2019. Július 17. 12:23
Navigáció
· FĂ”oldal
· Cikkek
· LetöltĂ©sek
· FĂłrum
· Tempo News Tv
· KapcsolatfelvĂ©tel
· GalĂ©ria
· KeresĂ©s
· Hallgasd!
· ARCHÍV 2013 03. 15 HÓHELYZET
· OktatĂĄs
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar KirĂĄlysĂĄg
TEMPO archĂ­v
MAG-HÍRDETÕ
Részvény igénylés
Kiemelt hĂ­rek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelvĂ» leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.Béla Lovagrend,(TITKOS TÁRSASÁG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORBÉLY JÓZSEFET A BÍRÓ LETARTÓZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tettĂŒnk"? Tiszta vizet a pohĂĄrba! MagyarorszĂĄg Ă©s becsapott polgĂĄrai ellopott " rendszervĂĄltĂĄsa".

8. 509.)Rajtatok mĂșlik! FeljelentĂ©s csatlakozĂĄs, közlemĂ©ny!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP ĂĄbra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyonĂĄt!

12. 196.)TIGÁZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsåtås

14. 157.)FelhĂ­vĂĄs Ă©s tĂĄjĂ©koztatĂĄs!/HajdĂș-BĂ©t + TÁBLÁZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltån a bírósågon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIRÁLYSÁG KEZÉBEN

18. 75.)POLIP/BĂ»nszervezeti ĂĄbra XII.(ÚJ)

19. 74.)KommentĂĄr nĂ©lkĂŒl

20. 65.)ITT A MEGOLDÁS Ptk.484. §..MAGAD URAM, HA SZOLGÁD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

HĂ­rek oldalra...
RSS - HunSzkĂ­ta RĂĄdiĂł
RSS - Tv HunSzkita
RSS - Magyar ValĂłs HĂ­rek
RSS - Hun Unio
RSS - Tempo News Tv
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
509.)Rajtatok mĂșlik! FeljelentĂ©s csatlakozĂĄs, közlemĂ©ny!
Az e-mail címet rosszul adtuk meg, ahovå tovåbbítani tudjåtok a feljelentés csatlakozåst ! Helyesen :kny.fou@mku.huMagyarorszåg felszabadulåsa mår nagyon közel.
Csak rajtatok mĂșlik, hogy milyen gyorsan menesszĂŒk a rendszervĂĄltĂĄskor rĂĄnk szabadĂ­tott tolvaj hordĂĄt (az összes parlamenti pĂĄrt Ă©s kĂ©pviselĂ”ik valamint a rendĂ”r Ă©s igazsĂĄgszolgĂĄltatĂĄsi szervek vezetĂ”i Ă©s a bĂ»ncselekmĂ©nyben Ă©rintett tisztsĂ©gviselĂ”i), statisztikai hivatal adatai tĂĄmasztjĂĄk alĂĄ, hogy a nemzeti vagyon több mit 90%-ĂĄt tĂ»ntettĂ©k el ellenĂ©rtĂ©k nĂ©lkĂŒl...


Kattints a" Expand" feliratra Ă©s lapozhatod a dokumentumot, az oldalt kis hĂĄromszögre kattintva. A dokumentumba belĂ©pve, a fenti elĂ”ugrĂł menĂŒbĂ”l a "csĂșszka" segĂ­tsĂ©gĂ©vel nagyĂ­thatĂł Ă©s kicsinyĂ­thetĂ” az irat

ElĂ©rhetĂ”: CSATLAKOZÁS! EZ AZ A LINK, HA RÁKATTINTASZ, AKKOR A GÉPEDRE TUDOD TENNI AZ IRATOT(LETÖLTÉSNEK HÍVJÁK. TÖLTSD LE ÉS NYOMTASD A GÉPEDRÕL, AHOGY AZT SZOKTAD.)

