2022. Szeptember 25. 23:53
Navigáció
· Fõoldal
· Cikkek
· Letöltések
· Fórum
· Tempo News Tv
· Kapcsolatfelvétel
· Galéria
· Keresés
· Hallgasd!
· ARCHÍV 2013 03. 15 HÓHELYZET
· Oktatás
Az elektronikus pénz Stk.
A KÉPRE KATTINTVA REGISZTRÁLHATSZ !kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Apostoli Magyar Királyság
TEMPO archív
MAG-HÍRDETÕ
Rszvny ignyls
Kiemelt hírek
1. 686.) Problem solving

2. 685.) Angol nyelvû leirat.( Szent Korona Net Bank)

3. 670.)Fotel Forradalom

4. 657.)Borbély József börtönnaplója.

5. 643.)III.Béla Lovagrend,(TITKOS TÁRSASÁG) dr. Kajtor Gergely is egy tag.

6. 637.)BORBÉLY JÓZSEFET A BÍRÓ LETARTÓZTATTA!

7. 628.)A Magyar "titok" avagy : Mit tettetek, mit "tettünk"? Tiszta vizet a pohárba! Magyarország és becsapott polgárai ellopott " rendszerváltása".

8. 509.)Rajtatok múlik! Feljelentés csatlakozás, közlemény!

9. 505.)POLIP XIII/Piszkos XII. Gordius- X Simicska O. Lajos és FIDESZ-KDNP oligarchatérképe

10. 408.)POLIP ábra XII/Piszkos XII. Gordius-X

11. 240.)Vissza a Nemzet vagyonát!

12. 196.)TIGÁZ szemben az emberekkel!

13. 167.)Részvény kibocsátás

14. 157.)Felhívás és tájékoztatás!/Hajdú-Bét + TÁBLÁZAT

15. 148.)Személyes megbeszélés . HANGANYAG!

16. 121.)Minda Zoltán a bíróságon elmondja a tényeket/HANGANYAG

17. 88.)A JOG-AR, A MAGYAR APOSTOLI KIRÁLYSÁG KEZÉBEN

18. 75.)POLIP/Bûnszervezeti ábra XII.(ÚJ)

19. 74.)Kommentár nélkül

20. 65.)ITT A MEGOLDÁS Ptk.484. §..MAGAD URAM, HA SZOLGÁD NINCS!

21. 35.)Tempo News Tv

22. 13.) A TEMPO az IRM -ben /HANGANYAG

23. 8.)Novum Zrt.

Hírek oldalra...
RSS - HunSzkíta Rádió
RSS - Tv HunSzkita
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog B??k??s Kar??cs...
Eur??pa vesz??lyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti v??szhelyzet! ...
M??rcius 15....
RSS - Hun Unio
RSS - Tempo News Tv
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Hozzászólások
Tempo híroldala :: Tempo Forum :: Tempo
 Téma nyomtatása
Olvasói válasz dr. Ravasz László bíró úrnak
#1 Hozzászólás nyomtatása
2011.04.15. 17:54
Kezdõ fórumozó


Hozzászólások:
Regisztrált: 01.01.70

Dr. Ravasz László 2011-04-13 Link

Gondolkodtam, hogy mint bíró, e sorokat leírhatom-e. Azzal a váddal fognak illetni, hogy politikai tevékenységet folytatok. Hosszas morfondírozás után azonban arra az álláspontra jutottam, hogy a demokrácia védelme minden bíró joga és kötelezettsége. Emellett maga a bírósági szervezeti törvény is elõírja, hogy a bírónak kötelezettsége fellépni minden befolyásolási kísérlet ellen. Erre figyelemmel mindenféleképp szükségesnek látom, hogy felemeljem a hangom azon befolyás ellen, amelyet maga a bírósági szervezeti rendszer tesz lehetõvé. ..Bõvebben : http://tempohirek...admore=106
 
