2019. Augusztus 21. 07:18
NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· Let√∂lt√©sek
· F√≥rum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelv√©tel
· Gal√©ria
· Keres√©s
· Hallgasd!
· ARCH√ćV 2013 03. 15 H√ďHELYZET
· Oktat√°s
Az elektronikus pénz Stk.
A K√ČPRE KATTINTVA REGISZTR√ĀLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Kir√°lys√°g
TEMPO archív
MAG-H√ćRDET√ē
Rťszvťny igťnylťs
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelv√Ľ leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.B√©la Lovagrend,(TITKOS T√ĀRSAS√ĀG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORB√ČLY J√ďZSEFET A B√ćR√ď LETART√ďZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tett√ľnk"? Tiszta vizet a poh√°rba! Magyarorsz√°g √©s becsapott polg√°rai ellopott " rendszerv√°lt√°sa".

8. 509.)Rajtatok m√ļlik! Feljelent√©s csatlakoz√°s, k√∂zlem√©ny!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP √°bra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyon√°t!

12. 196.)TIG√ĀZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felh√≠v√°s √©s t√°j√©koztat√°s!/Hajd√ļ-B√©t + T√ĀBL√ĀZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIR√ĀLYS√ĀG KEZ√ČBEN

18. 75.)POLIP/B√Ľnszervezeti √°bra XII.(√öJ)

19. 74.)Komment√°r n√©lk√ľl

20. 65.)ITT A MEGOLD√ĀS Ptk.484. ¬ß..MAGAD URAM, HA SZOLG√ĀD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
RSS - Tv HunSzkita
RSS - Magyar Valós Hírek
RSS - Hun Unio
RSS - Tempo News Tv
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG
A vil√°g legaljasabb csal√°ssal egybek√∂t√∂tt b√Ľnt√©nye a nemzet ellen 20 √©ve, korm√°nyzati seg√≠ts√©ggel , TERJESZTEND√ē !

50'

