2019. MŠjus 26. 21:16
NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· Let√∂lt√©sek
· F√≥rum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelv√©tel
· Gal√©ria
· Keres√©s
· Hallgasd!
· ARCH√ćV 2013 03. 15 H√ďHELYZET
· Oktat√°s
Az elektronikus pénz Stk.
A K√ČPRE KATTINTVA REGISZTR√ĀLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g
TEMPO archív
MAG-H√ćRDET√ē
Rťszvťny igťnylťs
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelv√Ľ leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.B√©la Lovagrend,(TITKOS T√ĀRSAS√ĀG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORB√ČLY J√ďZSEFET A B√ćR√ď LETART√ďZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tett√ľnk"? Tiszta vizet a poh√°rba! Magyarorsz√°g √©s becsapott polg√°rai ellopott " rendszerv√°lt√°sa".

8. 509.)Rajtatok m√ļlik! Feljelent√©s csatlakoz√°s, k√∂zlem√©ny!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP √°bra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyon√°t!

12. 196.)TIG√ĀZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felh√≠v√°s √©s t√°j√©koztat√°s!/Hajd√ļ-B√©t + T√ĀBL√ĀZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIR√ĀLYS√ĀG KEZ√ČBEN

18. 75.)POLIP/B√Ľnszervezeti √°bra XII.(√öJ)

19. 74.)Komment√°r n√©lk√ľl

20. 65.)ITT A MEGOLD√ĀS Ptk.484. ¬ß..MAGAD URAM, HA SZOLG√ĀD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
RSS - Tv HunSzkita
RSS - Magyar Valós Hírek
RSS - Hun Unio
RSS - Tempo News Tv
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
57.)Közlemény
Közlemény

A TEMPO P√°rt megkezdi gazdas√°gi programja megval√≥s√≠t√°s√°t, mivel befejezte az ezt megel√Ķz√Ķ k√°rosultak √©rdek√©ben t√∂rt√©nt √©rdek√©rv√©nyes√≠t√©si tev√©kenys√©g√©t jogi √ļton .
(a rendszer károsultjainak kárpótlása hivatalból történik)

El√Ķzm√©nyek :
Az alap√≠t√≥ink k√∂z√ľl kor√°bban t√∂bben r√©szt vett√ľnk a 2006-os √Ķszi esem√©nyek szervez√©s√©ben, kifejezve az el√©gedetlens√©g√ľnket, az „√ļgy nevezett” rendszerv√°lt√°s ut√°ni korm√°nyok gazdas√°g politik√°j√°val szemben. Az akkori elnyom√≥ hatalommal szembeni sikeres fell√©p√©st k√∂vet√Ķen – barik√°d √©p√≠t√©s a Ferenciek ter√©n 2006 okt. 23.-a √©jjel√©n, meg√°ll√≠tva a diktat√ļra rend√Ķri t√ļlerej√©t – gazdas√°gi t√°rsas√°g l√©trehoz√°s√°ban vett√ľnk r√©sz, mely a Magyar innov√°ci√≥s eredm√©nyek gazdas√°gba t√∂rt√©n√Ķ bevezet√©s√©re volt hivatott .

Az √ļjonnan l√©trehozott t√°rsas√°g profilj√°ba tartoz√≥ tev√©kenys√©gbe k√≥dolva volt, hogy t√°mad√°s fogja √©rni a t√°rsas√°got mivel a term√©kek vil√°g piacra val√≥ bevezet√©se befoly√°solhatja a vil√°ggazdas√°got ipari forradalmi m√©retekben √©s ez√©rt a vil√°g politik√°ra is hat√°ssal lehet, de sajnos a tulajdonosok ezt indul√°skor m√©g nem ismert√©k fel. Amint a tev√©kenys√©g elkezd√Ķd√∂tt illetve szinte m√°r ezt megel√Ķzend√Ķen a v√°rhat√≥ t√°mad√°sok be is k√∂vetkeztek, √©s hi√°ba fordultunk a hivatalos szervekhez nemhogy nem siettek a seg√≠ts√©g√ľnkre, hanem maguk is tev√©kenyen hivatali vissza√©l√©st is megval√≥s√≠tva , t√ļl a b√Ľnp√°rtol√°son is r√©szt vettek a b√Ľnszervezetek t√°mad√°saiban.