HA MÉGIS ÚGY DÖNTESZ, HOGY EGYBÕL NYOMTATNÁD AZT AZ "ISSUU" OLDALON TEHETED MEG A KÖVETKEZÕ LINKEN: http://issuu.com/tempohirek/docs/feljelentes/1(MÁSOLD KI ÉS ILLESZD BE A BÖNGÉSZÕDBE, HA FOGALMAD NINCS MIT JELENT AMIT ÍRTAM AKKOR KATT IDE>>Link ÉS AZ OLDALRA VISZ ! )

ALÁBB A MAGYARÁZAT KÉPEKBEN HOGYAN HASZNÁLD AZ "ISSUU"OLDALT!(a kĂ©pekre kattintva azokat nagyĂ­tani tudod ):


HA NINCS FACCEBOOK-od, VAGY NEM VAGY BEJELENTKEZVE, AZ IKON(fenti kĂ©pen mutatom) KATTINTÁSA UTÁN, EGY ÁTTETSZÕ FEKETE OLDAL JÖN BE, AMI ARRA KÉR, HOGY JELENTKEZZ BE, VAGY REGISZTRÁLJ. HA VAN FACEEBOKOD, AKKOR AZ ELSÕ KÉKKEL JELÖLT SZÖVEGRE KATTINTS, HA NINCS A MÁSODIKRA. Íme kĂ©pekben:
AZ ALÁBBI KÉPEN A TOVÁBBI SEGÍTSÉG KÉPBEN.
Több féle képen lehet csatlakozni a feljelentéshez, ami azt jelenti, hogy a feljelentési csatlakozåst kitöltöd és tovåbbítod a hatósågnak.
Az åltalunk megszerkesztett feljelentés csatlakozåsi nyomtatvånyt több féle képen lehet hasznålni.

1.) Kinyomtatod és kitöltöd kézzel -a sajåt adataiddal természetesen -és poståzod a:
Központi NyomozĂł FĂ”ĂŒgyĂ©szsĂ©g
Dr. Konkoly Csaba fĂ”ĂŒgyĂ©sz Ășr rĂ©szĂ©re
1066 Budapest, Zichy J. utca 14.


2.) ElĂ”ször kitöltöd valamilyen szerkesztĂ” program segĂ­tsĂ©gĂ©vel – word, oppen office, stb.- kinyomtatod Ă©s postĂĄzod a mĂĄr fönt emlĂ­tett cĂ­mre.

3.) Kitöltöd online - szerkesztĂ” program segĂ­tsĂ©gĂ©vel, Word, oppen office, stb.- majd azt a sajĂĄt e-maili cĂ­medrĂ”l tovĂĄbbĂ­tsd a Központi NyomozĂł FĂ”ĂŒgyĂ©szsĂ©g hivatalos e-mail cĂ­mĂ©re a : kny.fou@mku.hu , ami pontosan ugyanolyan Ă©rtĂ©kĂ» mint ha postĂĄztad volna –lehetĂ”leg ne net caffĂ©zĂłbĂłl kĂŒld el- feljelentĂ©snĂ©l hasznĂĄlhatĂł az online lehetĂ”sĂ©g, amit hivatalbĂłl iktat a nyomozĂł hivatal. Ez a legegyszerĂ»bb mĂłdja,(ha nem Ă©rtesz a szerkesztĂ” programokhoz, akkor nyomtasd ki, töltsd ki kĂ©zzel, szeneld be Ă©s kĂŒld el azt e-mailben, legyetek kreatĂ­vok.)

4.) Ha valaki nagyobb volumenben gondolkodik, akkor nyomtassa ki több pĂ©ldĂĄnyba, azt töltesse ki a csatlakozĂłkkal Ă©s azt be tudja vinni akĂĄr huszassĂĄval is a Központi NyomozĂł FĂ”ĂŒgyĂ©szsĂ©g
Dr. Konkoly Csaba fĂ”ĂŒgyĂ©sz Ășr rĂ©szĂ©re 1066 Budapest, Zichy J. Utca 14 alĂĄ.
Itt az eljårås a következÔ, 2 példånyban kell egy feljelentést elkészíteni és az egyiket a hatósågnål kell hagyni, a måsikat pedig az iktatóban lepecsételtetni, ez marad nålatok !
Ez a verziĂł egy –egy feljelentĂ©snĂ©l is igaz!