HozzŠszůlŠsok
#1 | piskota - 2011.04.24. 13:28:06
M√°r fel sem h√°borodok.., minek!
Viszont, ki sem fejezhet√Ķ m√≥don vagyok h√°l√°s Minda Zolt√°nnak, aki ki sem fejezhet√Ķ t√ľrelemmel, gondoss√°ggal k√©pes a gordiuszi-csom√≥t is kibogozni, l√°that√≥v√° t√©ve a korrupci√≥s √∂ssze-fonod√°sokat a hatalmi √°gazatok k√∂z√∂tt, nem utols√≥ sorban √©rintve a b√≠r√≥s√°g negat√≠v szerep√©t.
Szer√©ny v√©lem√©nyem, hogy a hurok m√°r a b√≠r√≥s√°g nyak√°ban van, csak egy k√©rd√©s lehet aktu√°lis, mag√°t√≥l libben, vagy megv√°rja, m√≠g kir√ļgj√°k a s√°mlit a l√°ba al√≥l...
Gyöngyösi Zoltán
#2 | piskota - 2011.04.25. 09:21:24
Annyira érdekelne, hogy magát hivatalosnak tartó, itt is olvasgató személyek miként vélekednek a más hivatalos személyek, hivatalok, hivatalos öngyilkos baklövéseire...
Aki nem hivatalos, az is v√©lem√©nyezhetne, mert bizony ezekben az √ľgyekben messzemen√Ķen sz√ľks√©g van a l√°that√≥, √©rz√©kelhet√Ķ t√°rsadalmi t√°mogat√°sra!
Mi√©rt v√°rtok mindig m√°sra? - ha m√°r Ti ker√ľlt√∂k sorra, amit ma m√©g nem tudtok elk√©pzelni, megnyugtatlak benneteket, mell√©tek sem fog senki √°llni...
Tegyetek, míg tehettek!
Gyöngyösi Zoltán
#3 | 2 - 2011.04.25. 11:51:38
Ha a hivatalos annyit jelent =" a strucc feje a homokban" , akkor ne is várj itt reagálást Piskóta a "struccoktól".
"Miért vártok mindig másra?" , sajnos az átlag magyar talán még a hozzászólásodat sem érti, nemhogy a hanganyagot.
Sajnos alapfogalmakkal sincsenek tiszt√°ba, tal√°n tudj√°k a mindenkori miniszter nev√©t √©s ezzel ki is f√ļjt a politikai tud√°suk. Teh√°t ha egy ilyen hanganyagot esetleg meghallgatna, szinte egy sz√≥t sem √©rtene bel√Ķle, mert √∂nszorgalomb√≥l ut√°na kellene n√©znie sok dolognak, hogy vil√°gos legyen neki mir√Ķl sz√≥l.
Az a kis mag aki tud hatni ,nos √Ķk mi√©rt nem sz√≥lnak (?) mit lehet ehhez m√©g hozz√°sz√≥lni?
Pisk√≥ta nem mellett√ľnk kell lenni, hanem megkel √©rteni mi folyik ma Magyarorsz√°gon, mert ha erre k√©pesek egyre t√∂bben, akkor csak egyfel√© lehet h√ļzni, ha tetszik, ha nem(szem√©lyes s√©relmek ellen√©re is !).
#4 | Szent Korona - 2011.04.27. 12:46:36
A kiindul√°si alap, a rendt√©tel minden esetben a NORM√ĀHOZ val√≥ igaz√≠t√°s, amit a Szent Korona T√∂rv√©ny biztos√≠t.
Mivel √∂r√∂k√©rv√©ny√Ľ, a Teremt√Ķisten T√∂rv√©nye, ez√©rt √©rv√©nytelen√≠thetetlen, ez√©rt minden hatalom, ami nem a Szent Korona T√∂rv√©ny alapj√°n m√Ľk√∂dik, illegitim, ugyan√≠gy a mag√°nt√°kolm√°nyuk is illegitim !
Magántákolmányukhoz tartozik minden általuk létrehozott hivatal is :
-minisztériumok
-bíróságok
-rend√Ķrs√©g
-katonai szervezetként beállított idegen terrorista zsoldosok
-önkormányzatok
-APEH
-minden √°lbehajt√≥ szervezet√ľk
-minden bizotts√°guk
-minden p√©nzint√©zet√ľk (bankok stCool
-nemzetk√∂zi szervezet√ľk
és reggelig lehetne sorolni a több tízezer illegitim bandájukat,
idesorolva az összes vallási szektájukat, a hozzátartozó álalapítványaikkal.

Ezek mind T√∂rv√©nytelen√ľl m√Ľk√∂dnek ! (Ex-Lex √°llapot van a mai napig!)

Ezen T√∂rv√©nytelen √°lszervezeteket nem egyes√©vel kell betiltani (amib√Ķl t√∂bb t√≠zezer van legal√°bCool, hanem egy kardsuhint√°ssal kell a csom√≥t √°tv√°gni, ami azt jelenti, hogy a Magyar Nemzets√©g jogait √©s k√∂telezetts√©geit csak a T√∂rv√©nyes √°llapotban ismeri el √©s tartja be.
T√∂rv√©nyes √°llapot pedig csak akkor van, ha az √©r√©vnytelen√≠thetetlen √©s hat√°lytalan√≠thatatlan, √∂r√∂k √©rv√©ny√Ľ Szent Korona T√∂rv√©ny teljes- √©s s√©rthetetlen √°llapotban szolg√°lja a hatalom.

Am√≠g Ex-Lex √°llapotot tart fenn az illegitim cs√Ķcsel√©k, addig minden int√©zked√©s√©t SEMMIS-nek kell tekinteni.

Ad√≥t csak a Szent Korona T√∂rv√©ny szerint fizetni √©s csak a Szent Korona √ēfens√©g√©nek, hisz szuverenit√°sa csak Neki van.
Csak a Szent Korona ÚRALMA által létrehozott szervezeteknek van legitimitása !
Illegitim, √°lszervezeteket, akik szembesz√°lltak a Magyar Szent Korona T√∂rv√©nnyel, a Magyar √°llamform√°val, nem lehet T√∂rv√©nyesnek tekinteni √©s vel√ľk alkudozni, t√°rgyalgatni, enged√©lyt k√©rni t√Ķl√ľk, mikor semmi √©s senki nem hatalmazta fel erre.

