2019. Február 17. 09:34
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Letöltések
· Fórum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelvétel
· Galéria
· Keresés
· Hallgasd!
· ARCHÍV 2013 03. 15 HÓHELYZET
· Oktatás
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Királyság
TEMPO archív
MAG-HÍRDETŐ
Részvény igénylés
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelvű leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.Béla Lovagrend,(TITKOS TÁRSASÁG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORBÉLY JÓZSEFET A BÍRÓ LETARTÓZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tettünk"? Tiszta vizet a pohárba! Magyarország és becsapott polgárai ellopott " rendszerváltása".

8. 509.)Rajtatok múlik! Feljelentés csatlakozás, közlemény!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP ábra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyonát!

12. 196.)TIGÁZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felhívás és tájékoztatás!/Hajdú-Bét + TÁBLÁZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIRÁLYSÁG KEZÉBEN

18. 75.)POLIP/Bűnszervezeti ábra XII.(ÚJ)

19. 74.)Kommentár nélkül

20. 65.)ITT A MEGOLDÁS Ptk.484. §..MAGAD URAM, HA SZOLGÁD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
RSS - Tv HunSzkita
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
RSS - Hun Unio
RSS - Tempo News Tv
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
57.)Közlemény
Közlemény

A TEMPO Párt megkezdi gazdasági programja megvalósítását, mivel befejezte az ezt megelőző károsultak érdekében történt érdekérvényesítési tevékenységét jogi úton .
(a rendszer károsultjainak kárpótlása hivatalból történik)

Előzmények :
Az alapítóink közül korábban többen részt vettünk a 2006-os őszi események szervezésében, kifejezve az elégedetlenségünket, az „úgy nevezett” rendszerváltás utáni kormányok gazdaság politikájával szemben. Az akkori elnyomó hatalommal szembeni sikeres fellépést követően – barikád építés a Ferenciek terén 2006 okt. 23.-a éjjelén, megállítva a diktatúra rendőri túlerejét – gazdasági társaság létrehozásában vettünk rész, mely a Magyar innovációs eredmények gazdaságba történő bevezetésére volt hivatott .

Az újonnan létrehozott társaság profiljába tartozó tevékenységbe kódolva volt, hogy támadás fogja érni a társaságot mivel a termékek világ piacra való bevezetése befolyásolhatja a világgazdaságot ipari forradalmi méretekben és ezért a világ politikára is hatással lehet, de sajnos a tulajdonosok ezt induláskor még nem ismerték fel. Amint a tevékenység elkezdődött illetve szinte már ezt megelőzendően a várható támadások be is következtek, és hiába fordultunk a hivatalos szervekhez nemhogy nem siettek a segítségünkre, hanem maguk is tevékenyen hivatali visszaélést is megvalósítva , túl a bűnpártoláson is részt vettek a bűnszervezetek támadásaiban.

Ezt követően került sor a Tiszta Energiával Magyarországért Párt (TEMPO) megalapítására , mely a nevében is hordozza a fentebb említett gazdasági társaság fő tevékenységét a szabadalom hasznosítást azon belül is az energia termelés környezetbarát módozatait. A párt a programjában világossá tette, alapítóinak azon korábbi törekvéseit mely nem csak az energia tisztaságára vonatkozik, hanem a közélet tisztaságára is.

Az elmúlt három évben a TEMPO Párt tovább folytatta az egyes alapítói által korábban megkezdett érdek érvényesítést. 2009 Április 02.-án már arról kellett tájékoztatni a hivatalos szerveket, hogy jogi értelemben a TEMPO Párt átveszi a hatalmat, mivel Magyarországon teljes alkotmányos válság van a hivatali eljárók korrupcióban való érintettsége már olyan mértékű lett, hogy lebénította a teljes közigazgatást. Figyelem felhívásnak szánt bejelentésünket láthatóan tudomásul vette a hatalom arra 60 napon túl sem reagáltak.

A Hazai Jogállam és a Jogrend létéért is érzett felelősségünk alapján jelentettük be 2009 Június 13.-án , hogy a Szent Korona Tan mint Alkotmány van érvényben Magyarországon - hiszen az jogfolytonos lásd a www.tempopart.hu honlapunk főoldalán lévő 2009 07.07. keltezésű történelmű visszatekintés című megcáfolatlan írásunkat - Magyarország államformája Királyság .

Mára bebizonyítottuk, hogy a nemzeti vagyon meghatározó része elsődlegesen a felszámolók kezén tűnt el - élükön az állami méretűvé nőtt Kossuth Holdingos érdekkörű társaságokkal - az illegitim 3. Magyar Köztársaság hivatali eljárói valamint vezető politikusai hathatós közreműködésével az elmúlt több mint 20 év során . Jelenleg már több százezer oldal bizonyíték fekszik el a Magyar bírságok és szervek előtt általuk átvételi pecséttel és aláírással igazoltan átvetetett beadványaink formájában. Több mint száz perben alpereseink a felszámoló cégek mellett az állam hivatalos szervei, pártjai valamint a kamarák jelentős részei is.

