2022. Szeptember 25. 23:40
Navigáció
· Fõoldal
· Cikkek
· Letöltések
· Fórum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelvétel
· Galéria
· Keresés
· Hallgasd!
· ARCHÍV 2013 03. 15 HÓHELYZET
· Oktatás
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Királyság
TEMPO archív
MAG-HÍRDETÕ
Rszvny ignyls
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelvû leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.Béla Lovagrend,(TITKOS TÁRSASÁG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORBÉLY JÓZSEFET A BÍRÓ LETARTÓZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tettünk"? Tiszta vizet a pohárba! Magyarország és becsapott polgárai ellopott " rendszerváltása".

8. 509.)Rajtatok múlik! Feljelentés csatlakozás, közlemény!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP ábra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyonát!

12. 196.)TIGÁZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felhívás és tájékoztatás!/Hajdú-Bét + TÁBLÁZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIRÁLYSÁG KEZÉBEN

18. 75.)POLIP/Bûnszervezeti ábra XII.(ÚJ)

19. 74.)Kommentár nélkül

20. 65.)ITT A MEGOLDÁS Ptk.484. §..MAGAD URAM, HA SZOLGÁD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
RSS - Tv HunSzkita
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog B??k??s Kar??cs...
Eur??pa vesz??lyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti v??szhelyzet! ...
M??rcius 15....
RSS - Hun Unio
RSS - Tempo News Tv
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
509.)Rajtatok múlik! Feljelentés csatlakozás, közlemény!
Az e-mail címet rosszul adtuk meg, ahová továbbítani tudjátok a feljelentés csatlakozást ! Helyesen :kny.fou@mku.huMagyarország felszabadulása már nagyon közel.
Csak rajtatok múlik, hogy milyen gyorsan menesszük a rendszerváltáskor ránk szabadított tolvaj hordát (az összes parlamenti párt és képviselõik valamint a rendõr és igazságszolgáltatási szervek vezetõi és a bûncselekményben érintett tisztségviselõi), statisztikai hivatal adatai támasztják alá, hogy a nemzeti vagyon több mit 90%-át tûntették el ellenérték nélkül...


Kattints a" Expand" feliratra és lapozhatod a dokumentumot, az oldalt kis háromszögre kattintva. A dokumentumba belépve, a fenti elõugró menübõl a "csúszka" segítségével nagyítható és kicsinyíthetõ az irat

Elérhetõ: CSATLAKOZÁS! EZ AZ A LINK, HA RÁKATTINTASZ, AKKOR A GÉPEDRE TUDOD TENNI AZ IRATOT(LETÖLTÉSNEK HÍVJÁK. TÖLTSD LE ÉS NYOMTASD A GÉPEDRÕL, AHOGY AZT SZOKTAD.)

HA MÉGIS ÚGY DÖNTESZ, HOGY EGYBÕL NYOMTATNÁD AZT AZ "ISSUU" OLDALON TEHETED MEG A KÖVETKEZÕ LINKEN: http://issuu.com/tempohirek/docs/feljelentes/1(MÁSOLD KI ÉS ILLESZD BE A BÖNGÉSZÕDBE, HA FOGALMAD NINCS MIT JELENT AMIT ÍRTAM AKKOR KATT IDE>>Link ÉS AZ OLDALRA VISZ ! )

ALÁBB A MAGYARÁZAT KÉPEKBEN HOGYAN HASZNÁLD AZ "ISSUU"OLDALT!(a képekre kattintva azokat nagyítani tudod ):


HA NINCS FACCEBOOK-od, VAGY NEM VAGY BEJELENTKEZVE, AZ IKON(fenti képen mutatom) KATTINTÁSA UTÁN, EGY ÁTTETSZÕ FEKETE OLDAL JÖN BE, AMI ARRA KÉR, HOGY JELENTKEZZ BE, VAGY REGISZTRÁLJ. HA VAN FACEEBOKOD, AKKOR AZ ELSÕ KÉKKEL JELÖLT SZÖVEGRE KATTINTS, HA NINCS A MÁSODIKRA. Íme képekben:
AZ ALÁBBI KÉPEN A TOVÁBBI SEGÍTSÉG KÉPBEN.
Több féle képen lehet csatlakozni a feljelentéshez, ami azt jelenti, hogy a feljelentési csatlakozást kitöltöd és továbbítod a hatóságnak.
Az általunk megszerkesztett feljelentés csatlakozási nyomtatványt több féle képen lehet használni.

1.) Kinyomtatod és kitöltöd kézzel -a saját adataiddal természetesen -és postázod a:
Központi Nyomozó Fõügyészség
Dr. Konkoly Csaba fõügyész úr részére
1066 Budapest, Zichy J. utca 14.


2.) Elõször kitöltöd valamilyen szerkesztõ program segítségével – word, oppen office, stb.- kinyomtatod és postázod a már fönt említett címre.

