2019. Március 25. 13:43
Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Letöltések
· Fórum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelvétel
· Galéria
· Keresés
· Hallgasd!
· ARCHÍV 2013 03. 15 HÓHELYZET
· Oktatás
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Királyság
TEMPO archív
MAG-HÍRDETŐ
Részvény igénylés
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelvű leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.Béla Lovagrend,(TITKOS TÁRSASÁG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORBÉLY JÓZSEFET A BÍRÓ LETARTÓZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tettünk"? Tiszta vizet a pohárba! Magyarország és becsapott polgárai ellopott " rendszerváltása".

8. 509.)Rajtatok múlik! Feljelentés csatlakozás, közlemény!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP ábra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyonát!

12. 196.)TIGÁZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felhívás és tájékoztatás!/Hajdú-Bét + TÁBLÁZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIRÁLYSÁG KEZÉBEN

18. 75.)POLIP/Bűnszervezeti ábra XII.(ÚJ)

19. 74.)Kommentár nélkül

20. 65.)ITT A MEGOLDÁS Ptk.484. §..MAGAD URAM, HA SZOLGÁD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
RSS - Tv HunSzkita
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
RSS - Hun Unio
RSS - Tempo News Tv
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
509.)Rajtatok múlik! Feljelentés csatlakozás, közlemény!
Az e-mail címet rosszul adtuk meg, ahová továbbítani tudjátok a feljelentés csatlakozást ! Helyesen :kny.fou@mku.huMagyarország felszabadulása már nagyon közel.
Csak rajtatok múlik, hogy milyen gyorsan menesszük a rendszerváltáskor ránk szabadított tolvaj hordát (az összes parlamenti párt és képviselőik valamint a rendőr és igazságszolgáltatási szervek vezetői és a bűncselekményben érintett tisztségviselői), statisztikai hivatal adatai támasztják alá, hogy a nemzeti vagyon több mit 90%-át tűntették el ellenérték nélkül...


Kattints a" Expand" feliratra és lapozhatod a dokumentumot, az oldalt kis háromszögre kattintva. A dokumentumba belépve, a fenti előugró menüből a "csúszka" segítségével nagyítható és kicsinyíthető az irat

Elérhető: CSATLAKOZÁS! EZ AZ A LINK, HA RÁKATTINTASZ, AKKOR A GÉPEDRE TUDOD TENNI AZ IRATOT(LETÖLTÉSNEK HÍVJÁK. TÖLTSD LE ÉS NYOMTASD A GÉPEDRŐL, AHOGY AZT SZOKTAD.)

HA MÉGIS ÚGY DÖNTESZ, HOGY EGYBŐL NYOMTATNÁD AZT AZ "ISSUU" OLDALON TEHETED MEG A KÖVETKEZŐ LINKEN: http://issuu.com/tempohirek/docs/feljelentes/1(MÁSOLD KI ÉS ILLESZD BE A BÖNGÉSZŐDBE, HA FOGALMAD NINCS MIT JELENT AMIT ÍRTAM AKKOR KATT IDE>>Link ÉS AZ OLDALRA VISZ ! )

ALÁBB A MAGYARÁZAT KÉPEKBEN HOGYAN HASZNÁLD AZ "ISSUU"OLDALT!(a képekre kattintva azokat nagyítani tudod ):


HA NINCS FACCEBOOK-od, VAGY NEM VAGY BEJELENTKEZVE, AZ IKON(fenti képen mutatom) KATTINTÁSA UTÁN, EGY ÁTTETSZŐ FEKETE OLDAL JÖN BE, AMI ARRA KÉR, HOGY JELENTKEZZ BE, VAGY REGISZTRÁLJ. HA VAN FACEEBOKOD, AKKOR AZ ELSŐ KÉKKEL JELÖLT SZÖVEGRE KATTINTS, HA NINCS A MÁSODIKRA. Íme képekben:
AZ ALÁBBI KÉPEN A TOVÁBBI SEGÍTSÉG KÉPBEN.
Több féle képen lehet csatlakozni a feljelentéshez, ami azt jelenti, hogy a feljelentési csatlakozást kitöltöd és továbbítod a hatóságnak.
Az általunk megszerkesztett feljelentés csatlakozási nyomtatványt több féle képen lehet használni.

1.) Kinyomtatod és kitöltöd kézzel -a saját adataiddal természetesen -és postázod a:
Központi Nyomozó Főügyészség
Dr. Konkoly Csaba főügyész úr részére
1066 Budapest, Zichy J. utca 14.


2.) Először kitöltöd valamilyen szerkesztő program segítségével – word, oppen office, stb.- kinyomtatod és postázod a már fönt említett címre.