Aki tudja, hogy van olyan a környezetĂ©ben, aki csatlakozna, de nincs lehetĂ”sĂ©ge se internethez fĂ©rni, vagy nyomtatni, akkor segĂ­tsen neki annyiban ,hogy kinyomtatja Ă©s kĂ©zzel majd kitölti az illetĂ”, vagy kĂ©szĂ­t neki online elkĂŒldeni az illetĂ” e-mail cĂ­mĂ©rĂ”l.
SegĂ­tsetek egymĂĄsnak!ui:Aki a fenti magyaråzat utån sem tudja mit kell csinålni, azt megkérem csatlakozzon Orbånhoz, mert legalåbb akkor nem a mi "låncunkat"gyengíti.Atlantisz

2012 07.26. FISSÍTVE:REKLAMÁLTOK MIÉRT NINCS REAGÁLÁS A FELJELENTÉSRE, AMIT BENYÚJTOTTUNK, ÚGYMOND VELETEK KÖZÖSEN . VAN RÁ REAKCIÓ, SÕT MÁR VISSZA IS ÍRTUNK, KIEGÉSZÍTÉSEKET IS MEGTETTÜK. TEHÁT HA VALAKI KRITIKÁT FOGALMAZ MEG , ELÕBB VEGYE A FÁRADSÁGOT ÉS OLVASSON, JÁRJON UTÁNA !! SZÓVAL "R": ...AZ APOSTOLI MAGYAR KIRÁLYSÁG ÉS AZ ILLEGITIM 3. MAGYAR KÖZTÁRSASÁG KÖZÖTTI PER ALAKULÁSA, AMI ARRA IRÁNYUL, HOGY HIVATALBÓL ÁLLAPÍTSÁK MEG, HOGY CSELEKVÕ, AVAGY CSELEKVÕKÉPTELEN - E A KÖZTÁRSASÁG.:

Link

Hozzászólások
#1 | piskota - 2012.06.09. 16:01:52
KommentĂĄr nĂ©lkĂŒl:

"2012.06.09. 12:58
Áder kirĂșgta a rendszert kirtizĂĄlĂł bĂ­rĂłt
Tavaly sĂșlyos kritikĂĄval illette a bĂ­rĂłi szervezetet egy CsongrĂĄd megyei bĂ­rĂł, ezĂ©rt a bĂ­rĂłsĂĄg fegyelmi eljĂĄrĂĄst indĂ­tott ellene, Ă©s felmentĂ©sĂ©t kezdemĂ©nyezte. Áder JĂĄnos köztĂĄrsasĂĄgi elnök döntĂ©se a felmentĂ©srĂ”l pĂ©nteken jelent meg - Ă­rja az Origo.

Felmentette bĂ­rĂłi tisztsĂ©gĂ©bĂ”l Ravasz LĂĄszlĂłt Áder JĂĄnos köztĂĄrsasĂĄgi elnök. A döntĂ©s mĂĄjus 23-i keltezĂ©sĂ», de csak a jĂșnius 8-i Magyar Közlönyben jelent meg.

Ravasz LĂĄszlĂł 2011 ĂĄprilisĂĄban a Magyar HĂ­rlapban jelentett meg egy publikĂĄciĂłt, amelyben azt ĂĄllĂ­totta, hogy a "bĂ­rĂłsĂĄgi szervezeti rendszer jelenleg olyan vĂĄlsĂĄgban van, amely mĂĄr a jogĂĄllami mĂ»ködĂ©st is veszĂ©lyezteti". ÁllĂ­tĂĄsĂĄt azzal tĂĄmasztotta alĂĄ, hogy a bĂ­rĂłsĂĄgok irĂĄnti lakossĂĄgi bizalom csökkent az elmĂșlt 15 Ă©vben.

Szerinte "hĂ»bĂ©ri rendszer" alakult ki a bĂ­rĂłsĂĄgokon, Ă©s nem a legalkalmasabbak kerĂŒlnek a felsĂ”bb pozĂ­ciĂłkba. A felsĂ”bb szinteken gyakran "olyan bĂ­rĂĄk bĂ­rĂĄljĂĄk felĂŒl, akiknek a kompetenciĂĄit az elsĂ”fokĂș bĂ­rĂĄk vitatjĂĄk" - Ă­rta.

