2022. Szeptember 26. 01:43
Navigáció
· Fõoldal
· Cikkek
· Letöltések
· Fórum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelvétel
· Galéria
· Keresés
· Hallgasd!
· ARCHÍV 2013 03. 15 HÓHELYZET
· Oktatás
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Királyság
TEMPO archív
MAG-HÍRDETÕ
Rszvny ignyls
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelvû leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.Béla Lovagrend,(TITKOS TÁRSASÁG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORBÉLY JÓZSEFET A BÍRÓ LETARTÓZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tettünk"? Tiszta vizet a pohárba! Magyarország és becsapott polgárai ellopott " rendszerváltása".

8. 509.)Rajtatok múlik! Feljelentés csatlakozás, közlemény!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP ábra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyonát!

12. 196.)TIGÁZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felhívás és tájékoztatás!/Hajdú-Bét + TÁBLÁZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIRÁLYSÁG KEZÉBEN

18. 75.)POLIP/Bûnszervezeti ábra XII.(ÚJ)

19. 74.)Kommentár nélkül

20. 65.)ITT A MEGOLDÁS Ptk.484. §..MAGAD URAM, HA SZOLGÁD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
RSS - Tv HunSzkita
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog B??k??s Kar??cs...
Eur??pa vesz??lyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti v??szhelyzet! ...
M??rcius 15....
RSS - Hun Unio
RSS - Tempo News Tv
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
196.)TIGÁZ szemben az emberekkel!
KÖTELEZÕ MEGNÉZNI( 35 PERC) MINDENKINEK A FILMET, AKI MEGAKARJA ÉRTENI, HOGYAN FOSZTJÁK KI A MAGYAR NEMZETET IDEGEN CÉGEK MAGYARORSZÁGON, A SZOLGÁLTATÓKON KERESZTÜL IS.
MINDENKIRE NÉZVE KÖTELEZÕ MEGVÉDENI A MAGYAR NEMZETET.
KÉRÜNK MINDENKI, HOGY TERJESSZE ÉS KÜLDJE MINÉL TÖBB EMBERNEK TOVÁBB !


A filmet a listán, az 52. sorszámmal találod meg .


Link , Link
A "Tigaz vs Esküdtszék" , biztonsági okokból saját szerverre is rátettük, A FILMET LEVETTÉK A YOUTUBE-ról!


A FILM SZABADON TERJESZTHETÕ A FORRÁS MEGJELÖLÉSÉVEL

A TÁLTOS Karaul üzenete aki elment közülünk 2009-ben


Hozzászólások
#11 | tillati - 2011.07.13. 16:17:15
hunvala

Bárcsak a példájaink alapján százezrek dobbantanának, hogy... Karault idézzem

[url]http://www.youtub...A7vTNGlu7U[/url]
#12 | harcos anya - 2011.07.13. 23:13:56
tillati...fognak...hidd el!!
én nem csak harcos anya vagyok, -na nem fizikailag-, csak az igazság miatt....,hanem optimista is...a magyar gént nem lehet elnyomni...a japán proftól tudjuk, csak erõsödnie kell még pár emberben..aztán dobban(t)unk...Karaul fentrõl figyel,és segít nekünk...Wink
mi pedig figyelünk rá és a jelre...
mindig meghat az az erõ, ahogyan beszél...nem is beszél..valamiféle transz állapotban lévén jön belõle a szó ,olyan mint egy antenna az égiektõl..
áldással...
#13 | piskota - 2011.07.14. 11:38:16
Elgondolkoztatok azon, hogy mily hiteles kormányunk és kormányfõnk lehetne, ha elsõ cselekedetük a "dobbantás" lett volna... A két-ciklust átölelõ, Sólyom Lászlóval is fémjelzett, "Medgyesi-Gyurcsány kormány", SZDSZ irányította, gyilkos ámokfutása végeztével, ha legalább, ezen sötét maffiát "elintézik"!
Így viszont osztozniuk kell a felelõsségben, amiben maradéktalanul elmarasztalhatók: négy év a hatalomban, majd nyolc év aktív hozzájárulás a parlamenti csõcselék árulásához, majd, amit éppen jelenleg is átélünk!
Minõsített bûnelkövetésükhöz kötelezõ a minõsített büntetés!
Gyöngyösi Zoltán
#14 | hunvala - 2011.07.14. 17:24:41
"tillati"!