3.) Kitöltöd online - szerkesztõ program segítségével, Word, oppen office, stb.- majd azt a saját e-maili címedrõl továbbítsd a Központi Nyomozó Fõügyészség hivatalos e-mail címére a : kny.fou@mku.hu , ami pontosan ugyanolyan értékû mint ha postáztad volna –lehetõleg ne net caffézóból küld el- feljelentésnél használható az online lehetõség, amit hivatalból iktat a nyomozó hivatal. Ez a legegyszerûbb módja,(ha nem értesz a szerkesztõ programokhoz, akkor nyomtasd ki, töltsd ki kézzel, szeneld be és küld el azt e-mailben, legyetek kreatívok.)

4.) Ha valaki nagyobb volumenben gondolkodik, akkor nyomtassa ki több példányba, azt töltesse ki a csatlakozókkal és azt be tudja vinni akár huszassával is a Központi Nyomozó Fõügyészség
Dr. Konkoly Csaba fõügyész úr részére 1066 Budapest, Zichy J. Utca 14 alá.
Itt az eljárás a következõ, 2 példányban kell egy feljelentést elkészíteni és az egyiket a hatóságnál kell hagyni, a másikat pedig az iktatóban lepecsételtetni, ez marad nálatok !
Ez a verzió egy –egy feljelentésnél is igaz!

Aki tudja, hogy van olyan a környezetében, aki csatlakozna, de nincs lehetõsége se internethez férni, vagy nyomtatni, akkor segítsen neki annyiban ,hogy kinyomtatja és kézzel majd kitölti az illetõ, vagy készít neki online elküldeni az illetõ e-mail címérõl.
Segítsetek egymásnak!ui:Aki a fenti magyarázat után sem tudja mit kell csinálni, azt megkérem csatlakozzon Orbánhoz, mert legalább akkor nem a mi "láncunkat"gyengíti.Atlantisz

2012 07.26. FISSÍTVE:REKLAMÁLTOK MIÉRT NINCS REAGÁLÁS A FELJELENTÉSRE, AMIT BENYÚJTOTTUNK, ÚGYMOND VELETEK KÖZÖSEN . VAN RÁ REAKCIÓ, SÕT MÁR VISSZA IS ÍRTUNK, KIEGÉSZÍTÉSEKET IS MEGTETTÜK. TEHÁT HA VALAKI KRITIKÁT FOGALMAZ MEG , ELÕBB VEGYE A FÁRADSÁGOT ÉS OLVASSON, JÁRJON UTÁNA !! SZÓVAL "R": ...AZ APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG ÉS AZ ILLEGITIM 3. MAGYAR KÖZTÁRSASÁG KÖZÖTTI PER ALAKULÁSA, AMI ARRA IRÁNYUL, HOGY HIVATALBÓL ÁLLAPÍTSÁK MEG, HOGY CSELEKVÕ, AVAGY CSELEKVÕKÉPTELEN - E A KÖZTÁRSASÁG.:

Link

Hozzászólások
#1 | piskota - 2012.06.09. 16:01:52
Kommentár nélkül:

"2012.06.09. 12:58
Áder kirúgta a rendszert kirtizáló bírót
Tavaly súlyos kritikával illette a bírói szervezetet egy Csongrád megyei bíró, ezért a bíróság fegyelmi eljárást indított ellene, és felmentését kezdeményezte. Áder János köztársasági elnök döntése a felmentésrõl pénteken jelent meg - írja az Origo.

Felmentette bírói tisztségébõl Ravasz Lászlót Áder János köztársasági elnök. A döntés május 23-i keltezésû, de csak a június 8-i Magyar Közlönyben jelent meg.

Ravasz László 2011 áprilisában a Magyar Hírlapban jelentett meg egy publikációt, amelyben azt állította, hogy a "bírósági szervezeti rendszer jelenleg olyan válságban van, amely már a jogállami mûködést is veszélyezteti". Állítását azzal támasztotta alá, hogy a bíróságok iránti lakossági bizalom csökkent az elmúlt 15 évben.

Szerinte "hûbéri rendszer" alakult ki a bíróságokon, és nem a legalkalmasabbak kerülnek a felsõbb pozíciókba. A felsõbb szinteken gyakran "olyan bírák bírálják felül, akiknek a kompetenciáit az elsõfokú bírák vitatják" - írta.

A Magyar Hírlap februárban írta azt, hogy kirúgták Ravasz Lászlót, aki a Csongrád Megyei Bíróságon dolgozott gazdasági ügyekkel. A Fõvárosi Ítélõtábla mellett mûködõ Elsõfokú Szolgálati Bíróság elsõ fokon úgy határozott, hogy Ravasz elfogult és bizonyítatlan állításokat tett, amelyben a bírósági vezetõket alkalmatlannak, politikailag elfogultnak állította be.

Áder János a felmentési döntésekor az Országos Bírósági Hivatal elnökének javaslatára hivatkozott. A törvény szerint a köztársasági elnök felmenthet egy bírót, ha a fegyelmi eljárás jogerõs büntetése után a felmentést indítványozták.