3.) Kitöltöd online - szerkesztő program segítségével, Word, oppen office, stb.- majd azt a saját e-maili címedről továbbítsd a Központi Nyomozó Főügyészség hivatalos e-mail címére a : kny.fou@mku.hu , ami pontosan ugyanolyan értékű mint ha postáztad volna –lehetőleg ne net caffézóból küld el- feljelentésnél használható az online lehetőség, amit hivatalból iktat a nyomozó hivatal. Ez a legegyszerűbb módja,(ha nem értesz a szerkesztő programokhoz, akkor nyomtasd ki, töltsd ki kézzel, szeneld be és küld el azt e-mailben, legyetek kreatívok.)

4.) Ha valaki nagyobb volumenben gondolkodik, akkor nyomtassa ki több példányba, azt töltesse ki a csatlakozókkal és azt be tudja vinni akár huszassával is a Központi Nyomozó Főügyészség
Dr. Konkoly Csaba főügyész úr részére 1066 Budapest, Zichy J. Utca 14 alá.
Itt az eljárás a következő, 2 példányban kell egy feljelentést elkészíteni és az egyiket a hatóságnál kell hagyni, a másikat pedig az iktatóban lepecsételtetni, ez marad nálatok !
Ez a verzió egy –egy feljelentésnél is igaz!

Aki tudja, hogy van olyan a környezetében, aki csatlakozna, de nincs lehetősége se internethez férni, vagy nyomtatni, akkor segítsen neki annyiban ,hogy kinyomtatja és kézzel majd kitölti az illető, vagy készít neki online elküldeni az illető e-mail címéről.
Segítsetek egymásnak!ui:Aki a fenti magyarázat után sem tudja mit kell csinálni, azt megkérem csatlakozzon Orbánhoz, mert legalább akkor nem a mi "láncunkat"gyengíti.Atlantisz

2012 07.26. FISSÍTVE:REKLAMÁLTOK MIÉRT NINCS REAGÁLÁS A FELJELENTÉSRE, AMIT BENYÚJTOTTUNK, ÚGYMOND VELETEK KÖZÖSEN . VAN RÁ REAKCIÓ, SŐT MÁR VISSZA IS ÍRTUNK, KIEGÉSZÍTÉSEKET IS MEGTETTÜK. TEHÁT HA VALAKI KRITIKÁT FOGALMAZ MEG , ELŐBB VEGYE A FÁRADSÁGOT ÉS OLVASSON, JÁRJON UTÁNA !! SZÓVAL "R": ...AZ APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG ÉS AZ ILLEGITIM 3. MAGYAR KÖZTÁRSASÁG KÖZÖTTI PER ALAKULÁSA, AMI ARRA IRÁNYUL, HOGY HIVATALBÓL ÁLLAPÍTSÁK MEG, HOGY CSELEKVŐ, AVAGY CSELEKVŐKÉPTELEN - E A KÖZTÁRSASÁG.:

Link

Hozzászólások
#1 | piskota - 2012.06.09. 14:01:52
Kommentár nélkül:

"2012.06.09. 12:58
Áder kirúgta a rendszert kirtizáló bírót
Tavaly súlyos kritikával illette a bírói szervezetet egy Csongrád megyei bíró, ezért a bíróság fegyelmi eljárást indított ellene, és felmentését kezdeményezte. Áder János köztársasági elnök döntése a felmentésről pénteken jelent meg - írja az Origo.

Felmentette bírói tisztségéből Ravasz Lászlót Áder János köztársasági elnök. A döntés május 23-i keltezésű, de csak a június 8-i Magyar Közlönyben jelent meg.

Ravasz László 2011 áprilisában a Magyar Hírlapban jelentett meg egy publikációt, amelyben azt állította, hogy a "bírósági szervezeti rendszer jelenleg olyan válságban van, amely már a jogállami működést is veszélyezteti". Állítását azzal támasztotta alá, hogy a bíróságok iránti lakossági bizalom csökkent az elmúlt 15 évben.

Szerinte "hűbéri rendszer" alakult ki a bíróságokon, és nem a legalkalmasabbak kerülnek a felsőbb pozíciókba. A felsőbb szinteken gyakran "olyan bírák bírálják felül, akiknek a kompetenciáit az elsőfokú bírák vitatják" - írta.

A Magyar Hírlap februárban írta azt, hogy kirúgták Ravasz Lászlót, aki a Csongrád Megyei Bíróságon dolgozott gazdasági ügyekkel. A Fővárosi Ítélőtábla mellett működő Elsőfokú Szolgálati Bíróság első fokon úgy határozott, hogy Ravasz elfogult és bizonyítatlan állításokat tett, amelyben a bírósági vezetőket alkalmatlannak, politikailag elfogultnak állította be.

Áder János a felmentési döntésekor az Országos Bírósági Hivatal elnökének javaslatára hivatkozott. A törvény szerint a köztársasági elnök felmenthet egy bírót, ha a fegyelmi eljárás jogerős büntetése után a felmentést indítványozták.

