2020. Oktber 25. 10:49
Navigáció
· Fõoldal
· Cikkek
· Letöltések
· Fórum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelvétel
· Galéria
· Keresés
· Hallgasd!
· ARCHÍV 2013 03. 15 HÓHELYZET
· Oktatás
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Királyság
TEMPO archív
MAG-HÍRDETÕ
Rszvny ignyls
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelvû leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.Béla Lovagrend,(TITKOS TÁRSASÁG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORBÉLY JÓZSEFET A BÍRÓ LETARTÓZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tettünk"? Tiszta vizet a pohárba! Magyarország és becsapott polgárai ellopott " rendszerváltása".

8. 509.)Rajtatok múlik! Feljelentés csatlakozás, közlemény!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP ábra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyonát!

12. 196.)TIGÁZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felhívás és tájékoztatás!/Hajdú-Bét + TÁBLÁZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIRÁLYSÁG KEZÉBEN

18. 75.)POLIP/Bûnszervezeti ábra XII.(ÚJ)

19. 74.)Kommentár nélkül

20. 65.)ITT A MEGOLDÁS Ptk.484. §..MAGAD URAM, HA SZOLGÁD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
RSS - Tv HunSzkita
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Bks Karcsony...
Eurpa veszlyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vszhelyzet! (...
Mrcius 15....
RSS - Hun Unio
RSS - Tempo News Tv
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
274.)Végjáték!Itt a vége!
Hírek

Eljött az ideje, hogy kimondjuk, a "király" meztelen, csakhogy itt nem királyokról, hanem azoknak titulált csalókról van szó, vagyis kiderült az állam, ez esetben a Gyurcsány, Bajnai, Orbán-kormányok, és Simor András jegybankelnök összeesküvése, Magyarország lakosságának, a privatizációkon kívüli ismételt megkárosítására, kifosztására. Ez azok számára is egyértelmûvé kell, hogy váljon, akik még mindig hinnének nekik! A pénteki Lázár-bejelentés, miszerint a svájci-frank "alapú devizahitelek" 180, az euró alapú hitelek 250,-Ft-on végtörleszthetõk, sokakat megdöbbentett, és a bejelentés érdekes gondolatokat ébreszt. Fõleg olyan megvilágításban, hogy a PSZÁF elnöke, Szász Károly, és az MNB a GDP-ért "aggódik", ami önmagában nem lenne baj, de felvetõdik a kérdés, mi köze a devizahiteleknek a GDP-hez? Erre az összefüggésre még a késõbbiekben kitérünk... 
A PSZÁF elnöke szerint, a 90 napon túli hiteltartozás összege 744 milliárd forint, a GDP 2,6-2,7 százaléka, ebbõl a devizahitelesek tartozása 371 milliárd forint, a GDP 1,2 százaléka. A határozatképtelen PSZÁF ülésen elhangzottak szerint, a pénzügyi közvetítõrendszer csak a (csalással, megtévesztéssel) megkötött hitelszerzõdések betartásával maradhat mûködõképes!
Mint tudjuk, olyan, hogy "Magyar Bankrendszer", nem létezik! Valamennyi Magyarországon kirendeltséget üzemeltetõ bank, külföldi érdekeltségû bankcsoportok tulajdonában van. Ez alól csak az OTP kivétel "elvileg", bár a 2009. év végi 400 milliárdos "megsegítõ" csomag, és a 2010-ben "realizálódó" 150 milliárdos extraprofit elosztása is megér egy bankfelülvizsgálatot! 
A magyar bankok közé természetesen nem szabad besorolni az MNB-t, mivel Orbán, 2001-ben eladta az ország pénzkiadási jogát, és ezzel az MNB alapvetõ feladatát is, az árstabilitás fenntartási, a pénzügyi rendszer stabilitásának biztosítási, és a devizatartalékok kezelési jogaival együtt!
A csak nevében magyar MNB, közvetlen "felettese" az EKB(Európai Központi Bank). Simor András, a jegybank elnöke is pénzrendszeri összeomlást vizionál, ha a deviza alapú hitelcsalások bírósági rendezésre kerülnek.