Sajnos a példákból nem fogytam ki, jelen pillanatban mabisz akar rajtam jogtalan összeget behajtani, pedig 2009-ben másik általuk kreált ügyben kézenfogva a groupama-val és pszáf-l rendesen megkárosítottak! Maguk szája íze szerint alkotott törvényeket is semmibe veszik, ha érdekük úgy kívánja!
Véleményem szerint milliónyi kisebb ügy létezik ami csak azért nem kerül napvilágra mert ahogy "harcos anya" is írja, inkább le lesz törlesztve mint, hogy utána járjon bárki, még ha tudja is, hogy jogtalan a követelés!
Saját példámon keresztül jöttem rá( ahogy pl. Józsi a bútorgyár elvesztése kapcsán) , hogy a biztosítók amit lehet elcsalnak ügyfeleiktõl- legalább is akiket a mabisz képvisel egész biztos, hiszen velük folytatott néhány levélváltást követõen nyilvánvalóvá vált, hogy a mabisz kartellként mûködik és se törvényt se istent nem ismerve pénzszivattyú módjára száll azokra az ügyfelekre akiken a biztosító nem képes behajtani...
Kiemelném, hangsúly nem a jogszerûség betartásán van, hanem minél nagyobb büntetések kiszabásán/ hatékony pénzbesöprésen és amit ez a gépezet elnyel, azt te már nem kapod vissza, ha jogos a követelésed ha nem!

Egy apró példa!

Elõzmény, "valami miatt"egész éves díjat akartak beszedni- forgalomból ideiglenesen kivont autóm után.
Mely 58Ft fedezetlenségi díjat takart!!!
Mellesleg mennyibe is fáj egy sárga csekk elõállítása, 300Ft ha jól értesültem!? Persze ilyenkor van mibõl szponzorálni...

Mellesleg efféle ügyeket személyesen is csak több nekifutásra lehet intézni!
( Valahol érthetõ a többség rossz hozzáállása, hiszen a biorabszolga többet bukik az ügy kibogozásával mintha dolgozna...)
Mindenkinek javaslom a helyszínen beadott bármely dokumentumról másolatot illetve átvételi elismervényt kérni, bélyegzõvel/ ügyintézõ aláírásával, különben letagadják azt is, hogy valaha látták az illetõt!!!

Nos a szóban forgó kb. 4500Ft/év nem eget verõ összeg, DE teljesen jogtalanul követelt és mint említettem nem egyedi eset- csak velem minden évben megcsinálnak hasonlókat több autó kapcsán!
Közben matekozzunk egyet, ha. 1 millió embernél csak az én éves 4500FT KGFB díjamat vesszük( ami biztosításonként változik, inkább ennél jóval töbCool akkor csekély 4500millió Ft jogtalan bevételt könyvelhetnek el!!! De tegyük fel, hogy az 1milló becsapott öntudatra ébred és "dobbant"- nem a bíróságokon csak az aktuális biztosító fiókjában. Legjobb esetben 2 hét, rosszabb esetben hónapok múlva utalják vissza a túlfizetést... Természetesen mindenféle bocsánatkérés/ kárpótlás nélkül, miután kamatokkal megfialtatták a nem kis összeget. Ha pedig nem szólnak akkor a biztosítók sem erõltetik a visszafizetéseket.

Példánál maradva még mindig allianz hungária!!!
Általában az ember türelmesen vár és mondjuk 3 hónap eltelte után elkezd írogatni, telefonálgatni, majd személyesen próbálkozik.
Elsõ ízben olyan választ kaptam, hogy az évforduló elõtti hajrában a biztosító elköltötte reklámra/ miegyébre ügyfelei befizetéseit, ezért nem tudja határidõre utalni a visszajárót, de majd 2 hét múlva újra érdeklõdjek személyesen ha nem jönne a jussom. 3 hónapon keresztül szivattak, így jutottam kb. 6 hónap leforgása alatt a pénzemhez!