Origo"

Most olvastam!
Gyzoltán
#2 | piskota - 2012.06.09. 14:10:54
...csak nem a főnök intézkedett?


"2012.06.08. 06:46
Áder János meglátogatta Schweitzer Józsefet
A gyűlölet nem ma keletkezett – ezt mondta a Népszabadságnak Schweitzer József nyugalmazott főrabbi, aki megerősítette a lapnak, hogy Áder János köztársasági elnök ellátogatott hozzá."
Gyz
#3 | 2 - 2012.06.09. 14:15:46
Piskota, megcsinosítottam egy kicsit a hozzá szólásodat.
#4 | 2 - 2012.06.09. 14:18:45
Én viszont olyat nem hallottam, hogy egy-egy szerencsétlen sorsú családhoz kiment volna egy ilyen "magabeostásúfőmufti" hogy sajnálatát fejezze ki ,hogy 300 rendőr droiddal tetették ki a családi fészekből. talán az arányosság elvét itt is illenék betartani.
#5 | piskota - 2012.06.09. 14:50:27
Az Alliance Israelitée felhívása:

"Testvérek! Hittestvérek! Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galícíát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezõbbek a körülmények. Ti, zsidó testvérek, fáradozzatok minden erõtökkel azon, hogy mindkét országot teljesen birtokotokba vehessétek, fáradozzatok, hogy minden keresztényt elűzzetek és teljesen úrrá legyetek. Törekedjetek, hogy mindent, amit ott még a keresztények birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elegendõ anyagi eszközötök, a párizsi szövetségünk minden erõvel segíteni fog titeket. Erre a célra a szövetségünk máris gyűjtéseket rendez, és az adományok váratlan bõséggel folynak be pénztárunkba azzal a céllal, hogy a galíciai és magyarországi területeket a galíciaiak és magyarok kezébõl kiragadjátok, és hogy azok kizárólag zsidó kézre kerüljenek. Az egész világ tõkései erre a célra nagy összegeket áldoznak s egyesülnek, hogy ezt a célt a legrövidebb idõ alatt elérhessétek."

Russischen Invaliden (1910. dec. 30., 285. szám). Ebben jelent meg az Alliance Israelitée felhívása, amelyet magyar lapok is közöltek.

Jól látja Schweitzer József, gyűlöletük nem mai napi!
Gyzoltán
#6 | piskota - 2012.06.09. 17:18:03
"---hogy Áder János köztársasági elnök ellátogatott hozzá."

Tényleg, hogy is van ez?
A Lisszaboni-Szerződés értelmében megszűnt az önálló Magyar Köztársaság! Tartományi, mondhatnám gyarmati sorba lett süllyesztve!
Egy tartománynak lehet miniszterelnöke, lehet helytartója, még lehet tartományi kormányzója is, de köztársasági elnöke semmiképp!
Márpedig a jogi helyzet ez!
Igazán magyarázattal szolgálhatna a valamivel az egyharmadot meghaladó szavazatot kapott, kétharmados kormányfő! Ahogy a tartományunknak nem lehet alkotmánya, ugyanúgy nem lehet köztársasági elnöke sem!
Elég a TEK-kes zsoldossereg, hogy megvédjen benneteket?
Gyzoltán
#7 | 2 - 2012.06.10. 15:07:34
a pdf-et lehet másolni ! aztán beilleszteni akármibe word, oppen office, jegyzettömb,...stb. kinek mi színpatikus , ne egyem már meg helyettetek , kicsit legyetek kreatívak..
#8 | piskota - 2012.06.16. 05:18:09
"Magyarország felszabadulása már nagyon közel."
Na, NE!
Volt már az országnak és lakosságának része "felszabadulásban"!
Volt részünk az országot végigzabráló, gyilkoló, asszonyainkat többszörösen végigerőszakoló, "kicsi robot" rabszolgaságban! Ami aztán hosszú évtizedekre nyúlt!
Talán megszabadulásról kellene beszélni, értekezni...
Kiktől, és mitől kellene megszabadulni?
Van ötletetek?
Gyzoltán
#9 | piskota - 2012.07.01. 02:45:56
Kritikát is tartalmazó hozzászólásomat eltüntettétek!
Szeretném remélni, hogy a tanulsága megmaradt...
Gyz
#10 | 2 - 2012.07.02. 12:38:30
Piskóta nem tűnt el és pláne mi nem tüntettünk el semmit, csupán nem ehhez a hírhez írtad , hanem ehhez : http://tempohirek...2#comments csak a kiemelés más lett mert a megnyitás itt másképpen alakult stb. stb. lényeg technikai okból van most ez kiemelve...
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
RSS
Hírek

Letöltések

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
Generálási idő: 0.32 másodperc 3,782,609 egyedi látogató