Ahogy Mindszenty József, az utolsó Törvényes hercegprímás figyelmeztette a Magyar Nemzetséget : antagonisztikus ellentét van a valódi hatalom és az álhatalom között, akiket soha nem lehet partnernek tekinteni !
#5 | Szent Korona - 2011.04.27. 19:13:23
T√ďTH ZOLT√ĀN J√ďZSEF elmond√°sa alapj√°n :


http://www.youtube.com/watch?v=db-IhznM7kA&feature=player_embedded

Azon alkotm√°nyok, melyek nem a Szent Koron√°hoz lapcsol√≥dnak, 65 √©ve, az 1919-es id√Ķszak, √©s a megsz√°ll√°sok √©ve, T√ĖRV√ČNYTELEN !
Ennek kimond√°sa tulajdonk√©ppen a jogfolytonoss√°g helyre√°ll√≠t√°sa. Ez az alapelv, az els√Ķ l√©p√©s, amit a tov√°bbiakban ki kell dolgozni. Ez az 1 mondat beker√ľl√©se ad alkalmat az eg√©sz t√∂rv√©nytelen √°llapot fel√ľlvizsg√°lat√°ra, sz√©tv√°lasztva a T√∂rv√©nyes int√©zked√©st a t√∂rv√©nytelent√Ķl.


Nos, akkor mindent a Szent Korona Törvényhez kell RENDELNI !
#6 | Szent Korona - 2011.04.27. 19:30:01
Raffay Ern√Ķ elmond√°sa alapj√°n :
http://www.youtube.com/watch?v=CDFX_X0oSVU&feature=related

Az 1867-es "kiegyez√©snek" titul√°lt id√Ķben alakulnak sorra a zsid√≥ szabadk√Ķm√Ľves p√°holyok Magyarorsz√°gon. Ezt nevezik Magyarorsz√°gi Szimbolikus Nagyp√°holy√°nak, akik 1899-ig elfogadj√°k a Magyar Szentkorona T√∂rv√©nyt, miszerint nem foglalkozhatnak sem politik√°val, sem vall√°ssal, sem egyh√°zzal.
1906-ban a zsid√≥ J√°szi Oszk√°r (Jakobovics Ozsi√°s) radikaliz√°l√≥dik, bel√©p 6 t√°rs√°val a Demokr√°cia (Martinovics) nevezet√Ľ p√°holyba √©s innent√Ķl kezdve nem ismert√©k el a Magyar Szent Korona T√∂rv√©nyt, innent√Ķl mindent t√°madtak, ami magyar √©s, ami kereszt√©ny.