Ezt k√∂vet√Ķen ker√ľlt sor a Tiszta Energi√°val Magyarorsz√°g√©rt P√°rt (TEMPO) megalap√≠t√°s√°ra , mely a nev√©ben is hordozza a fentebb eml√≠tett gazdas√°gi t√°rsas√°g f√Ķ tev√©kenys√©g√©t a szabadalom hasznos√≠t√°st azon bel√ľl is az energia termel√©s k√∂rnyezetbar√°t m√≥dozatait. A p√°rt a programj√°ban vil√°goss√° tette, alap√≠t√≥inak azon kor√°bbi t√∂rekv√©seit mely nem csak az energia tisztas√°g√°ra vonatkozik, hanem a k√∂z√©let tisztas√°g√°ra is.

Az elm√ļlt h√°rom √©vben a TEMPO P√°rt tov√°bb folytatta az egyes alap√≠t√≥i √°ltal kor√°bban megkezdett √©rdek √©rv√©nyes√≠t√©st. 2009 √Āprilis 02.-√°n m√°r arr√≥l kellett t√°j√©koztatni a hivatalos szerveket, hogy jogi √©rtelemben a TEMPO P√°rt √°tveszi a hatalmat, mivel Magyarorsz√°gon teljes alkotm√°nyos v√°ls√°g van a hivatali elj√°r√≥k korrupci√≥ban val√≥ √©rintetts√©ge m√°r olyan m√©rt√©k√Ľ lett, hogy leb√©n√≠totta a teljes k√∂zigazgat√°st. Figyelem felh√≠v√°snak sz√°nt bejelent√©s√ľnket l√°that√≥an tudom√°sul vette a hatalom arra 60 napon t√ļl sem reag√°ltak.

A Hazai Jog√°llam √©s a Jogrend l√©t√©√©rt is √©rzett felel√Ķss√©g√ľnk alapj√°n jelentett√ľk be 2009 J√ļnius 13.-√°n , hogy a Szent Korona Tan mint Alkotm√°ny van √©rv√©nyben Magyarorsz√°gon - hiszen az jogfolytonos l√°sd a www.tempopart.hu honlapunk f√Ķoldal√°n l√©v√Ķ 2009 07.07. keltez√©s√Ľ t√∂rt√©nelm√Ľ visszatekint√©s c√≠m√Ľ megc√°folatlan √≠r√°sunkat - Magyarorsz√°g √°llamform√°ja Kir√°lys√°g .

M√°ra bebizony√≠tottuk, hogy a nemzeti vagyon meghat√°roz√≥ r√©sze els√Ķdlegesen a felsz√°mol√≥k kez√©n t√Ľnt el - √©l√ľk√∂n az √°llami m√©ret√Ľv√© n√Ķtt Kossuth Holdingos √©rdekk√∂r√Ľ t√°rsas√°gokkal - az illegitim 3. Magyar K√∂zt√°rsas√°g hivatali elj√°r√≥i valamint vezet√Ķ politikusai hathat√≥s k√∂zrem√Ľk√∂d√©s√©vel az elm√ļlt t√∂bb mint 20 √©v sor√°n . Jelenleg m√°r t√∂bb sz√°zezer oldal bizony√≠t√©k fekszik el a Magyar b√≠rs√°gok √©s szervek el√Ķtt √°ltaluk √°tv√©teli pecs√©ttel √©s al√°√≠r√°ssal igazoltan √°tvetetett beadv√°nyaink form√°j√°ban. T√∂bb mint sz√°z perben alpereseink a felsz√°mol√≥ c√©gek mellett az √°llam hivatalos szervei, p√°rtjai valamint a kamar√°k jelent√Ķs r√©szei is.

