2022. Mjus 18. 19:40
Navigáció
· Fõoldal
· Cikkek
· Letöltések
· Fórum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelvétel
· Galéria
· Keresés
· Hallgasd!
· ARCHÍV 2013 03. 15 HÓHELYZET
· Oktatás
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Királyság
TEMPO archív
MAG-HÍRDETÕ
Rszvny ignyls
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelvû leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.Béla Lovagrend,(TITKOS TÁRSASÁG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORBÉLY JÓZSEFET A BÍRÓ LETARTÓZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tettünk"? Tiszta vizet a pohárba! Magyarország és becsapott polgárai ellopott " rendszerváltása".

8. 509.)Rajtatok múlik! Feljelentés csatlakozás, közlemény!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP ábra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyonát!

12. 196.)TIGÁZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felhívás és tájékoztatás!/Hajdú-Bét + TÁBLÁZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIRÁLYSÁG KEZÉBEN

18. 75.)POLIP/Bûnszervezeti ábra XII.(ÚJ)

19. 74.)Kommentár nélkül

20. 65.)ITT A MEGOLDÁS Ptk.484. §..MAGAD URAM, HA SZOLGÁD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
RSS - Tv HunSzkita
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog B??k??s Kar??cs...
Eur??pa vesz??lyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti v??szhelyzet! ...
M??rcius 15....
RSS - Hun Unio
RSS - Tempo News Tv
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
370.)Helyreigazítás iránti kérelem, Botrányba fulladt Polt Péter és Kis János pere

Az INDEX a mai napon megrágalmazta Minda Zoltánt és a TEMPO-t az alábbi írásában, ezért az alábbi szöveggel kértünk helyreigazítást. "Botrányba fulladt Polt Péter és Kis János pere Nem sikerült befejezni annak a sajtópernek a tárgyalását, amit Polt Péter és a Legfõbb Ügyészség indított a filozófus egy, az ÉS-ben megjelent áprilisi cikke miatt. A Fõvárosi Bíróságon megjelenõ, ordítozó beavatkozók Poltot, Pataki Árpád bírót, majd az alpereseket szidalmazták; a tárgyalást márciusra kellett elnapolni. Polt Péter és az általa vezetett Legfõbb Ügyészség összesen kétmillió forintos nem vagyoni kártérítést követelt Kis János filozófustól és az írását közlõ Élet és Irodalomtól (valamint annak fõszerkesztõjétõl). A 2011. áprilisi, a közjogi rendszer öncélú átalakításáról és a hatalmi ágak kulcspozícióinak elfoglalásáról szóló cikk kifogásolt állítása szerint Polt "elõzõ hivatali ciklusa idején már bõségesen bebizonyította, hogy hivatalát nem pártatlan közszolgaként, hanem megbízója kiszolgálójaként tölti be." Az írás alapján nyilvánvaló, hogy a megbízó alatt Kis a Poltot 2000-ben a posztjára juttató, Fidesz-vezette pártszövetséget, illetve annak vezetõjét érti. Az idézett mondattal a keresetlevél szerint Kis azt a "burkolt tényállítást" tette, hogy ügyészként Polt hivatása szabályait megszegve politikai megrendeléseket teljesített. Az ügyészség álláspontja szerint ez az állítás valótlan és indokolatlanul sértõ, amit Poltnak még közszereplõként sem kell eltûrnie, és ami a Legfõbb Ügyészség jó hírnévhez fûzõdõ jogát is sérti. A kétmilliós kártérítés mellett a felperesek helyreigazítást és bocsánatkérést követeltek, továbbá közérdekû bírság kiszabását indítványozták.(...)"tovább az index cikkhez >> Link "HVG : Link

 


-- Eredeti üzenet --


Feladó: Minda Zoltán <mindazoltan@vipmail.hu>


Címzett: olvir@mail.index.hu, olvir@mail.index.hu, ugyelet@mail.index.hu, tempopart@vipmail.hu


Elküldve: 2011. december 15. 14:19


Tárgy : Helyreigazítás iránti kérelem, Botrányba fulladt Polt Péter és Kis János pereMészáros Zsófi fõszerkesztõ, Index Szerkesztõsége 


Tisztelt Fõszerkesztõ Asszony, Tisztelt Szerkesztõség!
Alulírott Minda Zoltán a saját és a Fõvárosi Bíróságon mai napon általam megjelenített TEMPO Párt nevû társadalmi szervezet nevében (annak képviseltére jogosultként) fordulok T. Címhez sajtó helyreigazítási kérelemmel a Ptk. 76. §-ában védett emberi méltóság, és a Ptk. 78. §-ában védett jóhírnévhez fûzõdõ személyiségi jogok Index általi durva megsértése miatt, az Index portálján mai napon 12.59 órakor megjelent


Botrányba fulladt Polt Péter és Kis János pere


címû írásban lévõ helyreigazítást kérõk fenti személyiségi jogait sértõ valótlan tényálíltások miatt.


 


Az inkriminált cikk valótlanul nagy nyilvánosság elõtt rágalmazó, lejárató módon állítja azt, hogy


"A Fõvárosi Bíróságon megjelenõ, ordítozó beavatkozók Poltot, Pataki Árpád bírót, majd az alpereseket szidalmazták; a tárgyalást márciusra kellett elnapolni."


 


"A csütörtök délelõtti tárgyaláson alperesi beavatkozóként többedmagával megjelentek a "Tempó Párt" képviselõi és egy magát az "Apostoli Magyar Királyság kormányzójának" nevezõ személy. Egy idõ után ordítozni kezdtek és durván szidalmazták Poltot és az ügyészséget, majd a bírót és az alperesi oldalt is."