#2 Hozzászólás nyomtatása
2011.04.15. 17:56
Kezdõ fórumozó


Hozzászólások:
Regisztrált: 01.01.70

Piskóta kérésére illesztettem be a levelét.(admin)

"Rögtön a lényegre térve: A BÍRÓI FÜGGETLENSÉGNEK CSAK AKKOR VAN ÉRTELME, HA HAJLANDÓ AZ IGAZSÁGOT ÉS CSAKIS AZ IGAZSÁGOT SZOLGÁLNI!
AZONNAL ÉRTELMÉT VESZTI A BÍRÓI FÜGGETLENSÉG, AMENNYIBEN EGY MEGKÉRDÕJELEZHETÕ, ILLEGITIM TÖRVÉNYHOZÁS RÉSZÉRE VÉGEZ JOGSZOLGÁLTATÁST!
JELENLEG A JOGÁLLAMISÁG A NEMZET, AZ ORSZÁG ELLEN ELKÖVETETT BÛNHALMAZ!

A bírói kar részére nem lehet mentség, hogy évtizedeken keresztül ország, nép, nemzet, lakosság, igazságellenes, kisemmizõ "törvényeket", diktátumokat, direktívákat hoztak, érvényesítettek!
A bírói kar részére az sem lehet mentség, hogy 1867-ben az országban évszázadok alatt összecsalt, eltulajdonított értékek töredékéért a zsidóság állampolgári jogot vásárolt, mely önmagában is büntetendõ korrupciós bûntett volt! Ehhez hozzáadódik, hogy a zsidó vallásból adódóan a zsidó származású személyek a keresztény Magyarország, a keresztény Európa /-gójok-/számára ESKÜ-KÉPTELENEK! Vagyis esküköteles állami állást nem tölthetnének be! - mert ebbõl vallásukon keresztül önmagukat zárták ki!
A bírói kar részére mentség nem, de magyarázat van, mert 1867 után rövidesen bekövetkezett az Igazságszolgáltatás halála is, mely a mai napig tart!
Íme:
"Alább, a tiszaeszlári perrõl szóló részleteket Marschalkó Lajos Országhódítók címû könyvébõl vettük át. A 62. oldalon a 14. számú lábjegyzetben ezeket olvassuk Marschalkó Lajos könyvének IV. fejezetéhez: Mi volt a tiszaeszlári per? címmel:

“Nemcsak az emigrációban elhunyt kiváló magyar írónõ Megyery Ella, Megyery Géza a tiszaeszlári per bírájának leánya és Korniss Ferenc törvényszéki tanácselnök unokája szolgáltatott adatokat ehhez a fejezethez. A pittsburghi „Magyarságban,” 1962-ben jelent meg Beatulianus cikke Russu Gyuláról, a tiszaeszlári per egyik szavazóbírájáról, aki az ítélet kihirdetése után lemondott, visszavonult, soha nem nyitotta szóra a száját, s mint trappista barát a némasággal tiltakozott a tiszaeszlári ítélet ellen.”

„1883. augusztus elején a tiszaeszlári ügy ítélet elõtt állott. Ekkor történt, hogy a Nyíregyházától néhány kilométerre lévõ téglási Dégenfeld kastély ura, gróf Dégenfeld József, barátságos vacsorára hívta a nyíregyházi törvényszék elnökét. Korniss Ferenc törvényszéki tanácselnök gyanútlanul kocsikázott ki a régi baráthoz. S akkor a téglási Dégenfeld kastélyban szembe találta magát egy váratlan vendéggel: gróf Tisza Kálmánnal, a liberális Magyarország példátlan hatalmú miniszterelnökével. A vendégek vacsorához ültek. A szobalányok felhordták az ételeket s Tisza Kálmán, csak úgy, a vacsora végén megkérdezte:

- Nos, elnök úr, mit gondol: bûnösök-e az eszlári sakterek?

Korniss Ferenc gondolkodás nélkül felelte:

- Meggyõzõdésem szerint, bûnösök!