A Legf√Ķbb √ľgy√©szs√©g √°ltal folyamat√°ban elk√∂vetett b√Ľnp√°rtol√°s miatt az elm√ļlt hetekben a kor√°bbiakkal megegyez√Ķ m√≥don az √ľgyben most m√°r egyed√ľli k√©nt elj√°rni illet√©kes √©s ez√°ltal k√∂teles, hat√°sk√∂rrel rendelkez√Ķ K√∂zponti Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©g vezet√Ķj√©nek vitt√ľk be √©s adtuk √°t szem√©lyesen a Magyar hatalmi elit √°ltal l√©trehozott √©s m√Ľk√∂dtetett polip I – XI -ig b√Ľnszervezeti √°br√°val bemutat b√Ľnszervezet √°ltal elk√∂vetett b√Ľncselekm√©nyek bizony√≠t√©kait .
( A tegnapi napon a Heged√Ľs L√≥r√°ntn√© √°ltal feltett azonnali k√©rd√©s , mely a Magyar parlamentben hangzott el a legf√Ķbb √ľgy√©szhez c√≠mezve, Polt P√©ter viszont v√°lasz√°ban m√°r nem besz√©lt mell√©, beismer√Ķ vallom√°st tett- Link-, hogy tal√°lkoznak b√Ľncselekm√©nyek elk√∂vet√©s√©nek gyan√ļj√°val a felsz√°mol√°si elj√°r√°sokban Mi tudunk is neki egy ilyet konkr√©tan, Nyom. 396/2003 √°ltala is leplezett lehallgat√°si jegyz√Ķk√∂nyvek Dr. Varga Mikl√≥s B√≠r√≥ √ľgyv√©d fia √©s a Kossuth Holding Magyari J√≥zsef k√∂z√∂tt elhangzott besz√©lget√©seket r√∂gz√≠tett√©k, melyek szint√©n Pint√©r S√°ndor √ľzleti √©rdekeit szolg√°lt√°k el√Ķtt√ľk fekszenek el kezeletlen√ľl )

A F√Ķv√°rosi B√≠r√≥s√°gra k√©nyszer√Ľen beny√ļjtott kereset level√ľnk alperese t√∂bb √°llami hivatalon t√ļl mind a 19 megyei b√≠r√≥s√°g valamint a F√Ķv√°rosi B√≠r√≥s√°g √©s a Legfels√Ķbb B√≠r√≥s√°g is. Ezen k√∂r√ľlm√©nyek az √∂sszes Magyar b√≠r√≥s√°g kiz√°r√°s√°t alapozz√°k meg v√©gleg, t√ļl a kor√°bban ind√≠tott perek tekintet√©ben el√Ķ√°llt kiz√°r√°si okokon mind a TEMO P√°rt alap√≠t√≥i √°ltal ind√≠tott perek mind pedig a TEMPO P√°rt √°ltal ind√≠tott perek illetve m√°s perekbe felsz√°mol√°si √©s cs√Ķdelj√°r√°sokba t√∂rt√©n√Ķ beavatkoz√°sok √©s perbel√©p√©sek vonatkoz√°s√°ban a Pp. √©s a Be. kiz√°r√°sra vonatkoz√≥ szab√°lyai szerint.

A fentiekkel bizony√≠tott t√©ny, hogy a TEMPO P√°rt teljes√≠tette a programj√°ban tett v√°llal√°saiban foglalt korrupci√≥ megsz√ľntet√©s√©vel √©s a k√∂z√©let megtiszt√≠t√°s√°val kapcsolatos v√°llal√°sait, egyben megadtuk a felhatalmaz√°st az √ľgyben illet√©kes K√∂zponti Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©g vezet√Ķj√©nek az √©rintett hivatalos szervek vezet√Ķivel szembeni elj√°r√°sra.