A Legfőbb ügyészség által folyamatában elkövetett bűnpártolás miatt az elmúlt hetekben a korábbiakkal megegyező módon az ügyben most már egyedüli ként eljárni illetékes és ezáltal köteles, hatáskörrel rendelkező Központi Nyomozó Főügyészség vezetőjének vittük be és adtuk át személyesen a Magyar hatalmi elit által létrehozott és működtetett polip I – XI -ig bűnszervezeti ábrával bemutat bűnszervezet által elkövetett bűncselekmények bizonyítékait .
( A tegnapi napon a Hegedűs Lórántné által feltett azonnali kérdés , mely a Magyar parlamentben hangzott el a legfőbb ügyészhez címezve, Polt Péter viszont válaszában már nem beszélt mellé, beismerő vallomást tett- Link-, hogy találkoznak bűncselekmények elkövetésének gyanújával a felszámolási eljárásokban Mi tudunk is neki egy ilyet konkrétan, Nyom. 396/2003 általa is leplezett lehallgatási jegyzőkönyvek Dr. Varga Miklós Bíró ügyvéd fia és a Kossuth Holding Magyari József között elhangzott beszélgetéseket rögzítették, melyek szintén Pintér Sándor üzleti érdekeit szolgálták előttük fekszenek el kezeletlenül )

A Fővárosi Bíróságra kényszerűen benyújtott kereset levelünk alperese több állami hivatalon túl mind a 19 megyei bíróság valamint a Fővárosi Bíróság és a Legfelsőbb Bíróság is. Ezen körülmények az összes Magyar bíróság kizárását alapozzák meg végleg, túl a korábban indított perek tekintetében előállt kizárási okokon mind a TEMO Párt alapítói által indított perek mind pedig a TEMPO Párt által indított perek illetve más perekbe felszámolási és csődeljárásokba történő beavatkozások és perbelépések vonatkozásában a Pp. és a Be. kizárásra vonatkozó szabályai szerint.

A fentiekkel bizonyított tény, hogy a TEMPO Párt teljesítette a programjában tett vállalásaiban foglalt korrupció megszüntetésével és a közélet megtisztításával kapcsolatos vállalásait, egyben megadtuk a felhatalmazást az ügyben illetékes Központi Nyomozó Főügyészség vezetőjének az érintett hivatalos szervek vezetőivel szembeni eljárásra.

A Ptk . 484§ alapján fellépve jelenítettük meg és hoztuk nyilvánosságra a 2009 Június 13.-i bejelentésünket, melyek a hivatalos szervek részére korban benyújtásra kerültek azokkal szemben kifogás nem merült fel. Továbbá miután Orbán Viktor miniszterelnök úr teret engedett - a napokban a sajtóban többször is megerősítette azt a korábban képviselt álláspontját , hogy minden törvényes eszközt igénybe kell venni a korrupció teljes felszámolásáért – a közélet teljes megtisztulásához , várható ,hogy rövididőn belül a Központi Nyomozó Főügyészség illetve a Legfőbb ügyészség megfogja keresni. A Köztársasági elnök urat a parlament feloszlatása végett,( a parlament feloszlatásának tekintetében,a hatáskörre vonatkozóan a jogvitát még a Sólyom László Köztársasági elnök úrral lefolytattuk, lásd Link „Akták” rovatában lévő dokumentumokat) mivel az általunk elvégzett felderítő munka és a becsatolt bizonyítékok jól mutatják túl az egyes érintettségeken az összes parlamenti képviselő érintettségét a Be. 171§2 (bek) -ben foglaltak megsértése miatt (feljelentési kötelezettség). Teljesen természetes, hogy a bűncselekményekkel érintett képviselők továbbiakban, a közéletben már nem vehetnek részt (számukra is van alternatíva az általunk biztosított amnesztia a hatóságokkal történő együttműködésük mértékével arányosan)

A fentiek miatt illetve az a körülmény, hogy a köztársaság bírósága bűnpártoló tevékenységével kizárta magát, ezzel végképp működés képtelenné vált az egyébként is illegitim 3. Magyar Köztársaság.

A TEMPO Párt a jogérvényesítés területen részben elvégezte a feladatát és hozzáfoghat Magyarország a TEMPO Párt által kidolgozott gazdasági programjának végrehajtásához (programunk pontjaink jelenleg is megtalálhatóak a hivatalos honlapjainkon) . Természetesen az ügyészség munkáját továbbra is figyelemmel kísérjük, ha ismét szükségessé válik a már bemutatott jogi eszközökkel, ismét beavatkozunk, reméljük, hogy a megszerzett tapasztalatok nagyobb hatékonyságot eredményezhetnek szükség esetén .

A fenti lépések megtételére – túl azon, hogy az egy folyamat következménye volt – kényszerűen azért került sor mivel a demokratikus államrend mára teljesen felbomlott elhúzódó alkotmányos vállság alakult ki és az ügyészségre és a nemzetbiztonsági hivatalra vonatkozó törvény betartása indokolta azokat a Ptk 484§- alapján eljárva.


2011 03. 08. Borbély József
TEMPO Párt elnöke közérdekből is
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
RSS
Hírek

Letöltések

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
Generálási idő: 0.13 másodperc 3,748,204 egyedi látogató