-És mi a véleménye a két szavazó bírónak? – kérdezte a miniszterelnök.

-Az egyik szavazó bíró ugyanazt mondja, amit én: bûnösök! A másik még ingadozik! – hangzott Korniss Ferenc válasza.

És akkor — Istóczy Gyõzõ feljegyzései szerint – Tisza Kálmán ezt mondta Korniss Ferencnek:

- Nézze, Elnök úr! Holnap, holnapután, vagy bármikor Ön kihirdetheti a halálos ítéletet az eszlári sakterek fölött. Én nem akarom befolyásolni Önt. Csak annyit adok tudomására, hogy a bécsi Rothschild bárók Õfelségével is közölték: amennyiben a nyíregyházi ítélet elítélõ lesz, akkor nem adják meg a 60 millió forintos rente-konverziót [a kölcsönkamat visszafizetési feltételeinek hosszabb lejáratúvá változtatása, csökkentése]. Ez esetben a monarchia, de mindenesetre Magyarország csõdbe megy. A forint elértéktelenedik. A nemzetiségek fellázadnak. Akarja ezt a felelõsséget vállalni Elnök úr?” /Istóczy Gyõzõ: 12 Röpirat/Korniss Ferenc az a magyar volt, aki szentül hitte: ’fiat justicia, pereat mundus’ (Legyen igazság és vesszen a világ!) És ez ott, a téglási kastélyban megrendült. ’Salus rei publicae?’ Az állam üdve?

Pár nap múlva a nyíregyházi törvényszék elnöki székébõl kihirdette a sakterek fölött a felmentõ ítéletet. A koronatanút, az akkor már 15 éves Scharf Móricot nem eskették meg, az ingadozó szavazóbírót az ítélethirdetés elõtt leváltották. És Korniss Ferencnek ez volt az utolsó ítélete. Soha többé nem ült bírói székbe. Soha többé nem hirdetett ítéletet sem gyatra tyúktolvaj, sem komoly bûnözõ felett.

A szent-istváni magyar állam, a magyar jogszolgáltatás alatt ekkor rendült meg a föld. Bármi is volt, vagy lett légyen Tiszaeszlár, a szent-istváni magyar birodalom akkor bukott el belülrõl, amidõn a rente-konverzióért magára hagyott egy árva kis magyar libapásztorlányt: Solymosi Esztert. Akkor halt meg a liberális Magyarország, amidõn nem azt mondta, hogy ’fiat justicia!’ (legyen igazság!) hanem amidõn azt hitte, hogy a ’salus republicae’, az államérdek a végsõ és legnagyobb megoldást jelenti."

A kérdés: lesz e feltámadás?!
Ennek feltétele a bûnözõ, a maffia minden jegyét magánviselõ hatalombitorlók felelõsségre-vonása az IGAZSÁG jegyében, akár az önmaguk részére hozott mentesítõ "törvények" félredobásával: nem lehet szerepe, fellépése holmi zsidó-mentõ Eötvös Károlyoknak, kinek a vérdíjból vett birtokát a nép csak "Eszter-pusztaként" emlegette!
Visszatérve a mához!
Ön megnyilvánulásával azt a lehetõséget kínálta fel a regnáló hatalombitorlóknak, hogy saját képükre, igényeik szerint alakíthassák át a bírói kart, a bíróságokat, járulékosan az ál-igazságszolgáltatást.
Kérem, szíveskedjék írásom iránymutatását figyelembe venni a további vélemény-formálásában.

Gyöngyösi Zoltán"
 
Ugrás a fórumra:
Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóElfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
RSS
Hrek

Letltsek

Kapcsolat
Frissítve! Borbély József
Tel: +36-70-600-0134
E-mail: kormanyzo@apostolimagyarkiralysag.hu
Facebook
Tempo Hírek

Névjegy létrehozása
Generálási idõ: 13.9 másodperc 4,683,150 egyedi látogató