A Ptk . 484¬ß alapj√°n fell√©pve jelen√≠tett√ľk meg √©s hoztuk nyilv√°noss√°gra a 2009 J√ļnius 13.-i bejelent√©s√ľnket, melyek a hivatalos szervek r√©sz√©re korban beny√ļjt√°sra ker√ľltek azokkal szemben kifog√°s nem mer√ľlt fel. Tov√°bb√° miut√°n Orb√°n Viktor minisztereln√∂k √ļr teret engedett - a napokban a sajt√≥ban t√∂bbsz√∂r is meger√Ķs√≠tette azt a kor√°bban k√©pviselt √°ll√°spontj√°t , hogy minden t√∂rv√©nyes eszk√∂zt ig√©nybe kell venni a korrupci√≥ teljes felsz√°mol√°s√°√©rt – a k√∂z√©let teljes megtisztul√°s√°hoz , v√°rhat√≥ ,hogy r√∂vidid√Ķn bel√ľl a K√∂zponti Nyomoz√≥ F√Ķ√ľgy√©szs√©g illetve a Legf√Ķbb √ľgy√©szs√©g megfogja keresni. A K√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k urat a parlament feloszlat√°sa v√©gett,( a parlament feloszlat√°s√°nak tekintet√©ben,a hat√°sk√∂rre vonatkoz√≥an a jogvit√°t m√©g a S√≥lyom L√°szl√≥ K√∂zt√°rsas√°gi eln√∂k √ļrral lefolytattuk, l√°sd Link „Akt√°k” rovat√°ban l√©v√Ķ dokumentumokat) mivel az √°ltalunk elv√©gzett felder√≠t√Ķ munka √©s a becsatolt bizony√≠t√©kok j√≥l mutatj√°k t√ļl az egyes √©rintetts√©geken az √∂sszes parlamenti k√©pvisel√Ķ √©rintetts√©g√©t a Be. 171¬ß2 (bek) -ben foglaltak megs√©rt√©se miatt (feljelent√©si k√∂telezetts√©g). Teljesen term√©szetes, hogy a b√Ľncselekm√©nyekkel √©rintett k√©pvisel√Ķk tov√°bbiakban, a k√∂z√©letben m√°r nem vehetnek r√©szt (sz√°mukra is van alternat√≠va az √°ltalunk biztos√≠tott amnesztia a hat√≥s√°gokkal t√∂rt√©n√Ķ egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√ľk m√©rt√©k√©vel ar√°nyosan)

A fentiek miatt illetve az a k√∂r√ľlm√©ny, hogy a k√∂zt√°rsas√°g b√≠r√≥s√°ga b√Ľnp√°rtol√≥ tev√©kenys√©g√©vel kiz√°rta mag√°t, ezzel v√©gk√©pp m√Ľk√∂d√©s k√©ptelenn√© v√°lt az egy√©bk√©nt is illegitim 3. Magyar K√∂zt√°rsas√°g.

A TEMPO P√°rt a jog√©rv√©nyes√≠t√©s ter√ľleten r√©szben elv√©gezte a feladat√°t √©s hozz√°foghat Magyarorsz√°g a TEMPO P√°rt √°ltal kidolgozott gazdas√°gi programj√°nak v√©grehajt√°s√°hoz (programunk pontjaink jelenleg is megtal√°lhat√≥ak a hivatalos honlapjainkon) . Term√©szetesen az √ľgy√©szs√©g munk√°j√°t tov√°bbra is figyelemmel k√≠s√©rj√ľk, ha ism√©t sz√ľks√©gess√© v√°lik a m√°r bemutatott jogi eszk√∂z√∂kkel, ism√©t beavatkozunk, rem√©lj√ľk, hogy a megszerzett tapasztalatok nagyobb hat√©konys√°got eredm√©nyezhetnek sz√ľks√©g eset√©n .

A fenti l√©p√©sek megt√©tel√©re – t√ļl azon, hogy az egy folyamat k√∂vetkezm√©nye volt – k√©nyszer√Ľen az√©rt ker√ľlt sor mivel a demokratikus √°llamrend m√°ra teljesen felbomlott elh√ļz√≥d√≥ alkotm√°nyos v√°lls√°g alakult ki √©s az √ľgy√©szs√©gre √©s a nemzetbiztons√°gi hivatalra vonatkoz√≥ t√∂rv√©ny betart√°sa indokolta azokat a Ptk 484¬ß- alapj√°n elj√°rva.


2011 03. 08. Borbély József
TEMPO P√°rt eln√∂ke k√∂z√©rdekb√Ķl is
HozzŠszůlŠsok
Mťg nem kŁldtek hozzŠszůlŠst
HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse
RSS
HŪrek

LetŲltťsek

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
GenerŠlŠsi idű: 0.73 mŠsodperc 3,806,473 egyedi lŠtogatů