Origo"

Most olvastam!
Gyzoltán
#2 | piskota - 2012.06.09. 16:10:54
...csak nem a fõnök intézkedett?


"2012.06.08. 06:46
Áder János meglátogatta Schweitzer Józsefet
A gyûlölet nem ma keletkezett – ezt mondta a Népszabadságnak Schweitzer József nyugalmazott fõrabbi, aki megerõsítette a lapnak, hogy Áder János köztársasági elnök ellátogatott hozzá."
Gyz
#3 | 2 - 2012.06.09. 16:15:46
Piskota, megcsinosítottam egy kicsit a hozzá szólásodat.
#4 | 2 - 2012.06.09. 16:18:45
Én viszont olyat nem hallottam, hogy egy-egy szerencsétlen sorsú családhoz kiment volna egy ilyen "magabeostásúfõmufti" hogy sajnálatát fejezze ki ,hogy 300 rendõr droiddal tetették ki a családi fészekbõl. talán az arányosság elvét itt is illenék betartani.
#5 | piskota - 2012.06.09. 16:50:27
Az Alliance Israelitée felhívása:

"Testvérek! Hittestvérek! Az egész földkerekségen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigázhatnánk, mint Galícíát és Magyarországot. E két országnak mindenképpen a miénknek kell lennie, mert számunkra ott a legkedvezõbbek a körülmények. Ti, zsidó testvérek, fáradozzatok minden erõtökkel azon, hogy mindkét országot teljesen birtokotokba vehessétek, fáradozzatok, hogy minden keresztényt elûzzetek és teljesen úrrá legyetek. Törekedjetek, hogy mindent, amit ott még a keresztények birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elegendõ anyagi eszközötök, a párizsi szövetségünk minden erõvel segíteni fog titeket. Erre a célra a szövetségünk máris gyûjtéseket rendez, és az adományok váratlan bõséggel folynak be pénztárunkba azzal a céllal, hogy a galíciai és magyarországi területeket a galíciaiak és magyarok kezébõl kiragadjátok, és hogy azok kizárólag zsidó kézre kerüljenek. Az egész világ tõkései erre a célra nagy összegeket áldoznak s egyesülnek, hogy ezt a célt a legrövidebb idõ alatt elérhessétek."

Russischen Invaliden (1910. dec. 30., 285. szám). Ebben jelent meg az Alliance Israelitée felhívása, amelyet magyar lapok is közöltek.

Jól látja Schweitzer József, gyûlöletük nem mai napi!
Gyzoltán
#6 | piskota - 2012.06.09. 19:18:03
"---hogy Áder János köztársasági elnök ellátogatott hozzá."

Tényleg, hogy is van ez?
A Lisszaboni-Szerzõdés értelmében megszûnt az önálló Magyar Köztársaság! Tartományi, mondhatnám gyarmati sorba lett süllyesztve!
Egy tartománynak lehet miniszterelnöke, lehet helytartója, még lehet tartományi kormányzója is, de köztársasági elnöke semmiképp!
Márpedig a jogi helyzet ez!
Igazán magyarázattal szolgálhatna a valamivel az egyharmadot meghaladó szavazatot kapott, kétharmados kormányfõ! Ahogy a tartományunknak nem lehet alkotmánya, ugyanúgy nem lehet köztársasági elnöke sem!
Elég a TEK-kes zsoldossereg, hogy megvédjen benneteket?
Gyzoltán
#7 | 2 - 2012.06.10. 17:07:34
a pdf-et lehet másolni ! aztán beilleszteni akármibe word, oppen office, jegyzettömb,...stb. kinek mi színpatikus , ne egyem már meg helyettetek , kicsit legyetek kreatívak..
#8 | piskota - 2012.06.16. 07:18:09
"Magyarország felszabadulása már nagyon közel."
Na, NE!
Volt már az országnak és lakosságának része "felszabadulásban"!
Volt részünk az országot végigzabráló, gyilkoló, asszonyainkat többszörösen végigerõszakoló, "kicsi robot" rabszolgaságban! Ami aztán hosszú évtizedekre nyúlt!
Talán megszabadulásról kellene beszélni, értekezni...
Kiktõl, és mitõl kellene megszabadulni?
Van ötletetek?
Gyzoltán
#9 | piskota - 2012.07.01. 04:45:56
Kritikát is tartalmazó hozzászólásomat eltüntettétek!
Szeretném remélni, hogy a tanulsága megmaradt...
Gyz
#10 | 2 - 2012.07.02. 14:38:30
Piskóta nem tûnt el és pláne mi nem tüntettünk el semmit, csupán nem ehhez a hírhez írtad , hanem ehhez : http://tempohirek...2#comments csak a kiemelés más lett mert a megnyitás itt másképpen alakult stb. stb. lényeg technikai okból van most ez kiemelve...
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
RSS
Hrek

Letltsek

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
Generálási idõ: 14.1 másodperc 4,683,138 egyedi látogató