A Magyar HĂ­rlap februĂĄrban Ă­rta azt, hogy kirĂșgtĂĄk Ravasz LĂĄszlĂłt, aki a CsongrĂĄd Megyei BĂ­rĂłsĂĄgon dolgozott gazdasĂĄgi ĂŒgyekkel. A FĂ”vĂĄrosi ÍtĂ©lĂ”tĂĄbla mellett mĂ»ködĂ” ElsĂ”fokĂș SzolgĂĄlati BĂ­rĂłsĂĄg elsĂ” fokon Ășgy hatĂĄrozott, hogy Ravasz elfogult Ă©s bizonyĂ­tatlan ĂĄllĂ­tĂĄsokat tett, amelyben a bĂ­rĂłsĂĄgi vezetĂ”ket alkalmatlannak, politikailag elfogultnak ĂĄllĂ­totta be.

Áder JĂĄnos a felmentĂ©si döntĂ©sekor az OrszĂĄgos BĂ­rĂłsĂĄgi Hivatal elnökĂ©nek javaslatĂĄra hivatkozott. A törvĂ©ny szerint a köztĂĄrsasĂĄgi elnök felmenthet egy bĂ­rĂłt, ha a fegyelmi eljĂĄrĂĄs jogerĂ”s bĂŒntetĂ©se utĂĄn a felmentĂ©st indĂ­tvĂĄnyoztĂĄk.

Origo"

Most olvastam!
GyzoltĂĄn
#2 | piskota - 2012.06.09. 16:10:54
...csak nem a fÔnök intézkedett?


"2012.06.08. 06:46
Áder Jånos meglåtogatta Schweitzer Józsefet
A gyĂ»lölet nem ma keletkezett – ezt mondta a NĂ©pszabadsĂĄgnak Schweitzer JĂłzsef nyugalmazott fĂ”rabbi, aki megerĂ”sĂ­tette a lapnak, hogy Áder JĂĄnos köztĂĄrsasĂĄgi elnök ellĂĄtogatott hozzĂĄ."
Gyz
#3 | 2 - 2012.06.09. 16:15:46
Piskota, megcsinosĂ­tottam egy kicsit a hozzĂĄ szĂłlĂĄsodat.
#4 | 2 - 2012.06.09. 16:18:45
Én viszont olyat nem hallottam, hogy egy-egy szerencsĂ©tlen sorsĂș csalĂĄdhoz kiment volna egy ilyen "magabeostĂĄsĂșfĂ”mufti" hogy sajnĂĄlatĂĄt fejezze ki ,hogy 300 rendĂ”r droiddal tetettĂ©k ki a csalĂĄdi fĂ©szekbĂ”l. talĂĄn az arĂĄnyossĂĄg elvĂ©t itt is illenĂ©k betartani.
#5 | piskota - 2012.06.09. 16:50:27
Az Alliance Israelitée felhívåsa:

"TestvĂ©rek! HittestvĂ©rek! Az egĂ©sz földkereksĂ©gen nincs egyetlen darab föld sem, amelyet könnyebben leigĂĄzhatnĂĄnk, mint GalĂ­cĂ­ĂĄt Ă©s MagyarorszĂĄgot. E kĂ©t orszĂĄgnak mindenkĂ©ppen a miĂ©nknek kell lennie, mert szĂĄmunkra ott a legkedvezõbbek a körĂŒlmĂ©nyek. Ti, zsidĂł testvĂ©rek, fĂĄradozzatok minden erõtökkel azon, hogy mindkĂ©t orszĂĄgot teljesen birtokotokba vehessĂ©tek, fĂĄradozzatok, hogy minden keresztĂ©nyt elĂ»zzetek Ă©s teljesen ĂșrrĂĄ legyetek. Törekedjetek, hogy mindent, amit ott mĂ©g a keresztĂ©nyek birtokolnak, teljesen a kezetekbe vegyetek. Ha erre nem volna elegendõ anyagi eszközötök, a pĂĄrizsi szövetsĂ©gĂŒnk minden erõvel segĂ­teni fog titeket. Erre a cĂ©lra a szövetsĂ©gĂŒnk mĂĄris gyĂ»jtĂ©seket rendez, Ă©s az adomĂĄnyok vĂĄratlan bõsĂ©ggel folynak be pĂ©nztĂĄrunkba azzal a cĂ©llal, hogy a galĂ­ciai Ă©s magyarorszĂĄgi terĂŒleteket a galĂ­ciaiak Ă©s magyarok kezĂ©bõl kiragadjĂĄtok, Ă©s hogy azok kizĂĄrĂłlag zsidĂł kĂ©zre kerĂŒljenek. Az egĂ©sz vilĂĄg tõkĂ©sei erre a cĂ©lra nagy összegeket ĂĄldoznak s egyesĂŒlnek, hogy ezt a cĂ©lt a legrövidebb idõ alatt elĂ©rhessĂ©tek."

