
Kecskemét, 2011. mårcius 17.


Apostoli Magyar KirĂĄlysĂĄg

Borbély József

KormĂĄnyzĂł

Eredeti levél: 2011dok/110319/Hitelkarosultak_es_Haszonelvez-ik_.pdf

Hozzászólások
#1 | piskota - 2011.03.20. 09:49:24
IstenĂŒnk ĂĄldĂĄsĂĄt kĂ©rem a KormĂĄnyzĂł Úr tevĂ©kenysĂ©gĂ©re, hogy visszavezethesse MagyarorszĂĄgot a Szentkorona,az igazsĂĄg ĂștjĂĄra!
FelszĂłlĂ­tom Ă©s felkĂ©rem a KĂĄrpĂĄtmedencĂ©ben a Kereszt-jegyĂ©ben, a Szentkorona vĂ©delme alatt egyĂŒtt-Ă©lĂ” nĂ©peket Ă©s nemzeteket, hogy tĂĄmogassĂĄk e törekvĂ©st, mert hĂłdĂ­tĂł, kifosztĂł. leigĂĄzĂł ellensĂ©gĂŒnk közös! A magyarsĂĄg önvĂ©delme a Ti vĂ©delmetek is!
Gyöngyösi Zoltån
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
RSS
Hírek

Letöltések

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo HĂ­rek

Névjegy létrehozåsa
Generálási idő: 3.24 másodperc 3,806,468 egyedi látogató