MEGJEGYZ√ČSEM:
TEH√ĀT INNENT√ēL SZAKADT MEG A SZENT KORONA T√ĖRV√ČNY JOGFOLYTONOSS√ĀGA √ČS NEM 1944.M√ĀRC.19-T√ēL !
#7 | cigar - 2011.04.30. 01:08:55
Atlantisz!
√Čn sem vagyok otthon ezekben az anyagokban √©pp ez√©rt olvasok, hallgatom a felv√©teleket √©s el√Ķbb-ut√≥bb az ember sok mindent meg√©rt.
√Čpp most t√∂lt√∂m le a hanganyagot, elk√ľld√∂m m√°soknak, de biztos vagyok benne, hogy meg sem hallgatj√°k. Tapasztalatom szerint m√©g egy 10 perces felv√©telre sem sz√°nnak id√Ķt. Arr√≥l nem besz√©lve, hogy val√≥ban nagyon sok az √©rdektelen √©s buta ember.
Bizony igazad van abban, hogy "az a kis mag aki tudna hatni" miért nem szólnak!
Az igaz magyar f√©lretesz minden szem√©lyes s√©relmet √©s egy c√©l√©rt, egy√ľtt dolgozn√°nak a Nemzet√ľnk megment√©se √©rdek√©ben.
De am√≠g "bizonyos" civil szervezetek is sz√©th√ļznak, kinevezik magukat "kiskir√°lynak" vagy b√°rminek, az m√°r nagyon b√ľd√∂s. Egyenl√Ķ a jelenlegi politikai rendszerrel.
#8 | 2 - 2011.04.30. 11:20:39
Kedves Cigar , igen sok munka van abban ha az ember "k√©pben van", erre sokan lust√°k,vagy szimpl√°n √©rdektelenek, de az √©rdektelens√©g m√∂g√∂tt is ink√°bb a "rengeteg inf√≥t k√©ptelen " feldolgoz√°sa van. Igen √©n is ezt teszem √©s m√©g sokunk, olvasunk, odafigyel√ľnk , hogy tudjunk √©rdemben v√©lem√©nyt mondani, alkotni.
Ennek ellen√©re is van olyan, amit √≠gy sem √©r√ľnk, vagy tudunk , de az √°tlag " strucc magyarn√°l" j√≥√≥√≥√≥val t√∂bbet tudunk a napi esem√©nyekr√Ķl. Ez nem mindig j√≥ √©rz√©s, hiszen amikor egy √©rtelmes, de "semmir√Ķl nem akar tudni" magyarral besz√©lgetsz, akkor olyan √©rz√©sed van, hogy sz√©llel szemben pisilsz, √©s tehetetlen vagy . De ez nem igaz elkel √ľltetni a sok kis bogarat ,hogy mag√°t√≥l n√©zzen ut√°na a dolgoknak, no ez a munka √©s ez nem felesleges .
#9 | Pitkin - 2011.04.30. 12:53:22
cigar!

"De am√≠g "bizonyos" civil szervezetek is sz√©th√ļznak, kinevezik magukat "kiskir√°lynak" vagy b√°rminek, az m√°r nagyon b√ľd√∂s. Egyenl√Ķ a jelenlegi politikai rendszerrel."

Ezt az√©rt gondold √°t, k√©rlek. Tempo, az MFNK, PJP, Fej√©r-cs√ļcs NEM egyenl√Ķ a jelenleg nem is l√©tez√Ķ politikai elittel. Ezen szervezetek t√∂bb szinttel magasabb szellemi k√©pess√©ggel a politika felett vannak. Igen, vannak korm√°nyz√≥k (a kett√Ķss√©g megvan, tal√°n- "...ami kett√Ķ az EGY" Kiss D√©nes szavaival √©lve), MAGyar ideglenes K√∂zt√°rsas√°gi Eln√∂k, megvan. √Ėssze fog ez √°llni. M√ļltunk felsz√≠nre bukkan teljes m√©rt√©kben, A val√≥s√°ghoz val√≥ viszonyod helyre√°ll. Mit akarsz m√©g? Mit tegyen b√°rki is a K√°rp√°t-medenc√©nk√©rt, ha te nem akarod l√°tni a ny√≠lv√°nval√≥s√°got.
#10 | tillati - 2011.04.30. 13:15:03
Tudj√°tok van egy p√°r fa az udvaromon mellette aszfalt √ļt, meg beton is...de h√°t azok a gy√∂kerek...nincs akad√°ly a sz√°mukra ,ki ki b√ļjnak, nincs sz√°mukra akad√°ly,nem adj√°k fel soha √©s √°ltal√°ban mindig gy√Ķznek m√©g ha egy kett√Ķ deszka vagy t√Ľzifa k√©nt is szolg√°l, de szolg√°l, m√©g hal√°l√°ban is...mint a mi Magyar √Ķseink.
HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezťs

FelhasznŠlůnťv

JelszůElfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse
RSS
HŪrek

LetŲltťsek

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
GenerŠlŠsi idű: 5.32 mŠsodperc 3,835,166 egyedi lŠtogatů