 


A mai napon a Fõvárosi Bíróságon Minda Zoltán által megjelenített TEMPO Párt és Minda Zoltán nevében fentiek alapján kérjük és felhívjuk T. Címet, hogy bizonyítsa acikkbõl fent szó szerint idézett - tudottan, vagy tudni kelletten - hamis állításait a törvényes határidõn belül a kérelmezõknek megküldött releváns dokumentumokkal.


Ennek hiányában pedig kérjük, hogy a törvényes határidõn belül azonos helyen, módon és azonos terjedelemben közöljenek bocsánatkérõ, a fenti idézett állítások valótlanságát elismerõ írást, egyúttal azt a helyreigazítást kérõk részére postai úton közvetlenül is szíveskedjenek megküldeni (1201 Budapest, Irma u. 2.).


 


Budapest, 2011. december 15. 14.16.


 


 


Tisztelettel:


Minda Zoltán  TEMPO Párt


06-30-329-9276      Minda Zoltán titkár


 


 2011.12.15. 14:58
Pankráció Polt Péter bírósági tárgyalásán
A Legfõbb Ügyészség és a legfõbb ügyész azért perelte be az Élet és Irodalmat kiadó Irodalom Kft-t, a lap fõszerkesztõjét, Kovács Zoltánt és Kis János filozófust, mert utóbbi a hetilap április 8-i számában ezt írta Poltról: „Elõzõ hivatali ciklusa idején már bõségesen bizonyította, hogy hivatalát nem pártatlan közszolgaként, hanem megbízója kiszolgálójaként tölti be.A mai tárgyaláson sem Polt, sem Kis, sem Kovács nem jelent meg. A felperes ügyvédje nem járult hozzá film- és hangfelvétel készítéséhez, az alperesé igen. Felvétel készülhet, de csak akkor, ha azon a felpereseket képviselõ két ügyésznõ – nem elírás, a Legfõbb Ügyészséget, illetve a legfõbb ügyészt két ügyésznõ képviselte – nem azonosítható be – szólt a bírói döntés.

A három alperest a két felperes azért perelte be, mert az Élet és Irodalom (ÉS) április 8-i számában az SZDSZ elsõ elnöke azt írta Poltról: „Elõzõ hivatali ciklusa idején már bõségesen bizonyította, hogy hivatalát nem pártatlan közszolgaként, hanem megbízója kiszolgálójaként tölti be.”(...)
(...)Az emberiség azon része, amely nem vett részt a tárgyaláson, õszintén sajnálhatja. A négyfõs ötök mindenféle beadványokkal bombázták Patakit. Amikor egyikük – egy igen jól öltözött, magát hajléktalannak valló férfi – beavatkozásra jelentkezett, a felpereseket képviselõ egyik ügyésznõ félhangosan megkérdezte tõle, hogy melyik oldalon kíván beavatkozni. Amikor megjött a válasz, hogy az alperesin, az ügyésznõ szemmel láthatóan megkönnyebbült.

A hangulat Borbély József hozzászólásaival érte el tetõfokát. A Tiszta Energiáért Magyarország Párt elnöke egyebek mellett közölte: az apostoli Magyar Királyságot visszahelyeztették jogaiba, õ ennek a kormányzója – errõl a spanyol királyt is értesítette – és mint ilyen, a magyarországi bíróságok joghatóságát fölfüggesztette. A magát erõsen türtõztetõ bírót – és általában az egész magyar igazságszolgáltatási rendszert – lemaffiózózta, arra a bírói kérdésre azonban nem adott értékelhetõ választ, hogy mit óhajt attól a bíróságtól, amelynek a joghatóságát nem ismeri el. Két mondattal késõbb viszont közölte: a Központi Nyomozó Fõügyészség Központi Nyomozó Csoportját vezeti, õ nevezte ki saját magát

.Link


Hozzászólások
#1 | piskota - 2011.12.16. 08:57:31
Van értelme ezeknek az ügyeknek, ügyvitelnek!
Ez az az apró jogi munka, amit a TEMPO is szorgalmas termeszként végez, hogy végül e nemkívánatos, megdöntendõ rendszer akár egy enyhe fuvallat hatására összeomoljon!
A választás, az egyéni választás idõszakát éljük!
Annak felismerése, hogy ez az átkozott gyilkos rendszer bármely pillanatban ténylegesen összeomolhat, bizony választás elé állítja a hatalmat gyakorló bitorlókat!
Elõbb-utóbb, ha lassan is, tudatosul bennük, hogy élet-halál kérdésben kell kitérhetetlenül döntést hozniuk, ahol a saját életük a tét!
Nagyon karakteresen kell teljesíteniük a damaszkuszi úton, hogy sorsuk ne a régen kiérdemelt sors legyen, mert az összeomlásban nem a bûntárs sztárügyvédeké lesz a fõszerep!
A rendvédelmiek, a szolgálatok nagyfokú felelõsségére is utalnék! Tevékenységük, állásfoglalásuk elkerülhetetlenül az áldozatokra hat vissza!
Ilyen gyilkos világot teremtettünk?
Utcára zavart, és azzal fenyegetett honfitársaink ezrei, szíven-szúrt, felgyújtott, ablakon a halálba ugrók, felgyújtott, magukra robbantott otthonok nyomasztó terhe a jövõnk?
Miért is?
Amint Golda Meir megfogalmazta: /most nem betû szerint/
...csak azért tûnjenek el a zsidók, hogy aztán mások könnyebben élhessenek?
Nos a zsidók nem tûnnek el, s országunk rohadt nehezen él, létezik romjaiban!
Gyöngyösi Zoltán
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
RSS
Hrek

Letltsek

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
Generálási idõ: 1.78 másodperc 4,556,345 egyedi látogató