"A bankok úgy tesznek, mintha õk vettek volna fel svájci frankot a kölcsönzések kielégítésére, de errõl szó sincs. 2008 novemberéig a bankok kötelezõ tartalékrátája 5 % volt. Ez azt jelenti, hogy a rendelkezésükre álló tényleges pénzeszköz húsz-szorosát kölcsönözhetik ki. Minden 5 forint tényleges pénz mellett 95 forint virtuális pénzt is kölcsönadhatnak. Az állampolgárok csõbehúzása olyan jól sikerült, hogy a bankoknak 2008 végére likviditási gondjaik lettek, vagyis túlkölcsönözték magukat. A „likviditás” ugyanis azt jelenti, mennyi szabad tõkéje van a banknak, olyan szabad tõke, amit kikölcsönözhet. És akkor tegyük hozzá, hogy ennek a „szabad” tõkének 95 százaléka virtuális, nem létezõ. A világgazdaság begyûrûzõ válságára hivatkozva a MNB a kötelezõ tartalékrátát lecsökkentette egy nevetséges 2 százalékra, (jegyezzük meg, hogy „békeidõben” a nyugati bankok kötelezõ tartalékrátája általában 10 %) lehetõvé téve, hogy a bankok további virtuális forintokat kölcsönözzenek ki, természetesen CHF alapon. A Magyar Nemzeti Bank, Simor András vezetésével kiszolgáltatta a magyar népet a nemzetközi finánctõkének. [a legújabb WikiLeaks feltárás szerint õ táviratozta az USA-ba, hogy „a magyarok tanulják meg, nincs ingyen vacsora, nem kell megmenteni az eladósodottakat"]" 
Simor utóbbi kijelentése, egy velejéig romlott, igen aljas, gátlástalan "ember"(?) kijelentése!
"Tekintettel arra, hogy mind a forintalapú, mind pedig a valutaalapú hitelezések esetén a bankok ténylegesen forintot és csakis forintot kölcsönöztek ki, az égvilágon semmi se indokolta, hogy a valutalapú hitelek esetén jelentõsen kisebb kamatlábat számoljon fel. Logikusan feltételezhetõ tehát, hogy az alacsonyabb kamatláb egyetlen célja a kölcsönért folyamodók lépre csalása volt. Az nem várható el a széles lakosságtól, hogy komoly pénzügyi ismeretekkel rendelkezzen. Borítékolni lehetett, ha havi 38 és 98 ezer forintos törlesztõ részlet között választhat, akkor a 38-at fogja választani, mert neki a CHF alap nem jelent semmit, hiszen ez csak kvázi CHF, a valóságban a svájci franknak semmi közre nem volt a hitelügylethez. Nem vetem tehát el a sulykot, ha a csalás bûntettének alapos gyanújával élek. A Btk. 318. § (1)bekezdés így rendelkezik: „Aki jogtalan haszonszerzés végett mást tévedésbe ejt, és ezzel kárt okoz, csalást követ el.” A CHF alapú hitelek esetében mind a három kitétel megvalósult. A bankok részérõl jogtalan volt a haszonszerzés, az ügyfeleket tévedésbe ejtették, és ezzel nekik igen jelentõs kárt okoztak. A büntetõeljárás szükségességén kívül polgári peres eljárásban lehetséges a hitelszerzõdések semmissé nyilváníttatása, hivatkozással a csalásra."

A helyzet viszont nem ilyen "egyszerû"! A magyar lakosságot többszörösen is megkárosították, mivel az EKB-nak évi 1000 milliárd feletti összeget kell fizetnünk (1200-1600 milliárd),hogy kiadhassuk a saját pénzünket. Eltekintve a már befizetett hiteltörlesztésektõl, a deviza-alapú hitelek több, mint 5300 milliárdot tesznek ki jelenleg, és ehhez hozzá kell adni a pénzkiadási jog eladása miatti EKB-nak fizetett tetemes költséget is, amit már az egész ország lakosságával fizettetnek meg, így mindenki érintett!
Amikor a banki csalás kérdése elõször felvetõdött, néhány összefüggést legtöbbünk nem vett figyelemebe! Azt, hogy a svájci bankrendszer bedöntését (felvásárlását) 2009. szeptemberében indították, és 2010. elsõ negyedévében jelentette be a Svájci Jegybank, hogy nem tudja tovább korrigálni a svájci-frank emelkedését. A hazai bank-csalás szereplõi, tovább növelve a hitelcsalás áldozatainak terheit, a 2008-2009-es svájci-frank árfolyam-emelkedését, a jegybanki alapkamat csökkentéssel korrigálni igyekvõ svájci bankrendszer törvény által elõírt kötelezõ korrekcióját sem alkalmazták, hanem kb. 10,5%-ra emelték az ügyleti kamatot az átlag 6,8%-ról, amikor vagy szinten kellett volna tartani törlesztõ részleteket - vagy miután a svájci jegybank több alkalommal is csökkentette a jegybanki alapkamatot, ezzel korrigálva az árfolyam-növekedést - csökkenteni! 
Mivel a CHF hitelezés ténye fel sem merül (20 milliárd feletti svjáci-frank vásárlását kellene igazolni a 2008-2009-ben 5-2% likviditási fedezettel rendelkezõ bankoknak), már nem egyszerû BTK és PTK szintû, magyar bíróságokon kezelendõ jogi kérdésrõl van szó, hanem részben a Hágai -és Starsbourgi Nemzetközi Bíróságok jogkörébe tartozik, más részben a Magyarország lakosságára, és nem utolsó sorban az EU-ra és az ENSZ-re is!
Európában, az EU tagállamai közül egyikben sem teheti meg egyetlen ilyen mértékû csaláson ért kormány sem, hogy ne kelljen lemondania, és bíróság elé állnia, a csalás társtetteseivel együtt! Izlandon hasonló okok miatt börtönözték be, a csaló bankvezetõket, és a kormány tagjait (ill. ettõl kevesebbért)!

/Tulok/

Link
Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
RSS
Hrek

Letltsek

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
Generálási idõ: 0.64 másodperc 4,047,637 egyedi látogató