Russischen Invaliden (1910. dec. 30., 285. szåm). Ebben jelent meg az Alliance Israelitée felhívåsa, amelyet magyar lapok is közöltek.

JĂłl lĂĄtja Schweitzer JĂłzsef, gyĂ»löletĂŒk nem mai napi!
GyzoltĂĄn
#6 | piskota - 2012.06.09. 19:18:03
"---hogy Áder Jånos köztårsasågi elnök ellåtogatott hozzå."

TĂ©nyleg, hogy is van ez?
A Lisszaboni-SzerzĂ”dĂ©s Ă©rtelmĂ©ben megszĂ»nt az önĂĄllĂł Magyar KöztĂĄrsasĂĄg! TartomĂĄnyi, mondhatnĂĄm gyarmati sorba lett sĂŒllyesztve!
Egy tartomånynak lehet miniszterelnöke, lehet helytartója, még lehet tartomånyi kormånyzója is, de köztårsasågi elnöke semmiképp!
MĂĄrpedig a jogi helyzet ez!
IgazĂĄn magyarĂĄzattal szolgĂĄlhatna a valamivel az egyharmadot meghaladĂł szavazatot kapott, kĂ©tharmados kormĂĄnyfĂ”! Ahogy a tartomĂĄnyunknak nem lehet alkotmĂĄnya, ugyanĂșgy nem lehet köztĂĄrsasĂĄgi elnöke sem!
Elég a TEK-kes zsoldossereg, hogy megvédjen benneteket?
GyzoltĂĄn
#7 | 2 - 2012.06.10. 17:07:34
a pdf-et lehet måsolni ! aztån beilleszteni akårmibe word, oppen office, jegyzettömb,...stb. kinek mi színpatikus , ne egyem mår meg helyettetek , kicsit legyetek kreatívak..
#8 | piskota - 2012.06.16. 07:18:09
"Magyarorszåg felszabadulåsa mår nagyon közel."
Na, NE!
Volt mår az orszågnak és lakossågånak része "felszabadulåsban"!
Volt rĂ©szĂŒnk az orszĂĄgot vĂ©gigzabrĂĄlĂł, gyilkolĂł, asszonyainkat többszörösen vĂ©gigerĂ”szakolĂł, "kicsi robot" rabszolgasĂĄgban! Ami aztĂĄn hosszĂș Ă©vtizedekre nyĂșlt!
Talån megszabadulåsról kellene beszélni, értekezni...
KiktÔl, és mitÔl kellene megszabadulni?
Van ötletetek?
GyzoltĂĄn
#9 | piskota - 2012.07.01. 04:45:56
KritikĂĄt is tartalmazĂł hozzĂĄszĂłlĂĄsomat eltĂŒntettĂ©tek!
Szeretném remélni, hogy a tanulsåga megmaradt...
Gyz
#10 | 2 - 2012.07.02. 14:38:30
PiskĂłta nem tĂ»nt el Ă©s plĂĄne mi nem tĂŒntettĂŒnk el semmit, csupĂĄn nem ehhez a hĂ­rhez Ă­rtad , hanem ehhez : http://tempohirek...2#comments csak a kiemelĂ©s mĂĄs lett mert a megnyitĂĄs itt mĂĄskĂ©ppen alakult stb. stb. lĂ©nyeg technikai okbĂłl van most ez kiemelve...
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
RSS
Hírek

Letöltések

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo HĂ­rek

Névjegy létrehozåsa
Generálási idő: 4.14 másodperc 3,826,463 egyedi látogató