Vissza térve az 58Ft mabisz tartozásom miatt követelt éves 4500Ft díjra, kissé felháborodva követeltem, hogy számoljanak utána a dolgoknak- egyébként normális hangnemben hajlamosak hülyének nézni a "gazdatestet"! Ekkor derült ki a valós összeg( 58Ft) amit csak bankszámlás befizetéssel akartak elfogadni!!! Na itt ledobtam a gépszíjat, hiszen soha nem volt és nem is lesz közöm egyetlen bankhoz sem!
Mivel nem küldték a csekket, 2 hét múlva személyesen csaptam az asztalra követelve annak kiküldését!
Kedves ügyintézõ mélyvörösbe váltott, mikor beadta magának a sak- mattot!
Számítógép monitoron megjelent elszámolásból kiderült, hogy az allianz hungária nekem tartozik fél éves díjjal, amit a fentebb ismertetett módon sumákoltak el!!! Innen már nem a "jogos" 58Ft csekket követeltem, hanem a túlfizetésem visszautalását!
Kb. 8 hónap után derült fény erre az apróságra...


Teljesség igénye nélkül felsorolt esetek számomra párhuzamba hozhatók a Tempo párt jóval nagyobb horderejû ügyeivel. Páratlan aljassággal járnak el ellenünk- törvény régóta álcája a maffiának!
Ha bárkinek van hasonló a tarsolyában, nyugodtan írja le, legyen nyoma annak mi folyik ebben az országban legalsótól a legfelsõ szintig!
#15 | tillati - 2011.07.14. 19:33:58
hunvala
Egészen világos a dolog,sok százezren írhatnának hasonlót,de már a megoldáson dolgozunk sok elszántal,bár ez a jövõ...meg kell érni ,ha megérjük és eredménnyel, nagy ünneplést csapunk egy kis idõre mert az igazi munka csak az után jön.
#16 | hunvala - 2011.07.15. 12:01:45
"tillati"

Ahhoz a jövõ létrehozásához még több elszántnak kellene csatlakozni, így lerövidülhetne eme vergõdõs idõszak.
Hiszen egy végsõ megoldás létezhet csak a RENDSZERVÁLTÁS! De azt hiszem ezzel mindenki tisztában van aki a dolgok mögé néz!
Azért kíváncsi vagyok mivel rukkoltok elõ, hogy a fent említett kizsákmányolást/ csalást/ lopást meg lehessen fékezni!
Én mindenesetre- egyedül- tartom a frontot!
Jelen ügyben ma kezdem újra a kanosszajárást, mivel cselesen az éves KGFB csekken felszámolták a jogtalan mabisz díjat is, hogy még véletlenül se tudja a paraszt kivédeni a lehúzást.

Karaul legyen velünk!
#17 | piskota - 2011.07.22. 08:26:08
A hatalombitorlók és a privát közszolgáltatók közti természetes ellenérdekeltséget feloldja a társadalom kiszolgáltatottságára való törekvés, továbbá feltételezhetõ a korrupciós összefonódás!
A hatalombitorlás tényét igazolja a fenntartott jelenlegi állapot, mikor is elvárható lenne az azonnali állami beavatkozás a számla-kibocsájtás terén...
Talpig szakembernek kell lennie annak, aki a hozzáértés látszatát tudja kelteni egy elektromos számla esetében!
Miért is nincs intézkedés?
A választ tudjátok! -mert nekik, a pöffeszkedõknek, a rendszer így biztosítja a pöffeszkedés lehetõségét!
Biztosítja, hogy lehetõleg senki ne érthesse, fõleg ne vitathassa a kibocsátott számlát, mely mögött ott terpeszkedik az e honlapon oly magasra-emelt mélyen tisztelt bíróság, meg a végtelenül tisztességes végrehajtók, akik abban bíznak tevékenységükben, hogy hóhérra minden rendszernek szüksége van!
Rövidesen annak lesz ideje, hogy többen megtapasztalják:
-"nyakamon érzém, hogy seggem mily nehéz!"
Gyöngyösi Zoltán
#18 | bg71 - 2011.07.25. 12:56:40
Kedves tillati, ha már Wass Albertosan szeretnél valamit csinálni, legalább tiszteld annyira, hogy a nevét helyesen írod le...
#19 | gabi80 - 2011.11.14. 02:06:15
Sziasztok én és családom is tigáz átvertek vagyunk.két hét múlva elö vagyok ütemezve levágásra.ha védett fgyasztó vagtok akkor is levághatnak a kötbér tartozás miatt? Hogy hajtyák be a pénzt utána?a válaszokat elöre is köszönöm.
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
RSS
Hrek

Letltsek

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
Generálási idõ: 14.8 másodperc 4,683,254 egyedi látogató